Mitchell's Wool Fat soap ( και ΚΕΝΤ Soap )
- νικος
- Λύκειο
- 12
- Has thanked: 42 times
- Been thanked: 241 times
Αν ειναι ολοκαίνουργριο θελει στρώσιμο να σπασουν λιγο οι τριχες και να ανοιξη. Επησης θελει και ξεβρωμισμα. Τα γουρουνοπινελα δουλευουν καλυτερα μετα απο καμμια 20ρια χρησεις
Ολα ειναι δρομος
- AlexFocus
- Γυμνάσιο
- 14
- Has thanked: 14057 times
- Been thanked: 8954 times
πολυ σωστος νικο .... δυστυχως το γνωριζω αυτο .... για αυτο και μπορει να προσπαθησω ξανα με το πινελο που χρησιμοποιω ηδη .... θα δουμε ...
Ford Focus MkII f/l 2008
- aris22
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 13
- Has thanked: 4491 times
- Been thanked: 5445 times
Λοιπόν φίλε Αλέξανδρε, μην απογοητεύεσαι. Αφου το εχουν πετύχει άλλοι , θα το πετύχεις και εσυ :megagrin Το θεωρώ απίθανο να εχει χάσει τόσες τρίχες το πινέλο σου που να μην μπορεί να κάνει αφρό. Τα ξαναλέω με την σειρά. Μούλιασε καλά το πινέλο σε ζεστό (οχι καυτό) νερό για κανα 5λεπτο. Παράλληλα βρέξε με το ίδιο ζεστό νερό την επιφάνεια του σαπουνιού. Κατόπιν χύσε το νερό απο το σαπούνι, βγάλε το πινέλο απο το νερό, κράτα το στον αέρα λίγο (μην το αφήσεις να φύγει όλο το νερό) να τρέξει το νερό (δεν θα το τινάξεις καθόλου) και κατευθείαν βάλε το πινέλο πάνω στο σαπούνι και άρχιζε να φορτώνεις. Για αρχή φόρτωσε το καλά (Σίγουρα καμιά 70-80 στροφές) * Μετά άρχισε να χτυπάς αφρό στο μπόλ (το πιθανότερο δεν θα βάλεις άλλο νερό) Χτύπα αρκετά μέχρι να γίνει μια ωραία μαρένγκα. Με τον τρόπο που σου ανέλυσα κάνω φανταστικό αφρό ο οποίος δεν στεγνώνει και μου κρατά για 3 περάσματα.
*
Αφού το φορτώσεις την πρώτη φορά με 70-80 στροφές θα δεις απο την επόμενη φορά αν θα κάνεις λιγότερες (ανάλογα βέβαια και με τα περάσματα που κάνεις)
Ελπίζω να βοήθησα :megagrin
*
Αφού το φορτώσεις την πρώτη φορά με 70-80 στροφές θα δεις απο την επόμενη φορά αν θα κάνεις λιγότερες (ανάλογα βέβαια και με τα περάσματα που κάνεις)
Ελπίζω να βοήθησα :megagrin
Άρης
Ζούν ανάμεσα μας........
Ζούν ανάμεσα μας........
- AlexFocus
- Γυμνάσιο
- 14
φιλε Αρη ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σου .... εχτες καταφερα και εκανα καπως ικανοποιητικο αφρο ακολουθωντας τις συμβουλες σου ... αλλα θελω δουλεια ακομη ... πιστευω οτι σιγα σιγα θα βελτιωθω ..... πρεπει μαλλον να προσεξω την ποσοτητα νερου γιατι μου ξεφυγε λιγακι την τελευταια φορα .... ισως πρεπει να τιναξω 1 φορα το πινελο καλα ...
Ford Focus MkII f/l 2008
- aris22
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 13
Αλέξανδρε εγω δεν το τινάζω καθόλου το πινέλο. Το κάνω ακριβώς όπως αυτός ο κύριος στο βίντεο. Παρακολούθησε το με προσοχή.Βέβαια στο MWF πίεζε λιιιίγο παραπάνω το πινέλο στο φόρτωμα. Κάπως έτσι γίνεται και η μαρένγκα με το MWF. Ρίξε μια ματιά αν θες στην ενότητα ,μπορεί να σε βοηθήσει... :megagrin
Άρης
Ζούν ανάμεσα μας........
Ζούν ανάμεσα μας........
- AlexFocus
- Γυμνάσιο
- 14
εχτες Αρη και λοιποι συνφορουμιτες εγινε του κουτρουλη ο γαμος στο μπανιο μου .... το χειροτερο ξυρισμα που εχω κανει ποτε .... χειροτερο ακομα και απο αυτα που εκανα με αφρους και πλαστικουρες .... αφρος τραγικος αλλα το θεμα ηταν αλλο .... ασχετο βεβαιως με το MWF .... καταλαβα με τον χειροτερο τροπο οτι το δερμα μου δεν σηκωνει face lathering ... ισως με ασβο να ειναι καλυτερα αλλα με γουρονοτριχα το δερμα μου μαλλον "αναβει" .... προτιμω να μου κοψουν το π^%$λι παρα να ξυριστω με face lathering ξανα .... ερεθιστηκα παρα πολυ και μολις εβαλα ASL ηταν λες και με εκαιγες με φωτια .... απιστευτη τραγικη αισθηση ....
