Μονόγραμμα
- marinos79
- Γυμνάσιο

- 13
- Has thanked: 190 times
- Been thanked: 762 times
Το μονόγραμμα έγινε σε χαράκτη. Η περιοχή κάτω από την πλ. Συντάγματος είναι γεμάτη με εργαστήρια αργυροχρυσοχόων και παρεμφερών επαγγελμάτων. Ο συγκεκριμένος χαράκτης είναι στην γωνία της οδού Πραξιτέλους και Χαβρίου (δεν θυμάμαι σε ποιόν όροφο ακριβώς).
Το κόστος ήταν τέσσερα Ευρώ και ήταν έτοιμη σε μιά ώρα.
Σίγουρα αν η κεφαλή δεν ήταν χάλκινη, αλλά επινικελωμένη, θα έπρεπε μετά το χάραγμα να την επινικελώσω από την αρχή.
Οι λάμες των μαχαιριών νομίζω ότι, αφού είναι ανοξείδωτο ατσάλι, μετά από το χάραγμα δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα.
Το κόστος ήταν τέσσερα Ευρώ και ήταν έτοιμη σε μιά ώρα.
Σίγουρα αν η κεφαλή δεν ήταν χάλκινη, αλλά επινικελωμένη, θα έπρεπε μετά το χάραγμα να την επινικελώσω από την αρχή.
Οι λάμες των μαχαιριών νομίζω ότι, αφού είναι ανοξείδωτο ατσάλι, μετά από το χάραγμα δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα.
- Fotakas
- Εξειδίκευση

- 14
- Has thanked: 1364 times
- Been thanked: 4912 times
Κάποια μαχαίρια είναι απο ανοξείδωτο χάλυβα αλλά τα περισσότερα είναι απο ανθρακούχο χάλυβα. Σε κάθε περίπτωση και τα δυο ατσάλια είναι πολύ πιο σκληρά απο τον χαλκό ή τα μέταλλα αργυροχρυσοχοΐας και οπωσδήποτε απαιτούν ειδικά μηχανήματα και εξαρτήματα. Γι' αυτό και η επισήμανσή μου.
Όσο κι αν κανείς προσέχει, όσο κι αν το κυνηγά
Πάντα πάντα θα 'ναι αργά, δεύτερη ζωή δεν έχει.
(Ο.Ε.)
Πάντα πάντα θα 'ναι αργά, δεύτερη ζωή δεν έχει.
(Ο.Ε.)
- boltsis
- Εξειδίκευση

- 14
- Has thanked: 366 times
- Been thanked: 320 times
Ααα Μαρίνο μας άνοιξες ιστορίες τώρα!!Πανέμορφο και πολύ σωστή η σκέψη σου!!
Dovo Silver Steel Prima, Joseph Allen & Sons Sheffield ,C.V Heljestrand Ringdove Νο55,Dubl Duck Satinedge,Thomas Turner & Co,Thiers-Issard Spartacus "dreadnought",Frederick Reynolds Sheffield
Mercur 34c, Merkur Futur Gold
Ηλίας
Mercur 34c, Merkur Futur Gold
Ηλίας
- Stefanos
- Καθηγητής Ξυρίσματος

- 15
- Has thanked: 212 times
- Been thanked: 1193 times
- Επικοινωνία:
Πανεμορφο.. Εγω πως να το κανω, και δη εδω στη Γερμανια? Θα με κλεισουν μεσα! :shocking :shocking :shocking