Το έχω γράψει ότι αυτές οι κρέμες (Creightons) είναι έτσι σε πολλούς, τους δίνουν κάψιμο και ερεθισμό. Κάτι έχουν μέσα και το προκαλεί αυτό. Μη ξαναχρησιμοποιήσεις κρέμα ToBS / GFT / T&H κατευθείαν στο πρόσωπο για face lathering, δεν θα μπορέσεις ούτε το ξύρισμα να ευχαριστηθείς ούτε το πρόσωπό σου να φροντίσεις. Δεν το παθαίνουν αυτό όλοι, αλλά εσύ κι εγώ Αλέξη μου είμαστε μέσα στους πολλούς στους οποίους το face lathering με αυτά τα προιόντα δεν δουλεύει.Alexis_3 έγραψε:Εγώ έχω πρόβλημα με την κρέμα της εατιρίας την σανδαλόξουλου.... Πήγα να την χρησιμοποιήσω χτές πρώτη φορά ωραία και καλά ξεκινάω χτύπημα μια χαρά στην αρχή όλα ωραία και ξεκινάω να την βάζω στο πρόσωπο.. Στα πρώτα 5 δευτερόλεπτα που δεν είχε αγγίξει φυσικά το πρόσωπό μου ξυράφι τότε άρχισε να με καίει πολύ έντονα στο πηγούνι! Πρώτη εφαρμογή δεν είχα κάνει τίποτα άλλο μόνο ντούζ! Δεν ξέρω γιατί το έπαθα αλλα φυσικά την ξέβγαλα αμέσως και τελικά ξυρίστικα με την έμπιστη palmolive... Θα την ξαναχρησιμοποιήσω μέσα στην άλλη βδομάδα μάλλον και μάλιστα όχι για να ξυριστό αλλα δοκιμαστικά να δώ αν θα με κάψει και μετά θα την ξεβγαλώ... Αν δώ ότι με καίει θα πουληθεί άμεσα... :cry :cry :cry :cry :cry :cry
Αυτές όλες τις κρέμες τις είχα ξεγράψει παντελώς μέχρι που πήρα μια μέρα την 1805 κι έκανα σωστό bowl lathering, βάζοντάς (απλώνοντας) τη σαπουνάδα κατόπιν στο πρόσωπό μου με paintbrush motions χρησιμοποιώντας πινέλο Frank Shaving. Καταπληκτικό ξύρισμα και μηδέν ίχνος ερεθισμού. Βέβαια οι Τ&Η είναι καλύτερες από τις ToBS αλλά η συνολική αντιμετώπιση είναι που μας ενδιαφέρει στην προκειμένη περίπτωση.
Άφησε το δέρμα σου να ξεκουραστεί 1-2 μέρες, μη βάζοντας πολλά σαπούνια κλπ. γενικότερα (πλύσιμο προσώπου κλπ.) γιατί όλα αυτά επιβραδύνουν την ηρεμία στο δέρμα σου μέχρι να είναι εκεί που πρέπει ώστε να συνεχίσεις να ξυρίζεσαι, να πλένεσαι με σαπούνια κλπ.
Αυτή κατά την προσωπική μου άποψη είναι και η διαφορά μιας πολύ καλής κρέμας ή σαπουνιού ξυρίσματος και μιας κρέμας όπως η Taylors. Είναι πολύ πιό δύσκολο το I Coloniali, το Provence Sante, το Cella, το Nanny's ή το Art of Shaving, για παράδειγμα να δώσουν σε αρκετό κόσμο τέτοιους ερεθισμούς.