Το Ξύρισμα της Ημέρας: Μάιος 2013
- ch2700
- Λύκειο
- 13
- Has thanked: 672 times
- Been thanked: 1639 times

Nikos
Robert Williams 8/8, Robert Williams "Purist",Koyei 13/16, C.Mayers & Son 13/16, Friodur 5/8, T.R.Cadman "Bengall", Dubl duck "Special No 1" 6/8, Kropp 13/16, Dovo Best Quality 5/8
Robert Williams 8/8, Robert Williams "Purist",Koyei 13/16, C.Mayers & Son 13/16, Friodur 5/8, T.R.Cadman "Bengall", Dubl duck "Special No 1" 6/8, Kropp 13/16, Dovo Best Quality 5/8
- Iasonas
- Εξειδίκευση
- 12
- Has thanked: 830 times
- Been thanked: 2604 times
Somersets oil
Arko
HJM pure badger
Filarmonica Corte Cabello 9/16"
Nivea Arctic Freeze gel
Ειχα την ιδεα να ξυριστω με κρυο νερο, παλι καλα που χρησιμοποιησα "καλο" σαπουνι και ξυραφι γιατι αλλιως θα θρηνουσαμε θυματα.
Arko
HJM pure badger
Filarmonica Corte Cabello 9/16"
Nivea Arctic Freeze gel
Ειχα την ιδεα να ξυριστω με κρυο νερο, παλι καλα που χρησιμοποιησα "καλο" σαπουνι και ξυραφι γιατι αλλιως θα θρηνουσαμε θυματα.
Το Ιασονας με Ο
- yiannischris
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 12
- Has thanked: 8965 times
- Been thanked: 17780 times
Τώρα το απόγευμα πριν την δουλειά
Pre save Majestat
Gillette English Model 88 New Type open comb (replating)
Gillette silver
Pure Badger Hjm 81P3S
Vitos crema da bara con olio di eucalipto professionale
Brut afs
Nivea balsam sensitive
Τελικά η Gillette δεν παίζει,για μένα που δεν έχω την R41 είναι ότι πιό επιθετικό έχω δοκιμάσει.
Θα την αφήσω στην άκρη για γένια πιό πολλών ημερών.Θα ξαναγυρίσω στην Merkur 15c.
Η Vitos είναι πολύ καλή ,αλλά οχι τόσο δροσερή όσο την proraso που περιέχει μέντα,έχει αρκετά ωραία αίσθηση, έκανα τρία περάσματα κ έμεινε κ άλλο στο πινέλο.
Γενικά έμεινα αρκετά ευχαριστημένος με το setup οπόιο θα χρησιμοποιώ στην άδεια δύο με τρεις φορές την εβδομάδα.
:dance5
Pre save Majestat
Gillette English Model 88 New Type open comb (replating)
Gillette silver
Pure Badger Hjm 81P3S
Vitos crema da bara con olio di eucalipto professionale
Brut afs
Nivea balsam sensitive
Τελικά η Gillette δεν παίζει,για μένα που δεν έχω την R41 είναι ότι πιό επιθετικό έχω δοκιμάσει.
Θα την αφήσω στην άκρη για γένια πιό πολλών ημερών.Θα ξαναγυρίσω στην Merkur 15c.
Η Vitos είναι πολύ καλή ,αλλά οχι τόσο δροσερή όσο την proraso που περιέχει μέντα,έχει αρκετά ωραία αίσθηση, έκανα τρία περάσματα κ έμεινε κ άλλο στο πινέλο.
Γενικά έμεινα αρκετά ευχαριστημένος με το setup οπόιο θα χρησιμοποιώ στην άδεια δύο με τρεις φορές την εβδομάδα.
:dance5
Γιάννης
- Lefty
- Δημοτικό
- 12
- Has thanked: 74 times
- Been thanked: 21 times
Πριν λίγο.
Tabac shaving soap
Muhler R89
Feather #6
Semoguen1470
Proraso ASL
Πολυ καλο ξυρισμα με 3 περάσματα, όχι κόντρα. Θα έβαζα 9/10 γιατι τελικα στο λαιμό χαμηλά αν δεν τα πάρω κόντρα δεν με ευχαριστεί το αποτέλεσμα.
Tabac shaving soap
Muhler R89
Feather #6
Semoguen1470
Proraso ASL
Πολυ καλο ξυρισμα με 3 περάσματα, όχι κόντρα. Θα έβαζα 9/10 γιατι τελικα στο λαιμό χαμηλά αν δεν τα πάρω κόντρα δεν με ευχαριστεί το αποτέλεσμα.
