Oι κρεμες και τα σαπουνια μου
- boltsis
- Εξειδίκευση
- 14
- Has thanked: 366 times
- Been thanked: 320 times
Άρε Κωνσταντίνε και οι υπόλοιποι τι με έχετε κάνει.Λέω να παραγγείλω αυτά τα δύο και το mitchels , πως το λένε, που μου πρότεινε ο Γιάννης y.v.Είναι κάτι άλλο εκτός απο Dovo cream (που το βρίσκουμε και Ελλάδα) σε αυτή τη τιμή που να προτείνεις με χίλια?
Dovo Silver Steel Prima, Joseph Allen & Sons Sheffield ,C.V Heljestrand Ringdove Νο55,Dubl Duck Satinedge,Thomas Turner & Co,Thiers-Issard Spartacus "dreadnought",Frederick Reynolds Sheffield
Mercur 34c, Merkur Futur Gold
Ηλίας
Mercur 34c, Merkur Futur Gold
Ηλίας
Ναι, την Acca Kappa tub, αυτή με λανολίνη.
Πάρα πολύ καλή κρέμα/sticky σαπούνι, σαν την Dovo, εκτός κι αν έχεις θέμα με το πικραμύγδαλο διότι μυρίζει σχετικά έντονα. Δεν είμαι σίγουρος όμως αν την έχουν, το site του ES μου κολλάει τώρα.
Πάρα πολύ καλή κρέμα/sticky σαπούνι, σαν την Dovo, εκτός κι αν έχεις θέμα με το πικραμύγδαλο διότι μυρίζει σχετικά έντονα. Δεν είμαι σίγουρος όμως αν την έχουν, το site του ES μου κολλάει τώρα.
- hero
- Γυμνάσιο
- 14
- Has thanked: 73 times
- Been thanked: 249 times
Κωνσταντινε το σαπουνι γκρειπ φρουτ που μου εδωσες ειναι οτι πρεπει για το καλοκαιρι , πιστευα οτι ολα τα σαπουνια ειναι πανω κατω για χρηση χειμωνα καλοκαιρι . Αυτο ομως δινει μια πολυ ευχαριστη αισθηση
δροσερη οχι ομως τοσο εντονη και ενοχλητικη οπως αυτα που εχουν μενθολ . Σε συνδιασμο δε με το ASL
ειναι μια ευχαριστη νοτα πριν απο μια βολτα . Εσενα δεν σου ειχε κατσει καλα ?
δροσερη οχι ομως τοσο εντονη και ενοχλητικη οπως αυτα που εχουν μενθολ . Σε συνδιασμο δε με το ASL
ειναι μια ευχαριστη νοτα πριν απο μια βολτα . Εσενα δεν σου ειχε κατσει καλα ?
Νίκος
"Αδύνατο να μάθεις τα φρονήματα, τη σκέψη, την ψυχή του κάθε ανθρώπου προτού πάρει στα χέρια του εξουσία." Σοφοκλης
"Αδύνατο να μάθεις τα φρονήματα, τη σκέψη, την ψυχή του κάθε ανθρώπου προτού πάρει στα χέρια του εξουσία." Σοφοκλης
ego eixa thema me na to kano lather, einai glycerine soap kai apla den ta exo synithisei
sorry gia ta greeklish paidia alla eimai sto lounge tou Ataturk kai i ptisi mou gia Seoul exei 4 3/4 hrs kathysterisi, opote ekatsa edo sta oraia Mac pou exoun kai koitao ta forums...
sorry gia ta greeklish paidia alla eimai sto lounge tou Ataturk kai i ptisi mou gia Seoul exei 4 3/4 hrs kathysterisi, opote ekatsa edo sta oraia Mac pou exoun kai koitao ta forums...
- AlexFocus
- Γυμνάσιο
- 14
- Has thanked: 14069 times
- Been thanked: 8958 times
οντως καταπληκτικη η παρουσιαση του συναδελφου NavalArchitect ...... με τα πολυ ωραια βιντεακια του εδιωξε το αδικαιολογητο φοβο που ειχα για τα σαπουνια ..... ετσι θα ξεκινησω και εγω δειλα δειλα τα πρωτα μου βηματα στα σαπουνια ..... θα ξεκινησω με Castle Forbes, Body Shop (αυτη που εχουμε εδω στην Ελλαδα) και θα ηθελα να με βοηθησετε στο εξης .... στο πρωτο βιντεο στο 16:40 τα σαπουνια που λεει ο φιλος μας Naval ειναι τα DRH Arlington,Marlborough,Almond Oil και Levanda ???? .....
Ford Focus MkII f/l 2008
- Fotakas
- Εξειδίκευση
- 14
- Has thanked: 1363 times
- Been thanked: 4912 times
Ναι Αλέκο. Τα σαπούνια του D R Harris είναι.
Όσο κι αν κανείς προσέχει, όσο κι αν το κυνηγά
Πάντα πάντα θα 'ναι αργά, δεύτερη ζωή δεν έχει.
(Ο.Ε.)
Πάντα πάντα θα 'ναι αργά, δεύτερη ζωή δεν έχει.
(Ο.Ε.)
-
- Εξειδίκευση
- 12
- Has thanked: 5739 times
- Been thanked: 5633 times
Θα ξεκινήσω και γω σιγά-σιγά. Με δροσερά καλοκαιρινά αρώματα για αρχή. Να ξεφύγω απο η φαρμακίλα των Noxzema, Gillette κτλ....
Αμάν πιά !
Αμάν πιά !
Για δύο πράγματα δε πρέπει να στεναχωριόμαστε..
Γι'αυτά που γίνονται και γι'αυτά που δε γίνονται.
-
- Εξειδίκευση
- 12
- Has thanked: 5739 times
- Been thanked: 5633 times
A ! Ένα μεγάλο μπράβο και ευχαριστώ και απο μένα στον Κωνσταντίνο για τα βίντεο του. :thanks
Για δύο πράγματα δε πρέπει να στεναχωριόμαστε..