Dr Harris Arlington ASL

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Fotakas
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
14
Has thanked: 1363 times
Been thanked: 4912 times

Εικόνα

Ingredients:
Alcohol denat., Aqua, Glycerin, Parfum, Limonene, Cetrimonium chloride, Linalool, Menthol, Geraniol, Citronellol, Citral, Farnesol.

Το πρώτο και το κυριότερο που μου έρχεται στο μυαλό όταν το χρησιμοποιώ, είναι το λεμονάκι. Έντονο και αψύ, αλλά όχι υπερβολικά ξινό. Άγουρο και φρέσκο. Θυμίζει κάπως το κλασσικό πλέον “Μυρτώ Λεμόνι”

Το άρωμα δεν κρατάει πολύ ώρα, επάνω στο δέρμα. Επανέρχεται όμως με το παραμικρό άγγιγμα (ή χάδι…). Πάντως μυρίζει πιο έντονα από το σαπούνι της σειράς. Κατά την πρώτη εφαρμογή δεν έχει αυτό το πολύ έντονο κάψιμο, που μου έχει συμβεί με άλλα after shaves. Μετά αναλαμβάνει η μενθόλη και η επίδραση της κρατάει για κάμποση ώρα.

Οι μετά το ξύρισμα ιδιότητες του είναι ικανοποιητικές αλλά όχι άριστες (για το δικό μου πρόσωπο, πάντα). Έχει καλές ενυδατικές ιδιότητες και καταπραΰνει τυχόν μικροερεθισμούς, αλλά στο λιπαρό μου δέρμα, η αίσθηση της λιπαρότητας επανέρχεται σχετικά γρήγορα.

Συμπερασματικά, θα έλεγα οτι μου αρέσει. Το αγόρασα σαν ένα ελαφρύ, καλοκαιρινό και καθημερινό ASL και σίγουρα καλύπτει αυτές τις απαιτήσεις μου.

ΥΓ: Κάπου διάβασα, ότι το Cetrimonium chloride είναι ένα αντισηπτικό, που χρησιμοποιείται μόνο σε πολυτελή καλλυντικά, λόγω του υψηλού του κόστους.
Όσο κι αν κανείς προσέχει, όσο κι αν το κυνηγά
Πάντα πάντα θα 'ναι αργά, δεύτερη ζωή δεν έχει.

(Ο.Ε.)
Άβαταρ μέλους
Kostas1979
Δημοτικό
Δημοτικό
12
Has thanked: 11 times
Been thanked: 52 times

Το συγκεκριμένο ASL το χρησιμοποιώ κάθε μέρα σε συνδυασμό με το milk της σειράς και είναι φοβερός συνδυασμός και με την κολώνια.
Amat Victoria Curam
Απάντηση

Επιστροφή στο “Pre-, After shave λοσιόν και -κρέμες”