C & E SΙΕΝΝΑ shaving soap.

Άβαταρ μέλους
xristos_metal
Δημοτικό
Δημοτικό
15
Been thanked: 15 times

Stefanos έγραψε:Λες? Δεν ξερω Χρηστο.. Αλλα αν καποιος μυρισει την Κλεο και το παρει και δεν του αρεσει, τουλαχιστον θα φαινεται εδω οτι δεν συμφωνω με το παραδειγμα που εφερες... :beah2 :megagrin
Αν δε του αρεσει δε θα του αρεσει και η sienna νομιζω. Σε γενικες γραμμες δε παιζει να μην αρεσει σε καποιον. Επισης βαλε και τον εξης παραγοντα, οτι εγω κρινω με βαση το σαπουνι και εσυ με βαση τη κρεμα ή το balm. Ισως παιζει ρολο.

Στο καταστημα στη Γερμανια ποσο εχει το σαπουνι στο μπολ.

Αποστολε θα δοκιμασω απο τη webcam και αν βγουν καλες θα τις ανεβασω. Παντως δεν εχει διαφορα απο τη Nomad. Ισως ειναι ενα κλικ πιο πηχτος ο αφρος που βγαζω με τη σιενα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος xristos_metal την 11 Νοέμ 2010, 15:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Aris
Λύκειο
Λύκειο
15
Has thanked: 34 times
Been thanked: 49 times

Χρηστο συγγνωμη αλλα για μενα η κλεο σαν αρωμα.....καμια σχεση
My Ammo
Μηχανή: Edwin Jagger DE89L
Πινέλα: Boar Omega 10018, 10048, 2x10065, Edwin Jagger pure badger
Κρέμες: Body Shop Maca Root, Nivea
Σαπούνια: Valobra, Mama Bear Lavender
Λοσιόν: 4711, Floid Suave
Balm: Body Shop Maca Root
Άβαταρ μέλους
xristos_metal
Δημοτικό
Δημοτικό
15

Aris έγραψε:Χρηστο συγγνωμη αλλα για μενα η κλεο σαν αρωμα.....καμια σχεση
Γιατι συγνωμη, ο καθενας εχει τη γνωμη του.
Άβαταρ μέλους
Stefanos
Καθηγητής Ξυρίσματος
Καθηγητής Ξυρίσματος
15
Has thanked: 212 times
Been thanked: 1193 times
Επικοινωνία:

18,20€ εχει εδω..
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
xristos_metal
Δημοτικό
Δημοτικό
15

Καλη τιμη.

Διαμετρος σαπουνιου 8,5cm . Υψος 2,5cm πρπ χωρις να το βγαλω εξω γιατι εχει κολησει.
Άβαταρ μέλους
xristos_metal
Δημοτικό
Δημοτικό
15

Παρατηρησα οτι σε σχεση με το Nomad η sienna ειναι πιο σκληρη. Μου κανει πιο δυσκολα αφρο και παρολο που το εχω χησιμοποιησει γυρω στις 6 φορες, τα γραμματα πανω στο σαπουνι δεν εφυγαν , σε αντιθεση με το nomad που ειχαν φυγει απο τη δευτερη κιολας χρηση. Ισως να παιζει ρολο και το νερο.
Άβαταρ μέλους
Stefanos
Καθηγητής Ξυρίσματος
Καθηγητής Ξυρίσματος
15
Has thanked: 212 times
Been thanked: 1193 times
Επικοινωνία:

Εxω αναφερει και στο παρελθον οτι η σειρα της Sienna ποιοτικα (οχι αρωματικα) ειναι ανωτερη απο τη Nomad. Την αποψη αυτη μοιραζονται και πολλοι γνωστοι μου στο εξωτερικο. Σκοπος ειναι να βαζουμε την ποσοτητα που αρκει για να κανουμε τη δουλεια μας και οχι να παρεκτρεπομαστε και να βγαζουμε ποσοτητα για να ξυριστει μια ιλη! Εφοσον με τη Sienna εχεις κανει 6 ξυρισματα με ικανοποιητικα αποτελεσματα κρεμας (δεν ειδα παραπονα) και με την αλλη λες οτι ειχες ξοδεψει 2 και 3 φορες πιο πολυ σαπουνι σε 2 ξυρισματα, τοτε 3 τινα ισχυουν.

1. Με τη Nomad εκανες καταχρηση στην ποσοτητα (φυσιολογικο, να τη δοκιμασεις ηθελες)
2. α).Με τη Sienna ησουν πιο προσεκτικος γιατι ηξερες την πρωτη, β). ποιοτικα ειναι καλυτερο σαπουνι
3. Το νερο, οπως ανεφερες, αλλα τι γινεται? Η ποιοτητα του νερου σας αλλαζει καθε 2 βδομαδες τοσο ριζικα?

Αυτο που με τη δινει ειναι οτι εχω βρει RC Nomad σε γυαλινο μπωλακι (οχι στο καταστημα της Crabtree&Evelyn) αλλα ακομη δεν εχω βρει Sienna!!!! :dash

Παντως εχω δηλωσει οτι μολις με τελειωσει η κρεμα Sienna θα παρω σαπουνι και θα το τριψω στο γυαλινο μπολακι της κρεμας. Κλεινει και καλυτερα! :megagrin
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
xristos_metal
Δημοτικό
Δημοτικό
15

Το sienna το δοκιμασα στη Κοζανη, το nomad στη Θεσσαλονικη, γιαυτο λεω μηπως παιζει ρολο το νερο.

Μπορεις να παρεις σωληναριο sienna και να το ριξεις στο βαζακι. Ποια η διαφορα?
Άβαταρ μέλους
vanm66
Λύκειο
Λύκειο
14
Has thanked: 231 times
Been thanked: 349 times

Ξέρω ότι είναι :offtopic , αλλά δείτε την τιμή της κρέμας Sienna (σε σωληνάριο) εδώ :bigeek :eek :shocking
Βαγγέλης
Άβαταρ μέλους
Apostolos
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
16
Has thanked: 1394 times
Been thanked: 653 times
Επικοινωνία:

το νερό με το οποίο γίνονται οι δοκιμές δεν παίζει απλά ρόλο, παίζει καθοριστικό ρόλο imo
Νow Τhat Υou Αre Α Μan, Shave Like One.
or
Grow A Beard
(growing a beard doesn't mean you have to be ungroomed)
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κρέμες και σαπούνια ξυρίσματος”