λοιπον για να ξαναγυρισουμε στο θεμα μας .... την επομενη φορα που θα δοκιμασω ξανα το MWF θα κανω αφρο στο μπολ .... το θεμα ειναι να κανω αφρο οπως αναφερει ο φιλος Αρης παραπανω με το πινελο να σταζει ή με απλως βρεγμενο πινελο ??? ... παντως δεν το παραταω με το MWF .... θα το παλεψω αλλα θελω να φκιαξω αφρο οπως κανω με το PRORASO και τις κρεμες μου .... το σιγουρο παντως ειναι οτι δεν ξανακανω face lathering ....
λοιπον για να ξαναγυρισουμε στο θεμα μας .... την επομενη φορα που θα δοκιμασω ξανα το MWF θα κανω αφρο στο μπολ .... το θεμα ειναι να κανω αφρο οπως αναφερει ο φιλος Αρης παραπανω με το πινελο να σταζει ή με απλως βρεγμενο πινελο ??? ... παντως δεν το παραταω με το MWF .... θα το παλεψω αλλα θελω να φκιαξω αφρο οπως κανω με το PRORASO και τις κρεμες μου .... το σιγουρο παντως ειναι οτι δεν ξανακανω face lathering ....
Ford Focus MkII f/l 2008
- aris22
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 13
Φίλε Αλέξανδρε τι πινέλο χοίρου είναι αυτό??? απο μεταλλαγμένο γουρούνι και σε ξέσκισε?? τα δικά μου (χοίρου) τα νοιώθω πολύ μαλακά, και εχω και ευαίσθητο δέρμα στο λαιμό...Τέλος πάντων. Στο πιο πάνω πόστ σε παρέπεμψα σε ενα βιντεάκι. Το είδες?? Είναι πολύ διαφωτιστικό. Στο κάτω κάτω δοκίμασε και με με τους δυο τρόπους που αναφέρεις και δες ποιος θα σου κάτσει καλύτερα.Ελα Αλεκο έγραψε:το θεμα ειναι να κανω αφρο οπως αναφερει ο φιλος Αρης παραπανω με το πινελο να σταζει ή με απλως βρεγμενο πινελο ???
Άρης
Ζούν ανάμεσα μας........
Ζούν ανάμεσα μας........
- Constantine
- Νήπιο
- 12
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 1 time
καλημερα σαςaris22 έγραψε:Αλέξανδρε εγω δεν το τινάζω καθόλου το πινέλο. Το κάνω ακριβώς όπως αυτός ο κύριος στο βίντεο. Παρακολούθησε το με προσοχή.Βέβαια στο MWF πίεζε λιιιίγο παραπάνω το πινέλο στο φόρτωμα. Κάπως έτσι γίνεται και η μαρένγκα με το MWF. Ρίξε μια ματιά αν θες στην ενότητα ,μπορεί να σε βοηθήσει... :megagrin
αυτην την τεχνικη εχω εφαρμοσει κι εγω,τελεια μαρεγκα και τελειο ξυρισμα (με 2-3 κοψιματακια βεβαιως βεβαιως)
:megagrin
-
- Νήπιο
- 13
- Been thanked: 35 times
Αγόρασα χθες το refil από το luxe και ανυπομονώ να το δοκιμάσω(αύριο το πρωί).Με τόσα που έχω διαβάσει έχω λυσσάξει. Ελπίζω να ανταμειφθώ που το προτίμησα έναντι του Dr Harris.
Για όποιον ενδιαφέρεται, το refil ταιριάζει στο μπολ του TABAC ταμάμ.
Για όποιον ενδιαφέρεται, το refil ταιριάζει στο μπολ του TABAC ταμάμ.
- ch2700
- Λύκειο
- 13
- Has thanked: 672 times
- Been thanked: 1639 times
Καλα η μερα με την νυχτα με το Dr Χαρη τι να λεμε τωρα. Μονο λιγη προσοχη στην παρασκευη αφρου γιατι ειναι αρκετα σκληρο. Καλο θα ειναι να του ριξεις λιγο νερο και να το αφησεις με το νερο στην επιφανεια για κανα πενταλεπτο πριν το φορτωσεις.
Nikos
Robert Williams 8/8, Robert Williams "Purist",Koyei 13/16, C.Mayers & Son 13/16, Friodur 5/8, T.R.Cadman "Bengall", Dubl duck "Special No 1" 6/8, Kropp 13/16, Dovo Best Quality 5/8
Robert Williams 8/8, Robert Williams "Purist",Koyei 13/16, C.Mayers & Son 13/16, Friodur 5/8, T.R.Cadman "Bengall", Dubl duck "Special No 1" 6/8, Kropp 13/16, Dovo Best Quality 5/8