old after shaves

NavalArchitect

Vintage = παλιό που δε βγαίνει πιά
Ινδική OS = κρέμα ξυρίσματος, ό,τι πιό κοντά στην παλιά κλασική συνταγή, την βρίσκεις από eBay ή από άλλους vendors
Δεν είμαι ειδικός αλλά το Classic δε γνωρίζω να έχει κάποια διαφορά από το Original
nikoskat
Νήπιο
Νήπιο
12
Has thanked: 6 times
Been thanked: 3 times

ευχαριστω, σε ποια site μπορω να παραγγειλω γιατι πολλα λενε οτι δεν στελνουν προιοντα με alcohol εκτος της χωρας τους πχ ηθελα να δοκιμασω προιοντα της floid
NavalArchitect

vintagescent.com
theportugalonlineshop.com

Ρίξε μιά ματιά στο φόρουμ, πρέπει να υπάρχουν διάφοροι vendors όπου μπορείς να βρεις πράγματα.

Επίσης ο Γιώργος στο Luxe.gr είναι πάρα πολύ εξυπηρετικός, αν είσαι κοντά στον Πειραιά αξίζει να περάσεις μιά βόλτα.
nikoskat
Νήπιο
Νήπιο
12

ηδη περασα απο Luxe οπου προμηθευτηκα μηχανη και διαφορα αλλα ,
Άβαταρ μέλους
Antonis
Διαχειριστής
Διαχειριστής
13
Has thanked: 29667 times
Been thanked: 29933 times

Ρίξε μια ματιά φίλε μου εδώ και εδώ.
nikoskat
Νήπιο
Νήπιο
12

ευχαριστω, κριμα παντως για το OLD SPICE, τωρα που ξεκινησα wet shaving ηταν δεδομενο οτι θα εβαζα OLD SPICE απο νοσταλγια κ μονο
Άβαταρ μέλους
Antonis
Διαχειριστής
Διαχειριστής
13
Has thanked: 29667 times
Been thanked: 29933 times

Ένα ενδιαφέρον video που βρήκα για παλιά after shaves είναι το παρακάτω. Εξηγεί και λύνει και κάποιες απορίες που εκφράστηκαν για την Brut.

[youtube][/youtube]
Άβαταρ μέλους
zouve
Δημοτικό
Δημοτικό
12
Has thanked: 59 times
Been thanked: 111 times

πολύ ωραία η παρουσίαση βέβαια αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι λέει σαν after shave το splash on της Brut.
Εγώ από το ψάξιμο που έχω κάνει πιστεύω ότι το splash on είναι μια EDC έκδοση της Brut βέβαια αυτουνού το μπουκάλι δεν είναι vaporisateur ενώ το δικό μου είναι, αυτό με την μεταλλική πλάκα που λέει (η μεταλλική πλάκα είναι η ευρωπαϊκή έκδοση made in France του splash on αυτός έχει την Αμερικάνικη made in Mexico βέβαια υπάρχει και η Αυστραλιανή έκδοση η οποία έχω διαβάσει είναι διαφορετική από τις άλλες δύο και σαν ποιότητα αν παρατηρήσετε κιόλας το λογότυπο της Αυστραλιανής έκδοσης είναι τελείως διαφορετικό).
Απάντηση

Επιστροφή στο “Pre-, After shave λοσιόν και -κρέμες”