Το χρησιμοποίησα εχθές πρώτη φορά... Απίστευτο σαπούνι! Φόρτωσα πολύ γρήγορα αν και δυσκολεύτηκα με το παλιοβαζάκι που έχουν, και έκανα αφρό για 3 περάσματα με πολύ λίγες στροφές... Φανταστικό άρωμα, πολύ καλή ενυδάτωση και μετά απο 3 περάσματα (στο λαιμό 2) , ένα δερματάκι...βιλούδου!
Σε σχέση με το mwf μου φάνηκε ένα κλίκ πιο κάτω.. Όμως επιφυλάσσομαι διότι έκανα ταρζανιές και ήθελα να δοκιμάσω να ξυριστώ πριν το μπάνιο ενώ πάντα το κάνω μετά. Οπότε ίσως φταίει αυτό, θα επανέλθω μετά την επόμενη φορά.
Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος απο την αγορά, είναι ένα σαπούνι που λογικά δεν θα σταματήσω να χρησιμοποιώ.
Τέλος, μια συμβουλή για αυτούς που θα το πάρουν στο μέλλον: Μην κάνετε την ίδια μ@λ@κιούλα :megagrin που έκανα και εγώ και πάρετε το μικρό βαζάκι... Εκτός απο ασύμφορο (που το ξέραμε) είναι και πολύ άβολο!
Υ.Γ. Ηλία (boltsis) με συγχωρείς αλλά δεν κρατήθηκα... :megagrin
Martin de Candre
- Arisk
- Λύκειο

- 15
- Has thanked: 1273 times
- Been thanked: 790 times
Ηθελα να στο πώ Αντρεα για το μικρό βαζάκι αλλα λέω "άσε μην μπλέκεις στα προσωπικά οικονομικά του άλλου".
Να μου το θυμηθείς ότι πολύ σύντομα θα την μετακομίσεις σε αλλο βάζάκι.
Να μου το θυμηθείς ότι πολύ σύντομα θα την μετακομίσεις σε αλλο βάζάκι.
Άρης
- νικος
- Λύκειο

- 13
- Has thanked: 42 times
- Been thanked: 241 times
Πρωτο ξυρισμα σημερα με το εν λογω σαπουνι. Νομιζω οτι δεν εχω να προσθεσω κατι παρα πανω απο αυτα που εχουν ηδη πει οι προλαλισαντες, ευκολος αφρισμος καλη ενυδατωση καλο γλυστρημα. Το αρωμα του προσωπικα μου αρεσει δεν το θεωρω εντονο αν και δεν εχω αλλο με αρωμα λεβαντα για να το συγκρινω. Η πρωτη εντυπωση ειναι πολυ καλη αν και οπως γραφη και ο Αντρεας πιο πανω ειναι ενα κλικ πιο κατω απο το MWF αλλα θα ξανα τσεκαριστει
Ολα ειναι δρομος
- aris22
- Δάσκαλος Ξυρίσματος

- 13
- Has thanked: 4491 times
- Been thanked: 5445 times
Παιδιά θέλει δοκιμές, με μια φορά δεν μπορούν να βγούν ασφαλή συμπεράσματα. Αλλά και να είναι ενα κλίκ κάτω απο το MWF, για να βγάλεις ενα σαπούνι σαν το MDC χωρίς tallow χωρίς Lanolin και ενα σωρό άλλα συστατικά που έχει το MWF , και να έχει τέτοιες ιδιότητες πιστεύω οτι είναι επίτευγμα .
Οχι δεν παίρνω προμήθεια απο την MDC :bigsmilie
Οχι δεν παίρνω προμήθεια απο την MDC :bigsmilie
Άρης
Ζούν ανάμεσα μας........
Ζούν ανάμεσα μας........
- andreas_t
- Νήπιο

