Το είχα λύση με καθημερινό ξύρισμα.
Φίλε, πήγαινε σε ένα δερματολόγο. Ρώτα να βρεις έναν καλό. Οι περισσότεροι είναι για τα πανηγύρια. Η καλύτερη περίπτωση είναι να πας στο νοσοκομείο Συγγρού στο Παγκράτι.paratairosexthros έγραψε:Εδώ και κανένα δίμηνο που και που εμφανίζονται κάτι σπυράκια στο πρόσωπό μου.Δεν είναι ακμής,ούτε μεγάλα,ούτε πυώδη,αλλά είναι ενοχλητικά,κυρίως αισθητικά.Κάποιες φορές αποφεύγω να τα πειράξω,κάποιες άλλες όχι.Και κατόπιν δοκιμάζω να βάλω fucidin,άλλες φορές οδοντόκρεμα,άλλες δεν ξυρίζομαι για λίγες μέρες κτλ.Όμως δεν καταφέρνω να τα εξαφανίσω ολοκληρωτικά.Το αποτέλεσμα σε κάθε περίπτωση είναι να μένει κοκκινίλα στο δέρμα,που με το ξύρισμα επιδεινώνεται και φαίνεται να μονιμοποιείται στο δέρμα.
Ποιός από εσάς έχει παρόμοια εμπειρία και τί ακριβώς κάνετε?Ξέρετε καμία αλοιφή,κρέμα ή ιδιοπαρασκευή που είχε αποτέλεσμα με εσάς?Ουσιαστικά θέλω να εξαφανίσω τις κοκκινίλες στο πρόσωπο και να αποφύγω κάθε ίχνος σημαδιού(δεν μιλάμε για ουλές).Αν και ξέρω ότι με τον καιρό θα απαλυνθούν κατά πολύ,τί θα μπορούσα να κάνω από μόνος μου?