Καλησπέρα,
-Safety razor: Merkur 34c
-Razor blade:Derby extra (#3)
-Shaving soap:Cella
-Shaving brush: Omega 48
-ASB:Avene fluid
Μέτρια αποτελέσματα σήμερα η derby μεταβίας έβγαλε το ξύρισμα :cry.Αναμένομενο θα μου πείτε αλλά έχει χάρη που την αγαπάω :dash
Το Ξύρισμα της ημέρας: Φεβρουάριος 2013
- Fotakas
- Εξειδίκευση
- 13
- Has thanked: 1363 times
- Been thanked: 4912 times
20/02/2013
- Pre-Shave Benessere Orange-Mint
- Σαπούνι Ξυρίσματος Plisson
- Πινέλο Ξυρίσματος Omega No48
- DE Merkur 34c
- Λεπίδα Dorco ST-300 [3]
- ASL Aqua Velva
- Pre-Shave Benessere Orange-Mint
- Σαπούνι Ξυρίσματος Plisson
- Πινέλο Ξυρίσματος Omega No48
- DE Merkur 34c
- Λεπίδα Dorco ST-300 [3]
- ASL Aqua Velva
Όσο κι αν κανείς προσέχει, όσο κι αν το κυνηγά
Πάντα πάντα θα 'ναι αργά, δεύτερη ζωή δεν έχει.
(Ο.Ε.)
Πάντα πάντα θα 'ναι αργά, δεύτερη ζωή δεν έχει.
(Ο.Ε.)
-
- Δημοτικό
- 12
- Has thanked: 410 times
- Been thanked: 205 times
Πινέλο Semogue Owners Club 2 Boar Cherry
Σαπούνι valobra
Μαχαίρι Kamisori KANETAKA Tosuke handle
Strop Dovo Prima
ASB korre.
Πολύ καλό ξύρισμα(αναίμακτο) δεδομένου ότι δεν το κατέχω ακόμα το συγκεκριμένο μαχαίρι.
Προηγήθηκε touch up στην coticule μιας και τραβούσε αρκετά.
Σαπούνι valobra
Μαχαίρι Kamisori KANETAKA Tosuke handle
Strop Dovo Prima
ASB korre.
Πολύ καλό ξύρισμα(αναίμακτο) δεδομένου ότι δεν το κατέχω ακόμα το συγκεκριμένο μαχαίρι.
Προηγήθηκε touch up στην coticule μιας και τραβούσε αρκετά.
- Πάνος
- Λύκειο
- 13
- Has thanked: 157 times
- Been thanked: 426 times
Omega # 41
EJ89
shark super Stainless (2)
La Toja Stick
444
Floid Vigoroso
Ισπανικό ξύρισμα απόψε
Buenas noches Compañeros
EJ89
shark super Stainless (2)
La Toja Stick
444
Floid Vigoroso
Ισπανικό ξύρισμα απόψε

Buenas noches Compañeros

Ταπεινοφροσύνη είναι η ντροπή που νοιώθεις όταν λες στους άλλους πόσο υπέροχος είσαι.
- νικος
- Λύκειο
- 12
- Has thanked: 42 times
- Been thanked: 241 times
Πριν απο 2 Ωρες:
Scuttle: Custom stoneware
Σαπούνι:Gella
Πινέλο: Vie-Long 13071 Horse
Μηχανή: Gillette slim adjustable #9
Λεπίδα: Feather #8 και στης δυο
ASB: IK Balm
Πολυ καλο ξυρισμα, το Gella δεν το εχω χρησιμοποιήσει πολλες φορες, αρωματικα το αμυγδαλακι πολυ καλο και πολυ ωραιος αφρος, πηχτος και γλυστερος. Η slim με ρυθμιση στο 9 το πρωτο και στο 7 τα επομενα δυο αν και το δευτερο θα μπορουσα και να μην το εκανα. Το Feather μαλλον ηταν το τελευταιο του
Πολυ καλο ξυρισμα, το Gella δεν το εχω χρησιμοποιήσει πολλες φορες, αρωματικα το αμυγδαλακι πολυ καλο και πολυ ωραιος αφρος, πηχτος και γλυστερος. Η slim με ρυθμιση στο 9 το πρωτο και στο 7 τα επομενα δυο αν και το δευτερο θα μπορουσα και να μην το εκανα. Το Feather μαλλον ηταν το τελευταιο του
Ολα ειναι δρομος
Πέμπτη 21/2
34G & Wilkinson
Omega No. 49 (black)
Castle Forbes Lavender
D.R. Harris Arlington after shave lotion
Prada Infusion D'Homme after shave balsam και EdT
Μιά χαρά.
34G & Wilkinson
Omega No. 49 (black)
Castle Forbes Lavender
D.R. Harris Arlington after shave lotion
Prada Infusion D'Homme after shave balsam και EdT
Μιά χαρά.
