Omega #41
EJ 89
ASP(5)
Classic Male Grooming
444
Alt Innsbruck
Νενίκηκά σε Σκωτσέζε !!
Το Ξύρισμα της ημέρας: Μάρτιος 2013
- ch2700
- Λύκειο
- 13
- Has thanked: 672 times
- Been thanked: 1639 times

Μετα απο τρια de ξυρισματα επαληλθα στον ισιο δρομο και το απολαυσα.
Nikos
Robert Williams 8/8, Robert Williams "Purist",Koyei 13/16, C.Mayers & Son 13/16, Friodur 5/8, T.R.Cadman "Bengall", Dubl duck "Special No 1" 6/8, Kropp 13/16, Dovo Best Quality 5/8
Robert Williams 8/8, Robert Williams "Purist",Koyei 13/16, C.Mayers & Son 13/16, Friodur 5/8, T.R.Cadman "Bengall", Dubl duck "Special No 1" 6/8, Kropp 13/16, Dovo Best Quality 5/8
- aris22
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 13
- Has thanked: 4491 times
- Been thanked: 5445 times
dimitris έγραψε:Το πρόσωπο στην φωτογραφία είναι του Mantic, όχι το δικό μου.
Το δικό μου κόψιμο ήταν πολύ χειρότερο. Ξύρισα μια φλύδα δέρματος από το κάτω χείλος διαμέτρου περίπου 3 χιλιοστών! Αίμα παντού και επειδή ήταν χείλος δεν έκλεινε... Τελικά την δουλειά την έκανε λίγο σπαθόλαδο (βάλσαμο).
Δημήτρη οτι δεν ησουν εσυ στην φωτό το κατάλαβα, όπως και το οτι το πιθανότερο να ηταν ο mantic. Υπέθεσα οτι παρόμοιο κόψιμο έκανες και εσυ . Αφου λες οτι ηταν και χειρότερο, άστα να πάνε......
Τελικά το σπαθόλαδο είναι "θαυματουργό".... :megagrin
Άρης
Ζούν ανάμεσα μας........
Ζούν ανάμεσα μας........
- Antonis
- Διαχειριστής
- 13
- Has thanked: 29546 times
- Been thanked: 29771 times
Καλημέρα.
-Old Spice ss
-Omega 11137
-Merkur 34C
-Bic Chrome Platinum (2)
-Old Spice asl
-L'oreal Men Expert Hydra Sensitive
Αποτέλεσμα:
(10/10)
Άλλο ένα υπέροχο ξύρισμα. Η ποιότητα των ξυρισμάτων μου έχει ανέβει κατακόρυφα, με άριστα τελικά αποτελέσματα. Η μηχανή είναι κορυφαία, έχει ξεφύγει πάρα πολύ από τις υπόλοιπες, όπως άλλωστε ήταν αναμενόμενο. Super!
-Old Spice ss
-Omega 11137
-Merkur 34C
-Bic Chrome Platinum (2)
-Old Spice asl
-L'oreal Men Expert Hydra Sensitive
Αποτέλεσμα:

Άλλο ένα υπέροχο ξύρισμα. Η ποιότητα των ξυρισμάτων μου έχει ανέβει κατακόρυφα, με άριστα τελικά αποτελέσματα. Η μηχανή είναι κορυφαία, έχει ξεφύγει πάρα πολύ από τις υπόλοιπες, όπως άλλωστε ήταν αναμενόμενο. Super!

- Harry
- Εξειδίκευση
- 12
- Has thanked: 5738 times
- Been thanked: 6984 times
Καλημέρα!
-Wade & Butcher Special 6/8"
-Simpsons The Commodoer X3
-Dr. Harris Winsdor Soap
-Dr. Harris Winsdor After Shave Lotion
Το ξυράφι απλά είναι φανταστικό! Κόβει απίστευτα, αλλά ταυτόχρονα είναι γλυκό, δεν έχει την αγριάδα π.χ. του Dovo. Τελικά ο Neil Μiller κάνει απίστευτη δουλειά. Ευχαριστώ Νίκο και πάλι!

