Επιμεταλλωση DE safety razor

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Αλέξης
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
12
Has thanked: 59 times
Been thanked: 190 times

Μαρίνο είναι κουκλα! Απλά πες μας αν θες πόσο κόστισε και η επιχρύσωση?

Για τους Θεσσαλονικείς συμφορουμίτες να αναφέρω ότι ψάχνω εδώ και καιρό στην πόλη μας επιμεταλλωτήριο και έχω βρει κάποια χρυσοχοεία στο κέντρο και ένα επιμεταλλωτήριο στη Σίνδο. αυτές τις μέρες θα μάθω τιμές και θα ζητήσω δείγματα δουλειάς για να σας πω, ώστε να έχουμε και εδώ τη δυνατότητα επιμετάλλωσης των μηχανών μας.
Άβαταρ μέλους
marinos79
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
12
Has thanked: 190 times
Been thanked: 762 times

Σας ευχαριστώ όλους!
Τώρα που ξέρουμε πόσο όμορφες γίνονται και με πόσα λίγα χρήματα, μπορούμε να αγοράζουμε φθηνές μηχανές και να τις κάνουμε καινούριες.
Άβαταρ μέλους
natnat
Λύκειο
Λύκειο
12
Has thanked: 2662 times
Been thanked: 4669 times

Αλέξης έγραψε:Μαρίνο είναι κουκλα! Απλά πες μας αν θες πόσο κόστισε και η επιχρύσωση?

Για τους Θεσσαλονικείς συμφορουμίτες να αναφέρω ότι ψάχνω εδώ και καιρό στην πόλη μας επιμεταλλωτήριο και έχω βρει κάποια χρυσοχοεία στο κέντρο και ένα επιμεταλλωτήριο στη Σίνδο. αυτές τις μέρες θα μάθω τιμές και θα ζητήσω δείγματα δουλειάς για να σας πω, ώστε να έχουμε και εδώ τη δυνατότητα επιμετάλλωσης των μηχανών μας.

Περιμένουμε εναγωνίως!
Παναγιώτης

Ηλίαααα! Ριιίχτο!!!
Άβαταρ μέλους
marinos79
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
12
Has thanked: 190 times
Been thanked: 762 times

Το χρύσωμα μου κόστισε 5 Ευρώ.
Άβαταρ μέλους
Lefty
Δημοτικό
Δημοτικό
12
Has thanked: 74 times
Been thanked: 21 times

Κατα την γνώμη μου ειναι παρα πολυ καλη η τιμή.
Άβαταρ μέλους
Αλέξης
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
12

Μόνο 5 Ε? :eek Στο γνωστό κύριο Σάββα? Και καλά το επιχρύσωμα δεν θα έπρεπε να είναι πιο ακριβό από την επινικέλωση που κοστίζει 10Ε? Στο razoremporium επίσης το έχουν κι εκεί πιο ακριβό. Τουλάχιστον να ξέρουμε όταν συνεννοούμαστε για τιμές στα χρυσοχοεία στη Θεσσαλονίκη.

Πάντως όλες όσες έχω δει φαίνονται σαν να ξαναπήραν ζωή! Είναι ωραίο να νιώθεις ότι κρατάς ένα όμορφο αντικείμενο πολλών ετών που το νιώθεις "ζωντανό"!
Άβαταρ μέλους
Αλέξης
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
12

Για τους Θεσσαλονικείς φίλους έχω νέα!Και μάλιστα πολύ καλά νέα!

Αφού πήρα αρκετά τηλέφωνα και επισκέφτηκα αρκετούς χρυσοχόους που μου το έπαιζαν χρυσοχόοι του Λουδοβίκου του 16ου με απαντήσεις του στύλ "το μπάνιο μας δεν είναι αρκετά μεγάλο" , "το μέταλλο (της gillette) είναι ό, τι να 'ναι" και "εγώ δεν ασχολούμαι με τέτοια, μόνο με ζαφείρια, διαμάντια, αχάτες, αμέθυστους και χρυσοβήρυλλους" βρήκα τον άνθρωπο μας! Ένα επιμεταλλωτήριο στην Κατούνη 45, δίπλα ακριβώς από την πλατεία εμπορίου "Ο Λευτέρης".

