Δηλαδή Κωνσταντίνε μόνο η Aqua Velva σώθηκε...
Τι πιστευεις πως φταίει? Ο συνδυασμός Μ1-Personna, η ρύθμιση, οι Personna γενικότερα ή η συγκεκριμένη λεπίδα?
Αυτές οι λεπίδες δεν είναι κάτι το φοβερό, όπως πολλοί από εμάς έχουμε διαπιστώσει. Κάνουν δουλειά αλλά αναλόγως το δέρμα του καθ'ενός, λίγο τραβάνε, λίγο δαγκώνουν, κλπ. Κατ'αρχάς θα περίμενα να είναι πιό γλυκές.
Σε κάθε περίπτωση, δεν έχουν καμμία σχέση με τις ωραίες vintage Schick οι οποίες δίνουν κατ'ελάχιστον 7-8 ξυρίσματα. Η συγκεκριμένη λεπίδα ίσως και να ήταν λίγο περίεργη εκ γεννετής.
Το ξυράφι το έχω στο #7. Από την αρχή που το έπιασα φαινόταν πιό σκληρό και άγαρμπο από τα άλλα (G-type, I-type, J-type, L-type). Αυτό δεν είναι καλό. Σε γενικές γραμμές, όσο πιό παλιό το injector τόσο το καλύτερο για μένα προσωπικά (με εξαίρεση το Made in Japan O-type το οποίο είναι από μόνο του ένα κεφάλαιο ξεχωριστό).
Μέχρι στιγμής, και στην προκειμένη περίπτωση, πιστεύω πως ήταν ο συνδυασμός ξυραφιού και της συγκεκριμένης λεπίδας. Στα ξυράφια αυτού του τύπου δεν προτίθεμαι να επιστρέψω γρήγορα με το Μ1. G/I/J κι όλα καλά από 'δω και πέρα (και μερικά Κ-type που έχω στην Ελλάδα και δεν έχω δοκιμάσει ακόμη).
Merkur Progress (2,5)
Persona platinum (2#)
Simpsons Polo 8 best
Maca Root sc (Ευχαριστώ Χρήστο :thnx )
Asl 4711 (Aντώνη ακολουθώ την μέθοδο σου.. :megagrin )
Asb Aqua Di Parma
Οπως εχω ξαναπεί η Progress δεν αστειεύεται. (μάλλον θα της δώσω το παρατσούκλι Τhe Reaper :megagrin ) Δυο περάσματα και τέλος, χωρίς ερεθισμούς , χωρίς κοψίματα. Η κρέμα πολύ καλή , υστερεί λίγο πιστεύω στην μετά το ξύρισμα αίσθηση...