Ο σαπων ειναι dr harris Marlborough. Δεν μπορω να πω οτι ενθουσιαστκα αλλα δεν το κινω ακομη ειναι νωρις. Απλα θα ηθελα λιγο περισσοτερο αρωμα εθιστικο και μεθυστικο σαν το Nanny´s.
Nikos
Robert Williams 8/8, Robert Williams "Purist",Koyei 13/16, C.Mayers & Son 13/16, Friodur 5/8, T.R.Cadman "Bengall", Dubl duck "Special No 1" 6/8, Kropp 13/16, Dovo Best Quality 5/8
Vie Long 13723
La Toja ss
Bay State MFG Co 5/8"
Old Spice Original Sensitive
Avene ASB
Παλι με ερεθισε το 18 στην προετοιμασια, παει απο εδω και περα για προετοιμασια παει ο ασβος. Το αλογακι φοβερο οπως και το στικακι. Η μουρη μου ομως εγινε σαν κωλος μαιμους, πριν απο λιγο ξεπλυνα το προσωπο μου και ξαναεβαλα balm και καπως εχει βελτιωθει τωρα, οχι τιποτα αλλο αλλα επειδη τελειωσε η εξεταστικη εχουμε μπουζουκια σημερα :dance5
-Tabac ss
-Omega 11137
-Merkur 34C
-Bic Chrome Platinum (3)
-Tabac asl
-L'oreal Men Expert Hydra Sensitive
Το σημερινό ξύρισμα μ α γ ι κ ό. Βαθύ, ακριβές, χωρίς ερεθισμούς και κοψίματα και φυσικά άνετο και ωραίο. Ο Ερμής είναι πραγματικά μια μηχανή σταθμός για κάποιον που ξυρίζεται παραδοσιακά. Το μεγάλο του βάρος και το σωστό του ζύγισμα κάνει εύκολο το να κάνει κανείς ένα σωστό ξύρισμα. Όλα super!
Αντώνη και εγώ το παθαίνω καμία φορά.
Όταν είναι κάπως ερεθισμένο το πρόσωπο μου και χρησιμοποιώ γουρούνες για pre shave και για το κυρίως ξυρίσμα. Απλά όταν νιώθω κάποιο ερεθισμο, δεν βάζω πινέλο στο pre shave.
Γιατι να βαλεις πινελο στο pre shave? χερακια. Μηπως ειναι το μαχαρι Ιασωνα με Ο.?
Nikos
Robert Williams 8/8, Robert Williams "Purist",Koyei 13/16, C.Mayers & Son 13/16, Friodur 5/8, T.R.Cadman "Bengall", Dubl duck "Special No 1" 6/8, Kropp 13/16, Dovo Best Quality 5/8
iKon SK9 & Wilkinson Omega No. 48 Boellis Panama 1924 shave soap D.R. Harris Arlington after shave Prada Infusion D'Homme after shave balm
Νορμάλ ξύρισμα, το Νο. 98 νομίζω μου πάει καλύτερα, και τα δύο πολύ καλά πινέλα βέβαια. Εντάξει το σαπούνι αλλά μου έχει αφυδατωθεί οπότε χάνεται το ιδανικό μίγμα νερού και σαπουνιού.
Καλό επίσης το after shave της Harris, μετά από πάρα μα πάρα πολύ καιρό. Δεν ξέρω, αυτά τα γυάλινα μπουκάλια δεν κλείνουν καλά, μου χάλασε το Marlborough και τώρα πρέπει να το βάζω αυτό μήπως και με τον καιρό χαλάσει. Το balm της Prada πολύ διακριτικό στη χρήση αλλά και στη μυρωδιά.