-Wade & Butcher Special 6/8"
-Simpsons The Commodoer X3
-Dr. Harris Winsdor Soap
-Dr. Harris Winsdor After Shave Lotion
Το ξυράφι απλά είναι φανταστικό! Κόβει απίστευτα, αλλά ταυτόχρονα είναι γλυκό, δεν έχει την αγριάδα π.χ. του Dovo. Τελικά ο Neil Μiller κάνει απίστευτη δουλειά. Ευχαριστώ Νίκο και πάλι!
Χάρης
- ch2700
- Λύκειο
- 13
- Has thanked: 672 times
- Been thanked: 1639 times
Χαιρομαι που σου αρεσει και σου εκατσε καλα αλλα εγω νομιζω οτι ειναι και η τεχνικη σου η οποια εχει αναιβει επιπεδο. Οσο πλησιαζεις τα 100 ξυρισματα ολα γινονται πολυ καλλιτερα και τελικα there is no way back.
Οσο για την αγριαδα του Dovo που λες την εχω και εγω παρατηρησει και το αποδιδω στο μεταλο. Γιαυτο και δεν εχω παρει αλλο γερμανικο επιμενω στα shefield. Μονο το japanese folding ειναι σουηδικο το οποιο επισης βρισκω λιγο σκληρο.
Οσο για την αγριαδα του Dovo που λες την εχω και εγω παρατηρησει και το αποδιδω στο μεταλο. Γιαυτο και δεν εχω παρει αλλο γερμανικο επιμενω στα shefield. Μονο το japanese folding ειναι σουηδικο το οποιο επισης βρισκω λιγο σκληρο.
Nikos
- aris22
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 13
- Has thanked: 4491 times
- Been thanked: 5445 times
Χθές το βράδυ...
Edwin Jagger Barley
Gillette 7o clock blue (3# και τέρμα , αν και δεν είδα πτώση της απόδοσης)
Semogue OC 2band
Tabac ss
Thayers medicated superhazel
Korres Borage ενυδατική.
Δύο περάσματα και κάτι ψιλά. Πολύ καλό ξύρισμα. Η Jagger τελικά είναι απίστευτα γλυκιά αλλά και αποτελεσματική....Για τα δικά μου γένια μπορεί να πετύχει το Super Lux ξύρισμα , απλά δεν το επιδιώκω πάντα λόγω κάποιων ingrown hairs που έχω στην περιοχή του λαιμού. Αλλά και όλο το υπόλοιπο set up διέπρεψε.....I love my equipment
Edwin Jagger Barley
Gillette 7o clock blue (3# και τέρμα , αν και δεν είδα πτώση της απόδοσης)
Semogue OC 2band
Tabac ss
Thayers medicated superhazel
Korres Borage ενυδατική.
Δύο περάσματα και κάτι ψιλά. Πολύ καλό ξύρισμα. Η Jagger τελικά είναι απίστευτα γλυκιά αλλά και αποτελεσματική....Για τα δικά μου γένια μπορεί να πετύχει το Super Lux ξύρισμα , απλά δεν το επιδιώκω πάντα λόγω κάποιων ingrown hairs που έχω στην περιοχή του λαιμού. Αλλά και όλο το υπόλοιπο set up διέπρεψε.....I love my equipment

Άρης
Ζούν ανάμεσα μας........
Ζούν ανάμεσα μας........
- boltsis
- Εξειδίκευση
- 14
- Has thanked: 366 times
- Been thanked: 320 times
Προχθές βράδυ
New forest 1901 two band
Arko soap
Wade & Butcher Amboiana scales
Castle forbes Lime ASB
New forest 1901 two band
Arko soap
Wade & Butcher Amboiana scales
Castle forbes Lime ASB
Dovo Silver Steel Prima, Joseph Allen & Sons Sheffield ,C.V Heljestrand Ringdove Νο55,Dubl Duck Satinedge,Thomas Turner & Co,Thiers-Issard Spartacus "dreadnought",Frederick Reynolds Sheffield
Mercur 34c, Merkur Futur Gold
Ηλίας
Mercur 34c, Merkur Futur Gold
Ηλίας
Πέμπτη 21/3
34G & Wilkinson (vintage)
Omega No. 98
ToOBS Coconut shaving cream
AV
La Mer Brightening Infusion Intense
Prada Homme D'Infusion EdT
Ελάχιστος ερεθισμός στο λαιμό. Άμα ξέρεις να κάνεις καλό lather, όλες οι κρέμες λίγο-πολύ μιά χαρά είναι...
34G & Wilkinson (vintage)
Omega No. 98
ToOBS Coconut shaving cream
AV
La Mer Brightening Infusion Intense
Prada Homme D'Infusion EdT
Ελάχιστος ερεθισμός στο λαιμό. Άμα ξέρεις να κάνεις καλό lather, όλες οι κρέμες λίγο-πολύ μιά χαρά είναι...