Gillette Slim adjustable
- Stefanos
- Καθηγητής Ξυρίσματος

- 15
- Has thanked: 212 times
- Been thanked: 1193 times
- Επικοινωνία:
Οπως και να το παρει κανεις (και το θετω ετσι γιατι του καθενος τα γενια διαφερουν στην φορα τους) αν δεν τεντωθει σωστα το δερμα, δεεεεεεεεν κανει δουλεια. Και μην ξεχναμε οτι η επιφανεια εκει αλλαζει πιο συχνα αποτι στο μαγουλο για παραδειγμα, που σημαινει οτι η γωνια της κεφαλης πρεπει να αλλαζει και αυτη, αναλογα με τη "μορφολογια"! Οποιος κανει αυτα τα 2 απλα πραγματακια, θα λυσει σε χρονο dt πολλα προβληματα..

- Vassilis
- Νήπιο

- 13
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 1 time
Εν τέλει για να ανακεφαλαιώσουμε για να μην βγούμε άλλο εκτός θέματος.
1. Η μηχανή με όποια ρύθμιση δεν έχει σχέση με το αποτέλεσμα ως προς τα σπυράκια, ingrovn κλπ στο λαιμό?
2. Η φορά μήπως έχει?
3. Το τέντωμα? (το κάνω πάντα). Μήπως ο Στέφανος εννοεί τέντωμα σαν αυτό που χρειάζεται για να ξυριστείς με straight?
Χθες βράδυ δοκίμασα αυτό που πρότεινε ο Μαρίνος. Δεν περίμενα να δείξει με την μία, άλλα φαίνεται πιο ήπιος ο ερεθισμός. Έτσουξε βέβαια κάμποσο και ας ήμουν από ντους.
1. Η μηχανή με όποια ρύθμιση δεν έχει σχέση με το αποτέλεσμα ως προς τα σπυράκια, ingrovn κλπ στο λαιμό?
2. Η φορά μήπως έχει?
3. Το τέντωμα? (το κάνω πάντα). Μήπως ο Στέφανος εννοεί τέντωμα σαν αυτό που χρειάζεται για να ξυριστείς με straight?
Χθες βράδυ δοκίμασα αυτό που πρότεινε ο Μαρίνος. Δεν περίμενα να δείξει με την μία, άλλα φαίνεται πιο ήπιος ο ερεθισμός. Έτσουξε βέβαια κάμποσο και ας ήμουν από ντους.
- natnat
- Λύκειο

- 13
- Has thanked: 2754 times
- Been thanked: 4699 times
Παιδιά 44 ευρώ σύνολο με μεταφορικά για μια 1966 Gillette Adjustable L-4 σε πολύ καλή κατάσταση, γυαλισμένη, χωρίς οξείδωση και μόνο μερικά water spots στην κεφαλή είναι πολλά?
Ρώτησα τον πωλητή και είπε δεν είναι ξαναεπιμεταλλωμένη...
Αυτή ή μια merkur progress με μακριά λαβή με 60 ευρώ?
Γενικώς δεν έχω ευαίσθητο δέρμα και ξυρίζομαι τώρα με μια merkur 41c open comb.
Πως συγκρίνεται η slim στο ξύρισμα με μια σύγχρονη?
Ρώτησα τον πωλητή και είπε δεν είναι ξαναεπιμεταλλωμένη...
Αυτή ή μια merkur progress με μακριά λαβή με 60 ευρώ?
Γενικώς δεν έχω ευαίσθητο δέρμα και ξυρίζομαι τώρα με μια merkur 41c open comb.
Πως συγκρίνεται η slim στο ξύρισμα με μια σύγχρονη?
Παναγιώτης
Ηλίαααα! Ριιίχτο!!!
Ηλίαααα! Ριιίχτο!!!
- Αλέξης
- Γυμνάσιο

- 13
- Has thanked: 59 times
- Been thanked: 190 times
επειδή ψάχνω κι εγώ αυτές τις μέρες κι επειδή βλέπω τιμές στο λιμάνι και σε ξένα φόρουμ, πιστεύω ότι είναι πολλά. ξέρω βέβαια ότι πρέπει να γ#$$*@εις (συγνώμη για την έκφραση αλλά ισχύει) στο ψάξιμο, να τρέξεις παντού, να στήσεις sniping για να βρεις κάτι κάτω από 30 Ε αλλά μου φαίνεται πολύ το 44Ε όταν σε φόρουμ κυρίως τα δίνουν με 25$=20-21Ε μαζί με αποστολή μέσα στις ΗΠΑ. Όσο για την κατάσταση δεν χρειάζεται να πληρώσεις παραπάνω για να στο έχει καθαρίσει αυτός, κάτι που του παίρνει το πολύ καμιά ώρα, ενώ μπορείς να το κάνεις κι εσύ σπίτι σου.
(βέβαια αυτή είναι η δικιά μου λογική, ίσως λίγο τσιγκούνικη αλλά πιο πολύ από όλα με ενοχλεί στη σημερινή παγκοσμιοποιημένη εποχή ο ένας να αγοράζει κάτι χ κι εγώ επειδή είμαι σε άλλη χώρα να το αγοράζω όχι απλά χ+1 ή 2 ή 3 αλλά 20χ. αυτό είναι κοροιδία.)
(βέβαια αυτή είναι η δικιά μου λογική, ίσως λίγο τσιγκούνικη αλλά πιο πολύ από όλα με ενοχλεί στη σημερινή παγκοσμιοποιημένη εποχή ο ένας να αγοράζει κάτι χ κι εγώ επειδή είμαι σε άλλη χώρα να το αγοράζω όχι απλά χ+1 ή 2 ή 3 αλλά 20χ. αυτό είναι κοροιδία.)
- νικος
- Λύκειο

