Γράψε λάθος, είναι ακόμα χειρότερα... € 27,72 (τώρα είδα την απόδειξη)iogi έγραψε:Γύρω στα 24€ τα 150 ml.Moccahead έγραψε:Ερωτηση κρισεως. Ποσο εκανε το lotion? Και για ποσα ml μιλαμε?
Ποιά after shave χρησιμοποιείτε?
- iogi
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 15
- Has thanked: 24920 times
- Been thanked: 7867 times
Γιάννης
- Apostolos
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 16
- Has thanked: 1394 times
- Been thanked: 653 times
- Επικοινωνία:
ΔΥΣΤΥΧΩΣ είναι μονόδρομος....iogi έγραψε:Η γνωστή ελληνική πραγματικότητα...Πρέπει να αρχίσω να ψωνίζω από internet...
Νow Τhat Υou Αre Α Μan, Shave Like One.
or
Grow A Beard
(growing a beard doesn't mean you have to be ungroomed)
or
Grow A Beard
(growing a beard doesn't mean you have to be ungroomed)
- Stefanos
- Καθηγητής Ξυρίσματος
- 15
- Has thanked: 212 times
- Been thanked: 1193 times
- Επικοινωνία:
Οπως ισως ειδατε τα Aldi την κοπανανε τελος του 2010 απο το Ελλαντα (το γιατι πως κλπ δεν μας απασχολει εδω)...
Οποιος ενδιαφερεται μπορει να τρεξει να παρει οσο προλαβαινει (και το λεω διοτι υποθετω οτι απο καποιο σημνειο και μετα θα σταματησει ο ανεφοδιασμος σε ορισμενα ειδη) το εξαιρετικο after shave balsam το οποιο σε τεστ πριν απο ενα χρονο πηρε "Sehr gut" - "πολυ καλο" αποτελεσμα, σαν ενα απο τα ελαχιστα, αναμεσα στα 22 που δοκιμαστηκαν. Δεν το χρησιμοποιω ο ιδιος μιας και δεν χρησιμοποιω balsam αφου ειμαι φανατικος lotion fan. Εχω το αντιστοιχο Classic σε lotion και ειμαι πολυ ικανοποιημενος. Τα αλλα after shaves του Aldi δεν εχουν δοκιμαστει, οποτε γιαυτο γραφω μονο για το balsam.
Την κακια μου θα την πω, προϊοντα της Nivea δεν εχω δει με τετοιο αποτελεσμα! Τα δε ονοματα οπως "arctic freeze" etc ειναι γνωστο οτι ειναι προϊον μαρκετινγκ (διαφορετικα: Αν σας πω τι χρησιμοποιουνε σε ενα προϊον που δεν εχει μενθολη για να το κανουν να αισθανεται σα να εχει μενθολη - freeze cooling agents κατα τη γλωσσα μαρκετινγκ- , θα τους ριξετε κανονι! ) Και με σιλικονες!
Τα ελληνικα Aldi υπαγονται στην εταιρεια Aldi Süd (υπαρχει και η Aldi Nord). Αναμεσα στα προϊοντα που εχουν κατα καιρους δοκιμαστει ειναι τα ακολουθα.
Αυτα τα λιγα για την ωρα, επιφυλασσομαι να επανελθω!
Οποιος ενδιαφερεται μπορει να τρεξει να παρει οσο προλαβαινει (και το λεω διοτι υποθετω οτι απο καποιο σημνειο και μετα θα σταματησει ο ανεφοδιασμος σε ορισμενα ειδη) το εξαιρετικο after shave balsam το οποιο σε τεστ πριν απο ενα χρονο πηρε "Sehr gut" - "πολυ καλο" αποτελεσμα, σαν ενα απο τα ελαχιστα, αναμεσα στα 22 που δοκιμαστηκαν. Δεν το χρησιμοποιω ο ιδιος μιας και δεν χρησιμοποιω balsam αφου ειμαι φανατικος lotion fan. Εχω το αντιστοιχο Classic σε lotion και ειμαι πολυ ικανοποιημενος. Τα αλλα after shaves του Aldi δεν εχουν δοκιμαστει, οποτε γιαυτο γραφω μονο για το balsam.
Την κακια μου θα την πω, προϊοντα της Nivea δεν εχω δει με τετοιο αποτελεσμα! Τα δε ονοματα οπως "arctic freeze" etc ειναι γνωστο οτι ειναι προϊον μαρκετινγκ (διαφορετικα: Αν σας πω τι χρησιμοποιουνε σε ενα προϊον που δεν εχει μενθολη για να το κανουν να αισθανεται σα να εχει μενθολη - freeze cooling agents κατα τη γλωσσα μαρκετινγκ- , θα τους ριξετε κανονι! ) Και με σιλικονες!
