Πρωί πρωί στη δουλειά
Gillette Tech Fat Handle Gold Plated
Personna Platinum (9) :megagrin
Omega No 48
Crabtree & Evelyn Nomad :drool
Post Shave Crabtree & Evelyn Nomad
Aqua Velva Afs
Korres Calendula Balm
Τι να πω για το σημερινό ξύρισμα οι μυρωδιές η αίσθηση στο δέρμα,όλα ήταν τέλεια και το ξυραφάκι ακούραστο.Τρία περάσματα και κόντρα !!
:dance
Το ξύρισμα της ημέρας: Αύγουστος 2013
- yiannischris
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 12
- Has thanked: 8965 times
- Been thanked: 17780 times
Γιάννης
- Giannis
- Εξειδίκευση
- 16
- Has thanked: 1038 times
- Been thanked: 1249 times
Καλημέρα,
Καλή Εβδομάδα και Καλές Διακοπές σε όσους ξεκίνησαν !!
Πινέλο EJ Boar Ivory
Σαπούνι Dovo eucalyptus
Μηχανή Gillette Rocket
Λεπίδα Astra
ASL / ASB TOBS
Καλή Εβδομάδα και Καλές Διακοπές σε όσους ξεκίνησαν !!
Πινέλο EJ Boar Ivory
Σαπούνι Dovo eucalyptus
Μηχανή Gillette Rocket
Λεπίδα Astra
ASL / ASB TOBS
if you have a great shave you have a great day
- aris22
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 13
- Has thanked: 4491 times
- Been thanked: 5445 times
Καλημέρα . Χθές το βράδυ.
Gillette Slim adjustable στο 5
Persona platinum (1#)
Speick stick (τριμένο) :thnx Αντώνη
Thayers medicated superhazel
Asb Korres
Πολύ εύκολη δημιουργία ποιοτικού αφρού απο το Speick, αλλά ενω ηταν πολύ αποτελεσματικό το ξύρισμα δεν ξέρω αυτή η Slim εχει μια τραχύτητα ,με οτι συνεπάγεται αυτό για το δέρμα. Δλδ σε σχέση με την Jagger είναι σαν να εχεις μέσα λεπίδα χρησιμοποιημένη 15 φορές. Τι να πω, θα την δοκιμάσω και με άλλες λεπίδες για να καταλήξω σε πιο ασφαλή συμπεράσματα. Πάντως αν ηταν να μείνω μόνο με ενα asl (οk δεν είναι καθαρόαιμο) αυτό θα ηταν το Thayers χωρίς πολύ σκέψη.
Gillette Slim adjustable στο 5
Persona platinum (1#)
Speick stick (τριμένο) :thnx Αντώνη
Thayers medicated superhazel
Asb Korres
Πολύ εύκολη δημιουργία ποιοτικού αφρού απο το Speick, αλλά ενω ηταν πολύ αποτελεσματικό το ξύρισμα δεν ξέρω αυτή η Slim εχει μια τραχύτητα ,με οτι συνεπάγεται αυτό για το δέρμα. Δλδ σε σχέση με την Jagger είναι σαν να εχεις μέσα λεπίδα χρησιμοποιημένη 15 φορές. Τι να πω, θα την δοκιμάσω και με άλλες λεπίδες για να καταλήξω σε πιο ασφαλή συμπεράσματα. Πάντως αν ηταν να μείνω μόνο με ενα asl (οk δεν είναι καθαρόαιμο) αυτό θα ηταν το Thayers χωρίς πολύ σκέψη.
Άρης
Ζούν ανάμεσα μας........
Ζούν ανάμεσα μας........
- Νώντας
- Εξειδίκευση
- 12
- Has thanked: 802 times
- Been thanked: 6048 times
Καλημέρα και καλη βδομάδα.....
Αντέχει τόσο πολυ?
9 φορές την περσόνα? :confusedPersonna Platinum (9)
Αντέχει τόσο πολυ?