- 13
- Has thanked: 42 times
- Been thanked: 241 times
Εγω την ειχα παρει 42 ευρω ολα μαζι αλλα δεν ηξερα τοτε και δεν ηταν σε δημοπρασια. Απο τοτε εχω δει στο λιμανι πολυ καλυτερες τιμες ( 22-25 $) αλλα θελει ψαξιμο και υπομονη αλλιως την πατησες.
Αυτο που λεει ο Αλεξης ειναι μεγαλη αληθεια τα προιοντα που δεν τα στελνουν Ελλαδα αλλα μονο στην χωρα τους τα βρισκεις σε πολυ καλυτερες τιμες ΠΧ μια fat boy 10-15$
Αυτο που λεει ο Αλεξης ειναι μεγαλη αληθεια τα προιοντα που δεν τα στελνουν Ελλαδα αλλα μονο στην χωρα τους τα βρισκεις σε πολυ καλυτερες τιμες ΠΧ μια fat boy 10-15$
Ολα ειναι δρομος
- natnat
- Λύκειο

- 13
- Has thanked: 2754 times
- Been thanked: 4699 times
Εννοείται εντός Αμερικής πολύ πιο κάτω οι τιμές και free shiping πολλές φορές...
Από λιμάνι όμως
20 ευρώ μηχανή + 8 επιπλέον για Ελλάδα= 30Ε
+ 6 ευρώ ΕΛΤΑ προς/από Αθήνα
+10 επιμετάλωση
=46 Ε και κανένα δίμηνο για το έχω στα χέρια μου έτοιμο προς χρήση.
Τα παραπάνω τα δίνω και για την κατάσταση της μηχανής γιατί μάλλον δεν θα χρειαστεί μετά επιμετάλλωση.
URL εικόνα εδώ
URL και εδώ
URL και εδώ
Και πάμε ξανά:
Tην Gillette slim adjustable,
την progress με παραπάνω,
ή την EJ DE89 barley σε σχέση με την 41c που έχω? Όσον αφορά το ξύρισμα πάντα...
Γιατί σε κάποιους δεν καλόκατσε η slim.
Και δεν είμαι τύπος που θα κάνει την τρελή προετοιμασία.
Σαπούνι, ξύρισμα, δρόμο
και όχι
Μπάνιο, λάδι προετοιμασίας, σαπούνι, ξύρισμα, after shave, δρόμο... :hystericalbs1
Από λιμάνι όμως
20 ευρώ μηχανή + 8 επιπλέον για Ελλάδα= 30Ε
+ 6 ευρώ ΕΛΤΑ προς/από Αθήνα
+10 επιμετάλωση
=46 Ε και κανένα δίμηνο για το έχω στα χέρια μου έτοιμο προς χρήση.
Τα παραπάνω τα δίνω και για την κατάσταση της μηχανής γιατί μάλλον δεν θα χρειαστεί μετά επιμετάλλωση.
URL εικόνα εδώ
URL και εδώ
URL και εδώ
Και πάμε ξανά:
Tην Gillette slim adjustable,
την progress με παραπάνω,
ή την EJ DE89 barley σε σχέση με την 41c που έχω? Όσον αφορά το ξύρισμα πάντα...
Γιατί σε κάποιους δεν καλόκατσε η slim.
Και δεν είμαι τύπος που θα κάνει την τρελή προετοιμασία.
Σαπούνι, ξύρισμα, δρόμο
και όχι
Μπάνιο, λάδι προετοιμασίας, σαπούνι, ξύρισμα, after shave, δρόμο... :hystericalbs1
Παναγιώτης
Ηλίαααα! Ριιίχτο!!!
Ηλίαααα! Ριιίχτο!!!
- Antonis
- Διαχειριστής