- aris22
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 13
- Has thanked: 4491 times
- Been thanked: 5445 times
Νίκο μου μια μικρή διορθωσούλα.....Η μάρκα είναι Cella και οχι Gella.νικος έγραψε:Πριν απο 2 Ωρες:
Φιλικά
Άρης :megagrin
Άρης
Ζούν ανάμεσα μας........
Ζούν ανάμεσα μας........
- ch2700
- Λύκειο
- 13
- Has thanked: 672 times
- Been thanked: 1639 times
Simpsons Bekerley
Nanny's Hard soap
Wilkinson quatro titanium
Avene
Floid
No way back. Απο πλευρας αποτελεσματος καλο απο πλευρας αισθησης και ποιοτητας :rainy :boom
Χρονος τρια λεπτα και εικοσι δευτερα εκ των οποιων το ενα λεπτο ηταν η αναμονη για να μπορεσει η Avene να κατευνασει την καουρα πριν βαλω το After shave.
Nanny's Hard soap
Wilkinson quatro titanium
Avene
Floid
No way back. Απο πλευρας αποτελεσματος καλο απο πλευρας αισθησης και ποιοτητας :rainy :boom
Χρονος τρια λεπτα και εικοσι δευτερα εκ των οποιων το ενα λεπτο ηταν η αναμονη για να μπορεσει η Avene να κατευνασει την καουρα πριν βαλω το After shave.
Nikos
Robert Williams 8/8, Robert Williams "Purist",Koyei 13/16, C.Mayers & Son 13/16, Friodur 5/8, T.R.Cadman "Bengall", Dubl duck "Special No 1" 6/8, Kropp 13/16, Dovo Best Quality 5/8
Robert Williams 8/8, Robert Williams "Purist",Koyei 13/16, C.Mayers & Son 13/16, Friodur 5/8, T.R.Cadman "Bengall", Dubl duck "Special No 1" 6/8, Kropp 13/16, Dovo Best Quality 5/8
- aris22
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 13
- Has thanked: 4491 times
- Been thanked: 5445 times
Χθές το απόγευμα.
Merkur 34c hd
Feather (2#)
Semogue 2000
Dr Haris Marlborough ss
ASL Floid
ASB Aqua di parma.
face lathering και χθές. Στα τελευταία ξυρίσματα πειραματίζομαι με το semogue 2000 & το Dr Harris soap. Χθες με 50 γυρισιές φόρτωμα, έκανα σχετικά καλό αφρό για το πρώτο πέρασμα,αλλά στο δεύτερο δεν υπήρχε αφρός στο πινέλο... :boeller Φόρτωσα ξανά για δεύτερο πέρασμα, και ξανά για το τρίτο...Η στραβός είν ο γυαλός η στραβά αρμενίζουμε....Κάτι πρέπει να τρέχει....Μου έκανε κάτι κουφά αυτός ο συνδιασμός και σε bowl lathering εξού και η επιμονή μου. Ο πειραματισμός θα συνεχισθεί μέχρι να βρω τι φταίει...
Merkur 34c hd
Feather (2#)
Semogue 2000
Dr Haris Marlborough ss
ASL Floid
ASB Aqua di parma.
face lathering και χθές. Στα τελευταία ξυρίσματα πειραματίζομαι με το semogue 2000 & το Dr Harris soap. Χθες με 50 γυρισιές φόρτωμα, έκανα σχετικά καλό αφρό για το πρώτο πέρασμα,αλλά στο δεύτερο δεν υπήρχε αφρός στο πινέλο... :boeller Φόρτωσα ξανά για δεύτερο πέρασμα, και ξανά για το τρίτο...Η στραβός είν ο γυαλός η στραβά αρμενίζουμε....Κάτι πρέπει να τρέχει....Μου έκανε κάτι κουφά αυτός ο συνδιασμός και σε bowl lathering εξού και η επιμονή μου. Ο πειραματισμός θα συνεχισθεί μέχρι να βρω τι φταίει...
Άρης
Ζούν ανάμεσα μας........
Ζούν ανάμεσα μας........
- Harry
- Εξειδίκευση
- 12
- Has thanked: 5738 times
- Been thanked: 6984 times
Νίκο, πιστεύεις ότι αν το ξύρισμα το είχες κάνει με DE θα ήταν καλύτερο; Μπορούσες με DE να πετύχεις αντίστοιχο, ή έστω λίγο μεγαλύτερο, χρόνο; Μήπως πρέπει να αναθεωρήσεις την άποψή σου για τα Πλαστικά vs DE στο σχετικό θέμα; :megagrinch2700 έγραψε:No way back. Απο πλευρας αποτελεσματος καλο απο πλευρας αισθησης και ποιοτητας :rainy :boom
Εγώ το πρωϊ ήμουν στο όριο να χρειάζομαι ξύρισμα ή όχι. Τελικά επέλεξα να μην ξυριστώ και να αξιοποιήσω τον χρόνο για ένα τρέξιμο 5χλμ.
Χάρης