FIGARO – crema da barba

Απάντηση
NavalArchitect

vanm66 έγραψε:Η Figaro ειναι πολύ καλή κρέμα και πάμφθηνη. Στον Τσομπάρη την έπαιρνες με περίπου 3-3,5 ευρώ. Δεν ξέρω αν την έχει ακόμη. Αν όχι,να ρωτήσουμε αν μπορεί να τη φέρει ο Γιώργος (Luxe), αλλιώς υπάρχει και η επιλογή του group buy
Δεν νομίζω να υπάρχει λόγος για group buy, την έφερνε το Connaught και μπορεί να την έχει ο ίδιος ή ο Τζέρυ Μαγκουάιρ στο eBay shop τους. Πιθανόν φυσικά να μπορεί να την φέρει κι ο Γιώργος. Γι'αυτούς που μπορούν με κάποιο τρόπο να παραλάβουν στην Ευρώπη, η κρέμα ξυρίσματος της Bottega Verde είναι ακριβώς η ίδια, οπότε έτσι παίρνετε και το 'κόκκινο' μπαλμ που είναι κι αυτό πάρα πολύ ωραίο.
Άβαταρ μέλους
vanm66
Λύκειο
Λύκειο
14
Has thanked: 231 times
Been thanked: 349 times

Βρήκα ότι έχει ο Tze
Βαγγέλης
Άβαταρ μέλους
Giannis
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
16
Has thanked: 1038 times
Been thanked: 1249 times

Πέρασα πριν από λίγο από Τσομπάρη και κοιτώντας την βιτρίνα είδα μέσα Figaro.
if you have a great shave you have a great day
morisonhotel
Νήπιο
Νήπιο
12
Has thanked: 3 times
Been thanked: 2 times

figaro δαγκωτο
Άβαταρ μέλους
Iasonas
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
12
Has thanked: 830 times
Been thanked: 2604 times

Απο οτι μου ειπαν σημερα στον Τσομπαρη η Figaro σταματησε να παραγεται (ή μπορει απλα να μην την φερνουν πλεον ).
Το Ιασονας με Ο
nikos.a

Εικόνα
Εικόνα

Δεν έχω προλάβει να την δοκιμάσω ακόμα... Είναι πεντέφρεσκη, πολύ μαλακή και έχει εκπληκτικό άρωμα πικραμύγδαλου, ίσως καλύτερο κι από αυτό του Cella( ιεροσυλία?!, δεν νομίζω, απλά το θέμα είναι υποκειμενικό). Πιο "αυθεντικό", δεν γλυκίζει τόσο.
Άβαταρ μέλους
aris22
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
13
Has thanked: 4491 times
Been thanked: 5445 times

Το άρωμα σίγουρα είναι αρκετά πιο έντονο από αυτό του Cella.
Άρης

Ζούν ανάμεσα μας........
nikos.a

Mετά από μερικά ξυρίσματα, έχω βγάλει ασφαλή συμπεράσματα. Πρόκειται για ένα εκπληκτικό προϊόν. Μιλάμε για έναν σοβαρό αντίπαλο της Cella. Η συγκεκριμένη δεν είναι tallow- based σαν την Cella, αλλά το ίδιο εξαιρετική. Έχει μαλακή υφή, σαν της Cella, παρ' όλα αυτά με ισχυρότερο άρωμα στο βαζάκι της. Με λίγες περισσότερες στροφές, είχα αφρό πολύ πλούσιο, γυαλιστερό, λες και είναι tallow, άνετα για 4 περάσματα, παρόλο που κάνω πάντα 2. Ο αφρός, κρέμα δηλαδή, με εντυπωσίασε, πιο πλούσιος και γυαλιστερός ,σε σύγκριση με το La Toja, μιας και γίνεται χαμός αυτές τις μέρες. Για μένα η Figaro είναι έστω λίγο καλύτερη. Στο πρόσωπο, έχει πιο ουδέτερο άρωμα από τη Cella, όπως κι αργότερα στο στέγνωμα του πινέλου, δεν έχει αυτή τη περίεργη μυρωδιά. Αλλά ούτως ή άλλως δεν με ενοχλεί αυτό στη Cella. To έχω συνηθίσει. Στο δεύτερο πέρασμα έριξα λίγες σταγόνες νερό, να ανανεωθεί ο αφρός. Και να μην το έκανα, ίσως να μην είχε σημασία, μιας και δεν είχε σημάδια στεγνώματος. Ο αφρός στο πρόσωπο δεν ξεράθηκε καθόλου και το ξυράφι γλίστραγε, με τον ίδιο χαρακτηριστικό τρόπο της Cella, πατινάζ στο πρόσωπο, δεν κόλλαγε πουθενά. Mετά το τέλος του ξυρίσματος, το πρόσωπο παρέμεινε αρκετά ενυδατωμένο. Το Thayers δεν με έτσουξε καθόλου( ναι, αν κάνεις κάποια βλακεία τσούζει στο σημείο για λίγο και μετά απορροφάει την κοκκινίλα). Το Proraso Blue, στα τελευταία ξυρίσματα, είναι πλεονασμός, αλλά μ' αρέσει η αίσθηση που αφήνει στο πρόσωπο και κυρίως το άρωμά του.
Για μένα η Figaro, είναι το καλύτερο vfm προϊόν που έχω πάρει ποτέ στο κόσμο του παραδοσιακού ξυρίσματος. Με 2,6Ε τα 150, δεν το σκέφτηκα καν. Άρωμα πικραμύγδαλου κιόλας, που με ξετρελαίνει. Ήδη στο yourshaving είναι out of stock, στα ξένα φόρουμ βλέπω να την δοκιμάζουν αρκετοί και πολλοί vendors την έχουν εντάξει στα site τους. Δεν νομίζω να μπορεί να τη βρει πλέον κανείς στην Ελλάδα, ίσως στο μέλλον να αλλάξει αυτό. Αξίζει 100% να τη δοκιμάσει κανείς, θα εκπλαγεί με τις ξυριστικές της ιδιότητες.

:dance5
Άβαταρ μέλους
giobi
Νήπιο
Νήπιο
12
Has thanked: 327 times
Been thanked: 152 times

Αυτο το σαπουνι μαλλον δεν κυκλοφορει πλεον στα καταστηματα, ετσι;
Αντωνης
Άβαταρ μέλους
Petros.Mp
Λύκειο
Λύκειο
13
Has thanked: 1131 times
Been thanked: 2139 times

Εδώ θα την βρεις.
Πέτρος

Ὁ κόσμος μᾶς ἔλεγε τρελλούς. Ἡμεῖς, ἂν δὲν εἴμεθα τρελλοί, δὲν ἐκάναμεν τὴν ἐπανάστασιν.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κρέμες και σαπούνια ξυρίσματος”