- 14
- Has thanked: 30191 times
- Been thanked: 30631 times
Παναγιώτη, μου φαίνεται ότι έχεις μπερδευτεί αρκετά. Οι 3 επιλογές που αναφέρεις, είναι αρκετά διαφορετικές μεταξύ τους. Είναι σαν να ρωτάς:
-Να πάρω μια Mercedes του '65
-Να πάρω ένα τζιπ ή
-Να πάρω Lancia
Φέρνω το παράδειγμα γιατί ξέρω ότι ασχολείσαι με αυτοκίνητα. Είναι 3 διαφορετικές επιλογές, 3 διαφορετικές φιλοσοφίες. Έχεις ξεκαθαρίσει αν θέλεις vintage ή όχι; Έχεις κατασταλλάξει σε επιθετικότητα; Τα λέω αυτά γιατί αν εμένα πχ δεν μου αρέσουν οι vintage, θα σου πω πάρε την Progress, σε κάποιον άλλο που του αρέσουν θα σου πει με κλειστά τα μάτια την Slim κλπ. Δεν είναι ξεκάθαρο που στοχεύεις για να βοηθήσουμε (αν μπορούμε).
Το θέμα προετοιμασίας είναι κοινό για όλες τις επιλογές, καμία (κατά την γνώμη μου) δεν θα σε βοηθήσει αν κάνεις ελλειπή προετοιμασία.
-Να πάρω μια Mercedes του '65
-Να πάρω ένα τζιπ ή
-Να πάρω Lancia
Φέρνω το παράδειγμα γιατί ξέρω ότι ασχολείσαι με αυτοκίνητα. Είναι 3 διαφορετικές επιλογές, 3 διαφορετικές φιλοσοφίες. Έχεις ξεκαθαρίσει αν θέλεις vintage ή όχι; Έχεις κατασταλλάξει σε επιθετικότητα; Τα λέω αυτά γιατί αν εμένα πχ δεν μου αρέσουν οι vintage, θα σου πω πάρε την Progress, σε κάποιον άλλο που του αρέσουν θα σου πει με κλειστά τα μάτια την Slim κλπ. Δεν είναι ξεκάθαρο που στοχεύεις για να βοηθήσουμε (αν μπορούμε).
Το θέμα προετοιμασίας είναι κοινό για όλες τις επιλογές, καμία (κατά την γνώμη μου) δεν θα σε βοηθήσει αν κάνεις ελλειπή προετοιμασία.
- boltsis
- Εξειδίκευση

- 14
- Has thanked: 366 times
- Been thanked: 320 times
Παιδιά απο λιμάνι βγαίνουνε πάντα πιο ακριβές συν ότι σου σπάνε τα νευρα οι δημοπρασίες εκτός και αν πάρεις 3-4 μαζί ξυράφια σε μια ντεμί κατάσταση και τις καθαρίσεις εσύ, πάντα με ρίσκο βεβαια.Το αλλο που μπορείς να κάνεις είναι να πάρεις πολλές μαζί και τις άλλες τις πουλάς εδώ σε εμάς σε μια καλή τιμή ώστε να φύγουνε.
Μετά μόνο απο forum που θα βρείς και τις καλύτερες τιμές με μια οικονομική αποστολή!25 ευρώ για slim και 35 ευρώ για Fat boy χωρις το κουτί τους είναι σούπερ τιμή.Τηδικιά μου fat boy με το κουτί του και γνήσιες λεπίδες την είχα πάρει 70+ ευρώ απο ebay :confused αλλά τότε δεν γνώριζα πολλα πολλά!
Μετά μόνο απο forum που θα βρείς και τις καλύτερες τιμές με μια οικονομική αποστολή!25 ευρώ για slim και 35 ευρώ για Fat boy χωρις το κουτί τους είναι σούπερ τιμή.Τηδικιά μου fat boy με το κουτί του και γνήσιες λεπίδες την είχα πάρει 70+ ευρώ απο ebay :confused αλλά τότε δεν γνώριζα πολλα πολλά!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος boltsis την 03 Μάι 2013, 14:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Dovo Silver Steel Prima, Joseph Allen & Sons Sheffield ,C.V Heljestrand Ringdove Νο55,Dubl Duck Satinedge,Thomas Turner & Co,Thiers-Issard Spartacus "dreadnought",Frederick Reynolds Sheffield
Mercur 34c, Merkur Futur Gold
Ηλίας
Mercur 34c, Merkur Futur Gold
Ηλίας
- Antonis
- Διαχειριστής

- 14
- Has thanked: 30191 times
- Been thanked: 30631 times
Και για να μην ξεχνιόμαστε, υπάρχει πάντα και η λύση της τοπικής αγοράς. Κάπως έτσι είχα πάρει 2 slim, την πρώτη 15€ και την δεύτερη στα 3€. Η δεύτερη σε καλύτερη κατάσταση από την πρώτη! :boeller