Μου προσβάλλεις τον συνονοματο Νικο!
Είναι όντως καλύτερο το Mitchell's, αλλά και τα DR Harris είναι παρά πολύ καλά σαπούνια και με υπέροχα αρωματα.
Mitchell's Wool Fat soap ( και ΚΕΝΤ Soap )
- Harry
- Εξειδίκευση
- 12
- Has thanked: 5738 times
- Been thanked: 6984 times
Χάρης
- Constantine
- Νήπιο
- 12
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 1 time
καλημερα σας
κατ αρχην να πω οτι εχουν σβηστει καποιες δικες μου φωτο,λογω δικιας μου υπαιτιοτητας
στο imageshack-θα προσπαθησω να ανεβασω παλι-.
ειναι καιρος να σας πω μετα απο 1 μηνα περιπου την εμπειρια μου απο το MW
θα απογοητευσω καποιους αλλα με το Maurer & Wirtz Tabac το ευχαριστιεμαι καλυτερα
το Mitcell's στεγνωνει και δεν με ικανοποιει(κανονικα πριν μουλιασμα 5-8 λεπτα)
(ολα τα δερματα δεν ειναι ιδια)
θελω να δοκιμασω και το Πορτογαλεζικο
κατ αρχην να πω οτι εχουν σβηστει καποιες δικες μου φωτο,λογω δικιας μου υπαιτιοτητας
στο imageshack-θα προσπαθησω να ανεβασω παλι-.
ειναι καιρος να σας πω μετα απο 1 μηνα περιπου την εμπειρια μου απο το MW
θα απογοητευσω καποιους αλλα με το Maurer & Wirtz Tabac το ευχαριστιεμαι καλυτερα
- Antonis
- Διαχειριστής
- 13
- Has thanked: 29303 times
- Been thanked: 29424 times
Καλημέρα Κωνσταντίνε. Γούστα είναι αυτά, δεν σε κατακρίνει κανείς γιαυτό. Όταν λες το Πορτογαλέζικο, τι ακριβώς εννοείς γιατί δεν το κατάλαβα;
-
- Νήπιο
- 13
- Been thanked: 35 times
Λοιπόν! Σήμερα κατά τις 6 έγερση,πρωινό και ξύρισμα! Πινέλο ΩMEGA 48. Όλα τα σφάζει όλα τα μαχαιρώνει! Ακολούθησα κατά γράμμα τις οδηγείες και αμείφτηκα πλουσιοπάροχα. Facelather, ζεστό νερό, καλό φόρτωμα και καλό δούλεμα.Δε νομίζω ότι είναι δύσκολο τελικά. Το μόνο ότι ήθελε ελάχιστο νερό παραπάνω την πρώτη φορά. Την δεύτερη που ξαναέβρεξα το πρόσωπό μου μια χαρά. Η μαρέγκα πλούσια, σίγουρα ενυδατική και γλυστερή. Στο ξέβγαλμα καταλάβαινα ότι κάτι υπήρχε στο πρόσωπο. Κάτι γλυστερό. Κάτι που μέχρι τώρα μόνο το la toja είχε.
Κλαίω να το δοκιμάσω με το straight μου. Πιστεύω ότι για πρώτη φορά με φαλτσέτα, θα είναι η καλύτερη επιλογή.
Κλαίω να το δοκιμάσω με το straight μου. Πιστεύω ότι για πρώτη φορά με φαλτσέτα, θα είναι η καλύτερη επιλογή.
- aris22
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 13
- Has thanked: 4491 times
- Been thanked: 5445 times
Constantine έγραψε:καλημερα σας
1 μηνα περιπου την εμπειρια μου απο το MW
Φίλε Κωνσταντίνε δεν τίθεται θέμα να απογοητεύσεις κάποιους. Δεν το παρασκευάζουμε εμείς το MWF :megagrin Πάντως κράτα μια πισινή για το MWF. Είμαι κάτι παραπάνω απο σίγουρος οτι με τον καιρό θα αλλάξεις γνώμη. Το οτι σου στεγνώνει δεν έχει καμία μα καμία σχέση με το δέρμα σου. Έχει να κάνει αποκλειστικά με το γεγονός οτι δεν βάζεις την απαραίτητη ποσότητα νερού στο χτύπημα του αφρού. Και εγω είχα τέτοια προβλήματα στην αρχή, αλλά τώρα μου κάνει καταπληκτικό αφρό που δεν στεγνώνει ούτε μετά το τρίτο πέρασμα....