- 12
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 8 times
Μα αυτό είπα κι εγώ, ότι πρέπει να δοκιμαστεί κι άλλες φορές! Στην τελική, ακόμα και αν είναι ένα κλικ κάτω απο το mwf, μου θυμίζει συζητήσεις που λέμε ότι τα porsche ίσως είναι ένα κλικ πιο κάτω απο τα ferrari!
Νομίζω ότι και με ένα porsche θα ήμασταν ευτυχισμένοι, ε; :megagrin
Νομίζω ότι και με ένα porsche θα ήμασταν ευτυχισμένοι, ε; :megagrin
- boltsis
- Εξειδίκευση

- 14
- Has thanked: 366 times
- Been thanked: 320 times
Το unscented έχει κάποια μυρωδιά βρε παιδιά?
Dovo Silver Steel Prima, Joseph Allen & Sons Sheffield ,C.V Heljestrand Ringdove Νο55,Dubl Duck Satinedge,Thomas Turner & Co,Thiers-Issard Spartacus "dreadnought",Frederick Reynolds Sheffield
Mercur 34c, Merkur Futur Gold
Ηλίας
Mercur 34c, Merkur Futur Gold
Ηλίας
- aris22
- Δάσκαλος Ξυρίσματος

- 13
Hλία το unscented μυρίζει ακριβώς όπως και η έκδοση με το άρωμα (λεβάντα) αλλά πολύ πιο ελαφριά και διακριτικά. Δηλαδή αν πούμε οτι στο scended είναι η ένταση του αρώματος στο 100% στο unscented είναι στο 20 % με τα δικά μου κριτήρια τουλάχιστον. Πάντως να πω και κάτι που παρατήρησα. Επειδή και η MDC προτείνει το σαπούνι να είναι ξεσκέπαστο ακόμη και οταν είναι αποθηκευμένο στο ντουλάπι, το εχω αφήσει έτσι και εγω. Σε αυτό το διάστημα παρατήρησα οτι έπεσε λίγο ακόμη η ένταση του αρώματος. Κοντολογής και αυτοί που πήραν την scended έκδοση, αμα το αφήσουν ξεσκέπαστο το σαπούνι , η ένταση με το καιρό θα υποχωρήσει σε χαμηλότερα επίπεδα.
Άρης
Ζούν ανάμεσα μας........
Ζούν ανάμεσα μας........
- aris22
- Δάσκαλος Ξυρίσματος

- 13
Παραθέτω την απάντηση που πήρα απο την MDC πριν παραγγείλουμε τα σαπούνια, σχετικά με την ημερομηνία λήξης του προιόντος (επειδή δεν αναγράφεται στην συσκευασία)
Hello,
Thank you for your message.
The soap is not a product périmable: there is thus no best before date. It is due to our mode(fashion) of hot manufacturing which gives a total and fast saponification entrainant a dough not périmable and no conservative is necessary.
The best to keep your soap is a dry place without humidity, (as for example a laundry cupboard) and to leave your jar opened so that the dough continues to dry.Thank you for your congratulations !
Best wishes.
Have a nice day,
Marie Amélie de Courcy
Responsable des relations clients
Hello,
Thank you for your message.
The soap is not a product périmable: there is thus no best before date. It is due to our mode(fashion) of hot manufacturing which gives a total and fast saponification entrainant a dough not périmable and no conservative is necessary.
The best to keep your soap is a dry place without humidity, (as for example a laundry cupboard) and to leave your jar opened so that the dough continues to dry.Thank you for your congratulations !
Best wishes.
Have a nice day,
Marie Amélie de Courcy
Responsable des relations clients
Άρης
Ζούν ανάμεσα μας........
Ζούν ανάμεσα μας........
- iogi
- Δάσκαλος Ξυρίσματος

- 15
- Has thanked: 25309 times
- Been thanked: 7879 times
Κλειστοφοβία... :lachtot Πέρα από την πλάκα, μήπως εννοούν να μείνει ξεσκέπαστο μέχρι να στεγνώσει η επιφάνειά του μετά την χρήση;
Ακυρο, τώρα είδα την απάντηση του Αρη...
Ακυρο, τώρα είδα την απάντηση του Αρη...
Γιάννης