Ο Λευτέρης, που έχει καιsite φαινόταν να ξέρει τη δουλειά και μου είπε πως μπορεί να επινικελώσει τη slim μου με 10Ε ενώ αν του πας πολλά αντικείμενα η τιμή πέφτει 2-3 Ε. Φωτογραφίες και δείγματα μπορείτε να δείτε στο site, εγώ το άφησα σήμερα και θα το πάρω την παρασκευή οπότε και θα ανεβάσω φώτο από το αποτέλεσμα. Πάντως ήταν ο μόνος που βρήκα στο κέντρο της πόλης (και πιστέψτε με έψαξα αρκετά) μπορούσε να κάνει επιμεταλλώσεις και πιο συγκεκριμένα επινικελώσεις και επιχρωμιώσεις (αν κ κάνει και επαργύρωση και επιχρύσωση).

αν από παρασκευή το αποτέλεσμα μας ικανοποιεί τότε πιστεύω πως και ο λευτέρης θα αποκτήσει δουλεία όπως ο σάββας στην αθήνα. :bigsmilie
Άβαταρ μέλους
natnat
Λύκειο
Λύκειο
12
Has thanked: 2662 times
Been thanked: 4669 times

Έμαθα γι'αυτόν από μια θεία μου που ήθελε να επιμεταλλώσει κάτι επάργυρά της που θολώσαν με το χρόνο.
Είχα πάρει τηλ μάλιστα, λίγες μέρες πριν το Πάσχα. Μου τα μασούσε στην τιμή, ότι κάθε περίπτωση είναι διαφορετική κτλ. Μετά δεν μπόρεσα να κατεβώ στην πόλη.

Χαίρομαι που έβγαλες άκρη. Ελπίζω να κάνει καλή δουλειά για να έχουμε και εμείς τον άνθρωπό μας στον Βορρά.
Παναγιώτης

Ηλίαααα! Ριιίχτο!!!
Άβαταρ μέλους
Αλέξης
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
12

Σήμερα παρέλαβα από τον Λευτέρη τη slim μου επιμεταλλωμένη. Το αποτέλεσμα για τα δικά μου δεδομένα ήταν πάρα πολύ καλό και μπορείτε να το δείτε κι εσείς στις παρακάτω φώτο (αν και δυστυχώς επειδή δεν είμαι σπίτι τραβήχτηκαν με το κινητό) :

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

(δεν ξέρω τι γίνεται αλλά παρόλο που κατέβασα την ανάλυση των φώτο σε 640χ480 πάλι μου λέει ότι μέγιστο επιτρεπόμενο μέγεθος είναι τα 700 εικονοστοιχεία και δεν με αφήνει να ανεβάσω πιο μεγάλες φώτο)

Το μόνο στο οποίο έχω μια μικρή ένσταση είναι το καπάκι της μηχανής που φαίνεται ότι δεν μπόρεσε να επιμεταλλωθεί. Επίσης μετά την επιμετάλλωση ο μηχανισμός της ρύθμισης σκάλωνε λίγο (ενώ πριν πήγαινε τέλεια),αλλά αφού την έβρασα πάλι μαζί με σαπούνι πιάτων, το "σκάλωμα" αυτό έφυγε. Κόστος στα 10 Ε. Κατά τη γνώμη μου μία πολύ καλή, εύκολη και σχετικά οικονομική λύση για τις μηχανές μας που έχουν έχουν πολλές εξωτερικές φθορές στο μέταλλό τους.
Άβαταρ μέλους
yiannischris
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
12
Has thanked: 8965 times
Been thanked: 17780 times

Ωραία !!
Γιάννης
Απάντηση

Επιστροφή στο “Double edge razors”