Vintage = παλιό που δε βγαίνει πιά
Ινδική OS = κρέμα ξυρίσματος, ό,τι πιό κοντά στην παλιά κλασική συνταγή, την βρίσκεις από eBay ή από άλλους vendors
Δεν είμαι ειδικός αλλά το Classic δε γνωρίζω να έχει κάποια διαφορά από το Original
old after shaves
vintagescent.com
theportugalonlineshop.com
Ρίξε μιά ματιά στο φόρουμ, πρέπει να υπάρχουν διάφοροι vendors όπου μπορείς να βρεις πράγματα.
Επίσης ο Γιώργος στο Luxe.gr είναι πάρα πολύ εξυπηρετικός, αν είσαι κοντά στον Πειραιά αξίζει να περάσεις μιά βόλτα.
theportugalonlineshop.com
Ρίξε μιά ματιά στο φόρουμ, πρέπει να υπάρχουν διάφοροι vendors όπου μπορείς να βρεις πράγματα.
Επίσης ο Γιώργος στο Luxe.gr είναι πάρα πολύ εξυπηρετικός, αν είσαι κοντά στον Πειραιά αξίζει να περάσεις μιά βόλτα.
- Antonis
- Διαχειριστής
- 13
- Has thanked: 29667 times
- Been thanked: 29933 times
- Antonis
- Διαχειριστής
- 13
- Has thanked: 29667 times
- Been thanked: 29933 times
Ένα ενδιαφέρον video που βρήκα για παλιά after shaves είναι το παρακάτω. Εξηγεί και λύνει και κάποιες απορίες που εκφράστηκαν για την Brut.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- zouve
- Δημοτικό
- 12
- Has thanked: 59 times
- Been thanked: 111 times
πολύ ωραία η παρουσίαση βέβαια αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι λέει σαν after shave το splash on της Brut.
Εγώ από το ψάξιμο που έχω κάνει πιστεύω ότι το splash on είναι μια EDC έκδοση της Brut βέβαια αυτουνού το μπουκάλι δεν είναι vaporisateur ενώ το δικό μου είναι, αυτό με την μεταλλική πλάκα που λέει (η μεταλλική πλάκα είναι η ευρωπαϊκή έκδοση made in France του splash on αυτός έχει την Αμερικάνικη made in Mexico βέβαια υπάρχει και η Αυστραλιανή έκδοση η οποία έχω διαβάσει είναι διαφορετική από τις άλλες δύο και σαν ποιότητα αν παρατηρήσετε κιόλας το λογότυπο της Αυστραλιανής έκδοσης είναι τελείως διαφορετικό).
Εγώ από το ψάξιμο που έχω κάνει πιστεύω ότι το splash on είναι μια EDC έκδοση της Brut βέβαια αυτουνού το μπουκάλι δεν είναι vaporisateur ενώ το δικό μου είναι, αυτό με την μεταλλική πλάκα που λέει (η μεταλλική πλάκα είναι η ευρωπαϊκή έκδοση made in France του splash on αυτός έχει την Αμερικάνικη made in Mexico βέβαια υπάρχει και η Αυστραλιανή έκδοση η οποία έχω διαβάσει είναι διαφορετική από τις άλλες δύο και σαν ποιότητα αν παρατηρήσετε κιόλας το λογότυπο της Αυστραλιανής έκδοσης είναι τελείως διαφορετικό).