L'oreal Men Expert Hydra Sensitive

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Antonis
Διαχειριστής
Διαχειριστής
13
Has thanked: 29663 times
Been thanked: 29933 times

Αγοράστηκε προχτές στα 9,17€ από τα Carrefour. Ένιωσα την ανάγκη για μια έξτρα ενυδάτωση της επιδερμίδας, ειδικά τώρα με τα κρύα και για αυτόν τον λόγο την πήρα. Είχα ξαναχρησιμοποιήσει και στο παρελθόν ενυδατική, χωρίς όμως να με ενθουσιάσει. Λίγο τα συστατικά της (περιέχει σιλικόνη), λίγο το ότι είναι πολύ πηχτή και δεν απλώνεται εύκολα ενώ παράλληλα αργεί να απορροφηθεί, λίγο το άσχημο άρωμά της, δεν είχα και τις καλύτερες εντυπώσεις.

Κοιτώντας λοιπόν την αντρική σειρά των ενυδατικών, έπεσε το μάτι μου σε αυτήν.

Εικόνα

Πρόκειται για μια πολύ καλή κρέμα, αρκετά υδαρής, η υφή της μοιάζει με ένα balsam. Μυρίζει ελαφριά και πολύ ευχάριστα, δεν θα επικαλύψει τελείως ένα δυνατό after shave. Απλώνεται εύκολα, απορροφάται γρήγορα, πολύ καλή ενυδάτωση και το σημαντικό δεν αφήνει εκείνη την λιπαρότητα που είχα με την ακατανόμαστη και ειλικρινά δεν μου αρέσει, μιας και έχω πολύ λιπαρό δέρμα. Σίγουρα ανήκει στα "εμπορικά" προϊόντα, σίγουρα υπάρχουν πολύ καλύτερες κρέμες, ο Κωνσταντίνος μπορεί να το επιβεβαιώσει, αλλά θεωρώ ότι αξίζει μιας ευκαιρίας. Το πρόσωπό μου είναι πολύ μαλακό μέχρι στιγμής και νομίζω ότι κερδίζει επάξια μια θέση στην after shave ρουτίνα μου.

Συστατικά:

Aqua/Water, Glycerin, Cyclohexasiloxane, Hexyl Laurate, Glyceryl Stearate SE, Arachidyl Alcohol, Butrospermum Oarkii / Shea Butter, Cyclopentasiloxane, Ammonium Polyacryloylidimethyl Tasurate, Behnyl Alcohol, Dimethicone, Arachidyl Glucoside, Xanthan Gum, Dimethiconol, Tocopheryl Acetate, Divinyldimethicone Copolymer, Mentha Piperita / Peppermint Leaf Extract.
NavalArchitect

Κι ό,τι πήγαινα να σου γράψω Αντώνη για αυτό το προιόν, μόλις είδα το σημερινό σου ξύρισμα...

Η σειρά είναι σχετικά καλή από όσο γνωρίζω. Είχα ένα προιόν τους, το ίδιο που έβαλες εδώ. Μήπως όμως ήταν σε άλλη συσκευασία πριν 1-2 χρόνια?

Τέλος πάντων, σε σχέση με το balm της Nivea αυτά εδώ είναι πιό ωραία στη χρήση θα έλεγα. Για να μην το αδικούμε όμως το πολύ δημοφιλές προιόν της Nivea, να επαναλάβουμε πως έχει μία εξαιρετικά καλή ισορροπία συστατικών - τουλάχιστον για προιόν αυτής της τιμής και κατηγορίας.

Γενικά υπάρχουν πολύ καλύτερα προιόντα after shave balms από αυτά που διατίθενται στα ράφια των σούπερ μάρκετ. Για το Nivea όμως αυτό που έγραψα παραπάνω μου το είπε ο Χενκ, ο οποίος είναι βιοχημικός και όσοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα σαπούνια ή και after shave balms του καταλαβαίνουν πως ο άνθρωπος ξέρει πάρα πολύ καλά τί φτιάχνει (δεν είναι αρτιζάνος που πάει στα τυφλά, έχει PhD ο τύπος στο θέμα).

Το L'Oreal λοιπόν είναι αρκετά δημοφιλές στα fora, καλό ήταν όταν το δοκίμασα, το μάρκετινγκ που έχουν όμως ρε παιδί μου αυτά τα προιόντα με μπερδεύει πραγματικά...

Αυτά και για σήμερα.
Άβαταρ μέλους
dimitris
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
13
Has thanked: 149 times
Been thanked: 1807 times

Αντώνη βλέπω ότι και αυτή η κρέμα έχει σιλικόνη.
Κατά τα άλλα δεν βλέπω συνήθεις ύποπτους στα συστατικά (paraben, tetrasodium EDTA). Τα υπόλοιπα συστατικά δεν τα γνωρίζω, αλλά μάλλον είναι καλό ότι δεν έχει πολλά.
Ερασιτέχνης σαπωνοποιός
Συχνές ερωτήσεις για το φόρουμ
Άβαταρ μέλους
Antonis
Διαχειριστής
Διαχειριστής
13

Ναι έχει Δημήτρη, αλλά δεν με ενοχλεί και τόσο, γιατί είναι μια τίμια πρόταση για την κατηγορία της.
Άβαταρ μέλους
dimitris
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
13
Has thanked: 149 times
Been thanked: 1807 times

Αντώνη είσαι σίγουρος ότι είναι μόνο αυτά τα συστατικά της; Διότι εγώ είδα ότι έχει ακόμα καμιά 20ρια και με ένα paraben στο τέλος.
Ερασιτέχνης σαπωνοποιός
Συχνές ερωτήσεις για το φόρουμ
Άβαταρ μέλους
Antonis
Διαχειριστής
Διαχειριστής
13

Δημήτρη δυστυχώς δεν κράτησα το κουτί, αλλά τα συστατικά τα πήρα από εδώ. Για να το επιβεβαιώσω όμως, όταν ξαναβρεθώ σε κάποιο carrefour θα το δω και θα βγάλω φωτογραφία. Εκτός αν το έχει κάποιος άλλος και μπορεί να μας διαφωτίσει.

Ο κανόνας πάντως είναι, για αυτήν την κατηγορία των προϊόντων, ότι τα συστατικά τους δεν είναι και ότι καλύτερο. Τουλάχιστον εγώ αυτό αποκόμισα από την σύγκριση με Nivea, Gillette κοκ.
Άβαταρ μέλους
Antonis
Διαχειριστής
Διαχειριστής
13

Επειδή χρωστούσα μια απάντηση, ορίστε και η φωτογραφία με τα συστατικά.

Εικόνα

Μετά από χρήση 1,5 βδομάδας μπορώ να πω ότι με έχει ικανοποιήσει, διατηρεί το δέρμα μου αρκετά μαλακό και το προστατεύει από το κρύο. Η διαφορά βέβαια θα φανεί μετά τον μήνα πιστεύω. Θα συνεχίσω και ενημερώνω.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Pre-, After shave λοσιόν και -κρέμες”