- iogi
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 15
- Has thanked: 24883 times
- Been thanked: 7864 times
Καλημέρα!
- SB SOC 2 Band
- SS MWF
- SR R41-Ikon
- SB Shark Super stainless (10)
- ASL Alt Innsbruck
- SB SOC 2 Band
- SS MWF
- SR R41-Ikon
- SB Shark Super stainless (10)
- ASL Alt Innsbruck
Γιάννης
- Antonis
- Διαχειριστής
- 13
- Has thanked: 29537 times
- Been thanked: 29760 times
Καλημέρα σε όλους.
-Old Spice ss
-Omega 11137
-Merkur 33C
-Feather (2)
-Old Spice asl
Αποτέλεσμα:
Πάρα πολύ καλό και το σημερινό ξύρισμα, ανέλπιστα καλό θα έλεγα. Πάντα τα ξυρίσματα της Πέμπτης δεν ήταν από τα καλύτερα, καθώς έκανα πολύ καλά και βαθιά ξυρίσματα τις Τρίτες και το δέρμα ήταν καταπονημένο. Σήμερα όμως ήταν πολύ καλό. Ο λόγος είναι πέρα από το καλό setup, ότι έχω βρει τις κατάλληλες γωνίες στο ξύρισμα, σε σχέση με την φορά των τριχών και αυτό με γλυτώνει από το μισό πέρασμα, τα μερεμέτια και παίζει μεγάλο ρόλο. Πλέον με 3 περάσματα (αντί για τα 3,5 που έκανα έως τώρα) είμαι σένιος.
-Old Spice ss
-Omega 11137
-Merkur 33C
-Feather (2)
-Old Spice asl
Αποτέλεσμα:

Πάρα πολύ καλό και το σημερινό ξύρισμα, ανέλπιστα καλό θα έλεγα. Πάντα τα ξυρίσματα της Πέμπτης δεν ήταν από τα καλύτερα, καθώς έκανα πολύ καλά και βαθιά ξυρίσματα τις Τρίτες και το δέρμα ήταν καταπονημένο. Σήμερα όμως ήταν πολύ καλό. Ο λόγος είναι πέρα από το καλό setup, ότι έχω βρει τις κατάλληλες γωνίες στο ξύρισμα, σε σχέση με την φορά των τριχών και αυτό με γλυτώνει από το μισό πέρασμα, τα μερεμέτια και παίζει μεγάλο ρόλο. Πλέον με 3 περάσματα (αντί για τα 3,5 που έκανα έως τώρα) είμαι σένιος.
- aris22
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 13
- Has thanked: 4491 times
- Been thanked: 5445 times
Χθές το μεσημέρι.
Pre shave (χειροποίητο δικό μου σαπούνι)
Merkur 34c hd
Feather (4#)
Omega No 49
Cella ss
Asl 4711
Asb 444
Πάρα πολύ καλό ξύρισμα. Πρώτη δοκιμή του Cella ss και έμεινα κατενθουσιασμένος. Φανταστικό σαπούνι! Περισσότερα οταν το χρησιμοποιήσω και άλλες φορές. Επίσης να πω οτι ο συνδυασμός 4711 + 444 είναι πάρα πολύ καλός!
Pre shave (χειροποίητο δικό μου σαπούνι)
Merkur 34c hd
Feather (4#)
Omega No 49
Cella ss
Asl 4711
Asb 444
Πάρα πολύ καλό ξύρισμα. Πρώτη δοκιμή του Cella ss και έμεινα κατενθουσιασμένος. Φανταστικό σαπούνι! Περισσότερα οταν το χρησιμοποιήσω και άλλες φορές. Επίσης να πω οτι ο συνδυασμός 4711 + 444 είναι πάρα πολύ καλός!
Λευτέρη κάτι τέτοιο συμβαίνει και με μένα, αλλά το θέμα είναι οτι αν τα πάρω κόντρα στο λαιμό χαμηλά θα την πληρώσω πολύ άσχημα, οπότε συμβιβάζομαι. Τα παίρνω XTG με πολύ απαλές κινήσεις και το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό.Lefty έγραψε: Πολυ καλο ξυρισμα με 3 περάσματα, όχι κόντρα. Θα έβαζα 9/10 γιατι τελικα στο λαιμό χαμηλά αν δεν τα πάρω κόντρα δεν με ευχαριστεί το αποτέλεσμα.
Άρης
Ζούν ανάμεσα μας........
Ζούν ανάμεσα μας........
- Harry
- Εξειδίκευση
- 12
- Has thanked: 5738 times
- Been thanked: 6984 times
Καλημέρα,
-Dovo Best Quality 6/8"
-Omega 48
-Cella