Τα ελληνικα Aldi υπαγονται στην εταιρεια Aldi Süd (υπαρχει και η Aldi Nord). Αναμεσα στα προϊοντα που εχουν κατα καιρους δοκιμαστει ειναι τα ακολουθα.
Αυτα τα λιγα για την ωρα, επιφυλασσομαι να επανελθω!

- Aris
- Λύκειο
- 15
- Has thanked: 34 times
- Been thanked: 50 times

My Ammo
Μηχανή: Edwin Jagger DE89L
Πινέλα: Boar Omega 10018, 10048, 2x10065, Edwin Jagger pure badger
Κρέμες: Body Shop Maca Root, Nivea
Σαπούνια: Valobra, Mama Bear Lavender
Λοσιόν: 4711, Floid Suave
Balm: Body Shop Maca Root
- zamc
- Γυμνάσιο
- 14
- Has thanked: 18 times
- Been thanked: 49 times
Στέφο σήμερα πέρασα απο Aldi και προσπάθησα να βρώ το συγκεκριμένο after shave που είπες. Ενώ έχει ίδια ονομασία (prince) δεν είναι στο ίδιο μπουκάλι(δυστυχώς δεν το έβγαλα φωτογραφία!). Παίζει να είναι το ίδιο σε διαφορετικό μπουκάλι (λόγω Ελλάδας) και στη Γερμανία να είναι έτσι όπως φαίνεται στη φωτογραφία που δίνεις? ή είναι διαφορετικό και θα φάμε ήτα! ξέρει κανεις? Η τιμή πάντως ήταν πολύ καλή 3.5 ευρώ!Moccahead έγραψε: το εξαιρετικο after shave balsam το οποιο σε τεστ πριν απο ενα χρονο πηρε "Sehr gut" - "πολυ καλο" αποτελεσμα, σαν ενα απο τα ελαχιστα, αναμεσα στα 22 που δοκιμαστηκαν.
OTI KAI NA KANEIΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ,
ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ.
M.GANDHI
M.GANDHI
- Aris
- Λύκειο
- 15
- Has thanked: 34 times
- Been thanked: 50 times
αν ηταν Balm το ιδιο θα ηταν
για τοσα λιγα επρεπε να το αγορασεις ουτως η αλλιως
next time :dance3
για τοσα λιγα επρεπε να το αγορασεις ουτως η αλλιως
next time :dance3
My Ammo
- zamc
- Γυμνάσιο
- 14
έχεις δίκιο τώρα που το σκέφτομαι! Απλά φοβήθηκα μήπως ήταν άλλο άσχετο (δεν θυμόμουν πως ήταν αυτό που είπε ο Στέφος, τώρα ξανακοίταξα το θέμα εδώ) :dash
M.GANDHI
M.GANDHI
- xristos_metal
- Δημοτικό
- 15
- Been thanked: 15 times
Εγω θεωρω κορυφαιο ολων σε λοσιον το speick, και αυτο χρησιμοποιω κυριως.
Επισης αλλο κορυφαιο ειναι το skin food απο trumpers. Ιδιως το coral που μυριζει σαν λουκουμι, το φορας και οι γυναικες θελουν να σε φανε. Το sandalwood εχει πολυ κλασσικη μυρωδια και θεωρω οτι ειναι για μεγαλυτερες ηλικιες. Το indian limes μυριζει σαν τη κλασσικη γλυκια καραμελα λεμονι και δε με ενθουσιασε. Ολα ομως ειναι εξαιρετικα για το δερμα.
Επισης αλλο κορυφαιο ειναι το skin food απο trumpers. Ιδιως το coral που μυριζει σαν λουκουμι, το φορας και οι γυναικες θελουν να σε φανε. Το sandalwood εχει πολυ κλασσικη μυρωδια και θεωρω οτι ειναι για μεγαλυτερες ηλικιες. Το indian limes μυριζει σαν τη κλασσικη γλυκια καραμελα λεμονι και δε με ενθουσιασε. Ολα ομως ειναι εξαιρετικα για το δερμα.
- zamc
- Γυμνάσιο
- 14
Παιδιά αυτο το AVENE Balm που ακούω τόσο καλά λόγια απο όλους σε τι τιμή το βρίσκετε ?
M.GANDHI
M.GANDHI
- iogi
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 15
- Has thanked: 24920 times
- Been thanked: 7867 times
Γύρω στα 15 € το πήρα εγώ, παραγγελία στο φαρμακείο γιατί δεν το είχε...
Γιάννης