Κρέμα Ξυρίσματος Old Spice
- Αλέξης
- Γυμνάσιο
- 12
- Has thanked: 59 times
- Been thanked: 190 times
Συγνώμη για την ποιότητα της φώτο, έλειπε η μηχανή και βγήκε με κινητό. Ίσως να ήθελε λίγο περισσότερο νερό αλλά το φοβήθηκα μιας και έβαλα μουσκεμένο πινέλο χωρίς να το τινάξω. Πάντως έκανε αρκετό αφρό για 3 καλά περάσματα.
- Iasonas
- Εξειδίκευση
- 12
- Has thanked: 830 times
- Been thanked: 2604 times
Ηρθε και εμενα σημερα η κρεμα μου και θα συμφωνησω με τον Αλεξη, δεδομενης της τιμης της περνει σε ολα Α εκτος απο την διαρκεια. Ο αφρος την πρωτη φορα δεν μου πετυχε μιας και δεν τιναξα καλα το πινελο και ειχε πολυ νερο, την δευτερη μου εγινε καλος αλλα προσοχη η εν λογω κρεμα δεν ειναι και πολυ φιλος του νερου. Κανονικο απλωμα στο προσωπο, ενυδατωση και γλιστρημα ολα κομπλε παω λοιπον στο αριιστερο μαγουλο το τελειωνω αλλα οταν παω στην αριστερη πλευρα του λαιμου ο αφρος ειχε ψιλοξεραθει.
Συνολικα ειναι μια καταπληκτικη κρεμα για την τιμη της που καθε wetshaver πρεπει να δοκιμασει ωστοσο μην την περιμενετε ισαξια μιας ToOBS, Body Shop ή Musgo Real, οταν τελειωσει πιθανοτατα θα την ξαναγορασω
Συνολικα ειναι μια καταπληκτικη κρεμα για την τιμη της που καθε wetshaver πρεπει να δοκιμασει ωστοσο μην την περιμενετε ισαξια μιας ToOBS, Body Shop ή Musgo Real, οταν τελειωσει πιθανοτατα θα την ξαναγορασω
Το Ιασονας με Ο
- rhtoras
- Εξειδίκευση
- 13
- Has thanked: 2713 times
- Been thanked: 1756 times
επανείλθα δρυμίτερος τελικά η εν λόγω κρέμα που σας έλεγα δεν είναι η παλία που λέγατε είναι γαλλική old spice και γράφει shulton(φυσικά για χρήση με πινέλο)[όποιος θέλει μου λέει] το φαρμακείο που την πήρα θα φέρει άλλες 3 με παρότρυνσή μου σύντομα από ότι κατάλαβα...
είναι με την παλια σύνθεση αν θυμάμαι καλά και ίσως ένα τακ πιο ποιοτική από την ινδική που έχω...
στην ομαδική η ιδεά για τα aftershave πολύ καλή
είναι με την παλια σύνθεση αν θυμάμαι καλά και ίσως ένα τακ πιο ποιοτική από την ινδική που έχω...
στην ομαδική η ιδεά για τα aftershave πολύ καλή
https://unchained-gnu.gr Βάλτε linux που είναι δωρεάν, ελαφρύ και κάνει ο,τι θέλετε.
oneirofono.gr Το καλύτερο e-steki.
Φυσικά δε θέλω να ξεμείνω από: gillette κρέμα ξυρίσματος και oldspice asl.
- Αλέξης
- Γυμνάσιο
- 12
- Has thanked: 59 times
- Been thanked: 190 times
Θα ήθελα πολύ να τη μυρίσω ρήτορα. Γράψε μας και για το πώς "συμπεριφέρεται" στο ξύρισμα ως προς τις ξυριστικές της ιδιότητες. και αν επιτρέπεται πόσο την πήρες?
Το θέμα είναι : αν οι ινδικές και σε άρωμα και σε απόδοση είναι εφάμιλλες ή απειροελάχιστα κατώτερες και με μεγάλη διαφορά τιμής από τις δυσεύρετες original, γιατί να τις σνομπάρουμε?
(Έχω πει σε άλλο πόστ ότι έχω βρει στο Στρατιωτικό πρατήριο Θεσσαλονίκης το after shave της old spice με 6 Ε αν θυμάμαι καλά, αν δεν βρούμε καλύτερη τιμή στο λιμάνι)
Το θέμα είναι : αν οι ινδικές και σε άρωμα και σε απόδοση είναι εφάμιλλες ή απειροελάχιστα κατώτερες και με μεγάλη διαφορά τιμής από τις δυσεύρετες original, γιατί να τις σνομπάρουμε?
(Έχω πει σε άλλο πόστ ότι έχω βρει στο Στρατιωτικό πρατήριο Θεσσαλονίκης το after shave της old spice με 6 Ε αν θυμάμαι καλά, αν δεν βρούμε καλύτερη τιμή στο λιμάνι)
- rhtoras
- Εξειδίκευση
- 13
- Has thanked: 2713 times
- Been thanked: 1756 times
Βασικά την πήρα 5 ευρώ αλλά ήταν πιο μεγάλη από την ινδική...ποιοτικά ένα κλικ καλύτερη και αρωματικά πιο ντελικάτη πάντα σε παρόμοια μυρωδιά...χρειάζεται και μικρότερη κατα τη γνώμη μου ποσότητα...αυτά!
https://unchained-gnu.gr Βάλτε linux που είναι δωρεάν, ελαφρύ και κάνει ο,τι θέλετε.
- Antonis
- Διαχειριστής
- 13
- Has thanked: 29340 times
- Been thanked: 29472 times
Τρεις δημοσιεύσεις πιο πάνω Αλέξη! :megagrin