Κρέμα Ξυρίσματος Old Spice

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Stefanos
Καθηγητής Ξυρίσματος
Καθηγητής Ξυρίσματος
15
Has thanked: 212 times
Been thanked: 1193 times
Επικοινωνία:

Εχω μια τετοια. Μη φοβασαι για "ημερομηνια ληξης" εχω δοκιμασει κρεμα απο τη δεκαετια του 30 και ηταν μια χαρα!!! Και εχω και αλλες που εχουν "ληξει" προ πολλου... Ποτε δεν υπηρξε καποιο προβλημα.

Οι συγκεκριμενες Old Spice ειναι μια καλη μεση κλαση. Μακρια απο αυτες αν βρεις να γραφει οτι ειναι Made in Turkey. Οχι λογω προελευσης, αλλα λογω.. βρωμας! :megagrin

Μια ομαδικη θα ελεγα οτι εχει νοημα. Μην περιμενετε θαυματα ομως, ετσι? Δεν ειναι και T&H..
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Αλέξης
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
12
Has thanked: 59 times
Been thanked: 190 times

Ευχαριστώ Στέφο! Ανοίγω θέμα στις ομαδικές αγορές και όσοι πιστοί προσέλθετε!
Άβαταρ μέλους
rhtoras
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
13
Has thanked: 2713 times
Been thanked: 1756 times

εγώ παρήγγειλα μερικές τέτοιες και αργούν αρκετά...από την άλλη έχω και μία που δεν είναι ούτε τέτοια ούτε τούρκικη και είναι oldspice μάλλον vintage αγορασμένη από φαρμακείο...ξέρει κάνεις για αυτήν?
https://unchained-gnu.gr Βάλτε linux που είναι δωρεάν, ελαφρύ και κάνει ο,τι θέλετε.
oneirofono.gr Το καλύτερο e-steki.

Φυσικά δε θέλω να ξεμείνω από: gillette κρέμα ξυρίσματος και oldspice asl.
Άβαταρ μέλους
Stefanos
Καθηγητής Ξυρίσματος
Καθηγητής Ξυρίσματος
15
Επικοινωνία:

φωτο..

Η Shulton την ειχε βγαλει σε κρεμα, αλλα ηταν brushless.. :worthlesswithoutpics
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
rhtoras
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
13
Has thanked: 2713 times
Been thanked: 1756 times

μόλις πάω πάλι χαλκίδα θα βγάλω φωτογραφίες το φαρμακείο μου πε θα ξαναφέρει...τωρα τι εννούσε? από την άλλη έκανε και με το πινέλο αφρό ...αλλά θα σας δώσω φωτογραφίες...
https://unchained-gnu.gr Βάλτε linux που είναι δωρεάν, ελαφρύ και κάνει ο,τι θέλετε.
oneirofono.gr Το καλύτερο e-steki.

Φυσικά δε θέλω να ξεμείνω από: gillette κρέμα ξυρίσματος και oldspice asl.
Άβαταρ μέλους
Stefanos
Καθηγητής Ξυρίσματος
Καθηγητής Ξυρίσματος
15
Επικοινωνία:

Απο το σωληναριο με την κρεμα και οχι το φαρμακειο... :megagrin
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
aris22
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
13
Has thanked: 4491 times
Been thanked: 5445 times

Antonis έγραψε:Απόσο ξέρω Αλέξη μόνο από ebay. Την έχουν αρκετοί, μεταξύ αυτών και ο Άρης (aris22) και μπορούν να σου δώσουν τα φώτα τους. Τώρα που το σκέφτομαι πρέπει να την φέρει από κοντά να την δω!
Ελα μου όμως που δεν την εχω δοκιμάσει ακόμη........ :boeller :megagrin
Άρης

Ζούν ανάμεσα μας........
NavalArchitect

Ωραία κρέμα, στη μυρωδιά αρκετά δυνατή (τυπική Old Spice) και λίγο (ελάχιστα) διαφορετική από την γνήσια παλιά Αμερικάνικη.

Στο lathering κλασική Ινδική κρέμα τύπου Godrej, Morisons, κλπ. Πλούσιο lather, μέτρια ως καλή προστασία, μέτριο ως καλό γλίστρημα. Καλό είναι να έχει κάποιος μία (ή και δύο), αν μπορεί να βρεθεί εύκολα. Πάμφθηνες στην Ινδία, αν κανείς δικός σας πάει ταξίδι από εκεί.
Άβαταρ μέλους
Αλέξης
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
12
Has thanked: 59 times
Been thanked: 190 times

Μόλις σήμερα δοκιμάστηκε η κρέμα που ήρθε από Ινδία. Ωραίο άρωμα, στην κοπέλα μου θύμισε "πικάντικη" πούδρα, εγώ ένιωσα κάποιες νότες κανέλας και ίσως κάρδαμου. Μυρίζει μετά από μία ώρα το μπάνιο ολόκληρο. Ο αφρός που μου έκανε μία ποσότητα όσο ένα μπιζέλι (όσο βάζουμε στην οδοντοκρεμα) ήταν αυτός της φώτο :

Εικόνα

Γρήγορος και καλός αφρός, καλή ενυδάτωση, καλό γλίστρημα σε κόντρα ξύρισμα με open comb, ανεπαίσθητο προστατευτικό φίλμ στο πέρασμα, το μόνο αρνητικό ήταν ότι ήθελε συνέχεια νερό για να μην ξεθυμαίνει-κάτι που το πάθαινε εύκολα.

Τιμή στα 4 $=3 και κάτι Ε από Ινδία (σημ. ήρθε σε 10 μέρες max). Περιμένω κριτικές από Ιάσονα και Νίκο.
Άβαταρ μέλους
Antonis
Διαχειριστής
Διαχειριστής
13
Has thanked: 29341 times
Been thanked: 29482 times

Αν και δεν φαίνεται πολύ καθαρά, έχω την αίσθηση από τον αφρό όπως τον βλέπω, ότι ήθελε λίγο παραπάνω νερό Αλέξη. Σε αυτό συνηγορεί και ότι στέγνωνε γρήγορα.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κρέμες και σαπούνια ξυρίσματος”