Κοιτώντας λοιπόν την αντρική σειρά των ενυδατικών, έπεσε το μάτι μου σε αυτήν.

Πρόκειται για μια πολύ καλή κρέμα, αρκετά υδαρής, η υφή της μοιάζει με ένα balsam. Μυρίζει ελαφριά και πολύ ευχάριστα, δεν θα επικαλύψει τελείως ένα δυνατό after shave. Απλώνεται εύκολα, απορροφάται γρήγορα, πολύ καλή ενυδάτωση και το σημαντικό δεν αφήνει εκείνη την λιπαρότητα που είχα με την ακατανόμαστη και ειλικρινά δεν μου αρέσει, μιας και έχω πολύ λιπαρό δέρμα. Σίγουρα ανήκει στα "εμπορικά" προϊόντα, σίγουρα υπάρχουν πολύ καλύτερες κρέμες, ο Κωνσταντίνος μπορεί να το επιβεβαιώσει, αλλά θεωρώ ότι αξίζει μιας ευκαιρίας. Το πρόσωπό μου είναι πολύ μαλακό μέχρι στιγμής και νομίζω ότι κερδίζει επάξια μια θέση στην after shave ρουτίνα μου.
Συστατικά:
Aqua/Water, Glycerin, Cyclohexasiloxane, Hexyl Laurate, Glyceryl Stearate SE, Arachidyl Alcohol, Butrospermum Oarkii / Shea Butter, Cyclopentasiloxane, Ammonium Polyacryloylidimethyl Tasurate, Behnyl Alcohol, Dimethicone, Arachidyl Glucoside, Xanthan Gum, Dimethiconol, Tocopheryl Acetate, Divinyldimethicone Copolymer, Mentha Piperita / Peppermint Leaf Extract.