Άρης
Ζούν ανάμεσα μας........
Ζούν ανάμεσα μας........
- ch2700
- Λύκειο
- 13
- Has thanked: 672 times
- Been thanked: 1639 times
Δεν απογοητευεις καποιον Κωστα οπως λεει και ο Αρης δεν το φτιαχνουμε εμεις. Βεβαια το οτι ειναι μεσα στις πρωτες επιλογες απανταχου ξυρισθεντων θα πρεπει να σε βαλει σε σκεψεις και να του δωσεις και αλλες ευκαιρειες. Οπως ειπαν παραπανω το νερο ειναι το μυστικο. Αφου κανεις το πρωτο περασμα στο προσωπο και δεις εναν αφρο θαμπο και πυκνο τοτε βρεχεις λιγο το πινελο και ξαναπερνας το προσωπο. Τοτε ο αφρος θα γυαλισει και θα ειναι ετοιμος για το καλλιτερο ξυρισμα. Υπαρχουν οδηγιες απο τους κατασκευαστες και για face και για bowl δεν θυμαμαι ομως που ειναι.
Χαρη σε καταλαβαινω οτι εχεις καποια συναισθηματικη φορτιση σχετικα με το Χαρις θα ειχα και εγω με το Dr Νικος αλλα η αληθεια ειναι σκληρη καποιες φορες :megagrin
Χαρη σε καταλαβαινω οτι εχεις καποια συναισθηματικη φορτιση σχετικα με το Χαρις θα ειχα και εγω με το Dr Νικος αλλα η αληθεια ειναι σκληρη καποιες φορες :megagrin
Nikos
Robert Williams 8/8, Robert Williams "Purist",Koyei 13/16, C.Mayers & Son 13/16, Friodur 5/8, T.R.Cadman "Bengall", Dubl duck "Special No 1" 6/8, Kropp 13/16, Dovo Best Quality 5/8
Robert Williams 8/8, Robert Williams "Purist",Koyei 13/16, C.Mayers & Son 13/16, Friodur 5/8, T.R.Cadman "Bengall", Dubl duck "Special No 1" 6/8, Kropp 13/16, Dovo Best Quality 5/8
- aris22
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 13
Kωνσταντίνε δες εδω αναλυτικά κάποιους τρόπους δημιουργίας αφρού για το MWF. Πάντως εγω εχω βολευτεί και κάνω σχεδόν αποκλειστικά Bowl lathering με την Ιταλική μέθοδο. Στο βίντεο είναι άλλο σαπούνι, αλλά η μέθοδος είναι ίδια. Οσον αφορά εμένα πάντως το MWF είναι πρώτο στην λίστα με τα σαπούνια μου.
Άρης
Ζούν ανάμεσα μας........
Ζούν ανάμεσα μας........
- aris22
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 13
Επειδή πολλά εχουν ειπωθεί για το άρωμα του (στάνες , πρόβατα και άλλα χαριτωμένα) εμένα προσωπικά μου αρέσει πολύ το άρωμα του. Και οχι δεν μου βγάζει γαλατίλα. :megagrin
Άρης
Ζούν ανάμεσα μας........
Ζούν ανάμεσα μας........
- νικος
- Λύκειο
- 12
- Has thanked: 42 times
- Been thanked: 241 times
Και εμενα ειναι απο τα αγαπημενα μου και ως τωρα το πρωτο στην λιστα ( δεν εχω δοκιμασει ακομα το MDC και το Tabac το οποιο δεν εχω... ακομα :megagrin ) Δεν εχω κανει ποτε Bowl lathering με αυτο μονο face θα δοκιμαστει εν καιρω. Γαλατιλα δεν μου βγαζει ουτε μενα κατι σαν πουδρα μαλλον που δεν με χαλαει καθολου αντιθετως μαλιστα
Ολα ειναι δρομος