Derby Extra

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
boltsis
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
14
Has thanked: 366 times
Been thanked: 320 times

Δοκίμασα εχθές την εν λόγω λεπίδα, τη θεωρώ πιο επιθετική απο τη Personna Platinum αλλά δε μου ήτανε ιδιαίτερη φιλική στο προσωπό μου, με γρατσουνούσε λίγο και είχα κάτι ψιλοαιματάκια!Κάνει καλό ξύρισμα , καλό βάθος αλλά δεν με εντυπωσίασε γενικά!
Dovo Silver Steel Prima, Joseph Allen & Sons Sheffield ,C.V Heljestrand Ringdove Νο55,Dubl Duck Satinedge,Thomas Turner & Co,Thiers-Issard Spartacus "dreadnought",Frederick Reynolds Sheffield
Mercur 34c, Merkur Futur Gold
Ηλίας
paratairosexthros
Λύκειο
Λύκειο
13
Has thanked: 3384 times
Been thanked: 5292 times

Η πρώτη μου επαφή σήμερα με την λεπίδα με άφησε τουλάχιστον ικανοποιημένο και ευχαριστημένο.Ναι,ίσως να <φταίει> το οτι είχα 4 ημερών γένια και άρα το δέρμα είχε απαλλαγεί από ερεθισμούς προηγούμενων ξυρισμάτων και είχε ηρεμήσει,ίσως να συνέβαλλε και το LaToja που προστατεύει το δέρμα και μαλακώνει ιδανικά την τρίχα,το αποτέλεσμα όμως ήταν πολύ καλό.Αν και είχα τρομάξει από το θάψιμο που είχα διαβάσει για τις Derby,είπα να το τολμήσω και δικαιώθηκα.Μένει να τις χρησιμοποιήσω και σε 2-3 ημερών γένια να δω τότε τη συμπεριφορά τους,αλλά και στον αριθμό ξυρισμάτων που θα βγάλουν αποτελεσματικά.Για την ώρα,είναι μέσα στις προσωπικές καλύτερες.
Τα πάντα θα μπορούσαν να είναι εντελώς διαφορετικά.Αλλά,και πάλι,θα είχαν απολύτως την ίδια σημασία.
MikeG
Νήπιο
Νήπιο
13

Και για μένα η σημερινή ήταν η πρώτη επαφή. Μέχρι στιγμής μπορώ να πω πως είναι ένα σκαλί πάνω από τις bic astor, πιο επιθετικές και είχα ένα ξύρισμα χωρίς ερεθισμούς κτλ. Περισσότερα εντός των επόμενων ημερών...
georgehh
Νήπιο
Νήπιο
12

Εγω πάντως με τις derby με το ζορι 3 ξυρίσματα,θεωρώ για μένα οτι δεν είναι καλές λεπίδες,οι bic astor πολύ μπροστά 6 ξυρίσματα άνετα
Ηλίας
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
12
Has thanked: 5740 times
Been thanked: 5633 times

Η πρώτη μου αίσθηση με τις συγκεκριμένες ήταν διφορούμενη. Στη πρώτη επαφή την ένιωσα να με γραπώνει, σα κομμένο νύχι που δε το 'χεις λιμάρει. Με ξύρισε όμως χωρίς ερεθισμούς.

Η Astor ήταν astor να πάνε στη περιπτωσή μου. Αποκαρδιωτικά αποτελέσματα.

Είμαι αρχάριος ακόμη και στο μέλλον, με πιό έμπειρα χέρια, θα ξαναπέσω πάνω τους.
Τότε τα ξαναλέμε.
Για δύο πράγματα δε πρέπει να στεναχωριόμαστε..
Γι'αυτά που γίνονται και γι'αυτά που δε γίνονται.
nikos.a

Πριν καιρο μου ειχαν κανει δωρο στον Τσομπαρη ενα πακετακι derby πορτοκαλι( platinum). Δεν τις εχω δοκιμασει ακομα ομως. Τι να περιμενω? Ρωταω γιατι οι πρασινες ηταν σκετη απογοητευση για μενα. Τις εχει δοκιμασει κανεις?
Άβαταρ μέλους
Antonis
Διαχειριστής
Διαχειριστής
14
Has thanked: 30080 times
Been thanked: 30483 times

Τις είχε δοκιμάσει ο Δορυφέρωντας και έγραψε δυο λόγια.
Άβαταρ μέλους
von_ossy
Νήπιο
Νήπιο
12
Has thanked: 3 times

Ήταν το τρίτο ξυράφι που δοκίμασα (μετά από Αστρα και Περσόνα) και μακράν το λιγότερο επιθετικό στο δικό μου δέρμα. Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν, εκτός από την παντελή έλλειψη ερεθισμών, πως δεν ένοιωσα κανένα τσούξιμο όταν έβαλα το ASL μετά το ξύρισμα. Αυτό που ακούω βέβαια είναι πως υπάρχει μεγάλη αστάθεια στη ποιότητα από παρτίδα σε παρτίδα οπότε δεν ξέρω να θα τις καθιερώσω τελικά...
Κώστας
nikos.a

Το οτι δεν ενιωσες κανενα τσουξιμο δεν ειναι απαραιτητα θεμα λεπιδας. Για παραδειγμα εμενα μου τυχαινει καμια φορα, μετα απο ξυρισμα με το Mitchell's να υπαρχει ελαχιστο εως ανεπαισθητο τσουξιμο. Επισης μπορει να ειναι και θεμα περιεκτικοτητας σε οινοπνευμα του ASL.

Υ.Γ.: Ηταν η πρωτη λεπιδα που δοκιμασα με την πρωτη μηχανη μου( Jagger) και απλα κολλαγε στα γενια. Δεν κατεβαινε σε πολλα σημεια. Αλλες 2 φορες που δοκιμασα, το ιδιο. Ωσπου, τις ξαποστειλα...
Άβαταρ μέλους
Antonis
Διαχειριστής
Διαχειριστής
14
Has thanked: 30080 times
Been thanked: 30483 times

Εγώ θα σου πρότεινα να συνεχίσεις τις δοκιμές και αν τελικά ισχύει το αποτέλεσμα αυτό και στα επόμενα ξυρίσματα, ίσως να βρήκες την λεπίδα σου. Ότι κάθεται καλά στον καθένα ισχύει τελικά και όχι πάντα ότι διαβάζουμε.
Απάντηση

Επιστροφή στο “To ξυραφάκι”