- yiannischris
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 12
- Has thanked: 8965 times
- Been thanked: 17780 times
Και πάει για 10 και βλέπουμε,μάλλον θα είναι η ηπιότητα της μηχανής και θα παίζει ρόλο ότι ξυρίζομαι κάθε μέρα λόγω δουλειάς και τα γένια είναι πολύ μικρά.Βοηθάει και το σαπούνι.
Γιάννης
- Kostas1979
- Δημοτικό
- 11
- Has thanked: 11 times
- Been thanked: 52 times
Καλημέρα Άρη και καλή εβδομάδα. Κοίταξε λίγο την εξωτερική πλευρά της safety bar που εφάπτεται στο δέρμα. Είχα ακριβώς την ίδια ''τραχύτητα'' και με ένα καλό γυάλισμα η Slim γλυστράει αέρα. Μήπως φταίει αυτό και σε taggάρει η DE.
Amat Victoria Curam
- aris22
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 13
- Has thanked: 4491 times
- Been thanked: 5445 times
Καλημέρα Κώστα. Την Slim την είχα δώσει για επιμετάλωση. Αφου την παρέλαβα την έβρασα μια φορά , την γυάλισα και έπειτα την ξαναέβρασα (ηταν σκληρόπετση.. :bigsmilie ) Κοίτα την γυάλισα αλλά να πω την αλήθεια δεν επέμενα στην εξωτερική πλευρά της safety bar. Θα το δοκιμάσω και βλέπουμε. Ευχαριστώ όπως και νάχει! :megagrin
Άρης
Ζούν ανάμεσα μας........
Ζούν ανάμεσα μας........
- Antonis
- Διαχειριστής
- 13
- Has thanked: 29303 times
- Been thanked: 29424 times
Άρη και εγώ στην ρύθμιση 5 είχα θέμα με την Slim. Δοκίμασε να παίξεις λίγο ρυθμίσεις, κλίση και λεπίδες, μέχρι να βρεις το καλύτερο αποτέλεσμα. Στο είπα και κατ' ιδίαν, για κάποιον παράξενο λόγο, με την bb έχω πολύ καλύτερο αποτέλεσμα στο 9 σε σχέση με το 5!
Αλλά οκ, αυτά είναι υποκειμενικά πολύ. Με την bb έχω πολύ καλύτερα αποτελέσματα γενικότερα, όμως ενδεχομένως να μην δούλευα σωστά την Slim (η πρώτη μου vintage).
Αλλά οκ, αυτά είναι υποκειμενικά πολύ. Με την bb έχω πολύ καλύτερα αποτελέσματα γενικότερα, όμως ενδεχομένως να μην δούλευα σωστά την Slim (η πρώτη μου vintage).
- Kostas1979
- Δημοτικό
- 11
- Has thanked: 11 times
- Been thanked: 52 times
Μήπως στο επιμεταλλωτήριο δεν την buffαρε καθόλου πρίν την επιμετάλλωση, με συνέπεια το όποιο pitting να έμεινε κάτω από το νέο στρωμα nickel. Συγχωρείστε μου την Αγγλική ορολογία, αλλά δεν μπορώ να περιγράψω αλλιώς το pitting. Εξάλλου την ορολογία την γνωρίζουμε όλοι μαςaris22 έγραψε:Καλημέρα Κώστα. Την Slim την είχα δώσει για επιμετάλωση. Αφου την παρέλαβα την έβρασα μια φορά , την γυάλισα και έπειτα την ξαναέβρασα (ηταν σκληρόπετση.. :bigsmilie ) Κοίτα την γυάλισα αλλά να πω την αλήθεια δεν επέμενα στην εξωτερική πλευρά της safety bar. Θα το δοκιμάσω και βλέπουμε. Ευχαριστώ όπως και νάχει! :megagrin

Αν περνάς το χέρι σου στην safety bar και το νιώθεις με ''γρομπαλάκια'', μάλλον αυτό είναι.
Πες μου να δούμε, μήπως βρούμε λύση.
Amat Victoria Curam
- iogi
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 15
- Has thanked: 24703 times
- Been thanked: 7863 times
- SB Omega 48
- SS MWF
- SR Feather Artist Club RG non folding
- RB Feather AC Professional Super (2)
- ASL Alt Innsbruck