Δειξτε μας τα safety razor σας!
- geobarou
- Γυμνάσιο
- 13
- Has thanked: 89 times
- Been thanked: 70 times
Νομίζω ότι με κάποιο τρόπο πρέπει να τιμωρήσουμε τον Μαρίνο που μας διάβαζε τόσο καιρό αλλά μας στερούσε και τις γνώσεις του αλλά και τη συλλογή του.... :megagrin :ninja_hide
Γιώργος
- Stefanos
- Καθηγητής Ξυρίσματος
- 15
- Has thanked: 212 times
- Been thanked: 1193 times
- Επικοινωνία:
wow!
Αλλα μια με σκλαβωσε και την ψαχνω σαν τρελλος απο το 2009.. Η Mikron.. :worthy Εισαι μαλλον ενας απο τουυς ελαχιστοτατους Ελληνες που την εχουν.. Το θετω ετσι γιατι με αρεσει να αφηνω περιθωρια.. :megagrin
Αλλα μια με σκλαβωσε και την ψαχνω σαν τρελλος απο το 2009.. Η Mikron.. :worthy Εισαι μαλλον ενας απο τουυς ελαχιστοτατους Ελληνες που την εχουν.. Το θετω ετσι γιατι με αρεσει να αφηνω περιθωρια.. :megagrin

- boltsis
- Εξειδίκευση
- 14
- Has thanked: 366 times
- Been thanked: 320 times
Ποια είναι αυτή η mikron Στέφανε :megagrin ?Μου κίνησες πολύ την περιέργια!!
Eίναι αυτή στη 5 φωτό με την άσπρη άκρη στη λαβή της?
Eίναι αυτή στη 5 φωτό με την άσπρη άκρη στη λαβή της?
Dovo Silver Steel Prima, Joseph Allen & Sons Sheffield ,C.V Heljestrand Ringdove Νο55,Dubl Duck Satinedge,Thomas Turner & Co,Thiers-Issard Spartacus "dreadnought",Frederick Reynolds Sheffield
Mercur 34c, Merkur Futur Gold
Ηλίας
Ηλίας
- Stefanos
- Καθηγητής Ξυρίσματος
- 15
- Επικοινωνία:
Ακριβως!
Και δεν θες να μαθεις ποσο παει στο λιμανι, μια καλοδιατηρημενη! :mad
Και δεν θες να μαθεις ποσο παει στο λιμανι, μια καλοδιατηρημενη! :mad

- boltsis
- Εξειδίκευση
- 14
- Has thanked: 366 times
- Been thanked: 320 times
Κάπου είχε πάρει το μάτι μου να πουλάνε τέτοιες αλλά μου φάνηκαν χοντροκομμένες!!
Dovo Silver Steel Prima, Joseph Allen & Sons Sheffield ,C.V Heljestrand Ringdove Νο55,Dubl Duck Satinedge,Thomas Turner & Co,Thiers-Issard Spartacus "dreadnought",Frederick Reynolds Sheffield
Ηλίας
Ηλίας
- marinos79
- Γυμνάσιο
- 12
- Has thanked: 190 times
- Been thanked: 762 times
Οι περισσότερες από αυτές είναι αγορασμένες γιά λιγότερο από 500 δρχ. (κάποτε), ή 5 Ευρώ αύτόν τον καιρό. Κυρίως από διάφορα παζάρια ανά την Ελλάδα. Αλλά και κάποιες από αυτές αγοράστηκαν καινούριες, από καταστήματα που έκλειναν λόγω συνταξιοδοτήσεως και εκποιούσαν το στοκ που υπήρχε από χρόνια στην αποθήκη τους. Γιά παράδειγμα, αυτή που λέει ο Στέφανος αγοράστηκε πριν μερικούς μήνες γιά 2 Ευρώ, από το παζάρι της Ιεράς Οδού.
Πολλές από αυτές τις έχω διπλές ή και τριπλές. Μην ξεχνάτε ότι μπορεί να μην έχω γιό γιά να τις αφήσω, αλλά έχω δύο κόρες και θά πρέπει να τις μοιράσω στούς γαμπρούς.
Πέρα απ' αυτά η πιό σπάνια που έχω είναι αυτή άκρα δεξιά στην φωτογραφία Νο 19. Είναι η "PLEESE LTD" PALESTINE 1945, πρόκειται για εφόδιο που έδιναν στους πρώτους Εβραίους εποίκους πριν ακόμη δημιουργηθή το κράτος του Ισραήλ. Η εταιρεία μετονομάστηκε σε "PLEESE AMCOR" και τώρα κατασκευάζει πολεμικό υλικό γιά τον στρατό του Ισραήλ.
Πολλές από αυτές τις έχω διπλές ή και τριπλές. Μην ξεχνάτε ότι μπορεί να μην έχω γιό γιά να τις αφήσω, αλλά έχω δύο κόρες και θά πρέπει να τις μοιράσω στούς γαμπρούς.
Πέρα απ' αυτά η πιό σπάνια που έχω είναι αυτή άκρα δεξιά στην φωτογραφία Νο 19. Είναι η "PLEESE LTD" PALESTINE 1945, πρόκειται για εφόδιο που έδιναν στους πρώτους Εβραίους εποίκους πριν ακόμη δημιουργηθή το κράτος του Ισραήλ. Η εταιρεία μετονομάστηκε σε "PLEESE AMCOR" και τώρα κατασκευάζει πολεμικό υλικό γιά τον στρατό του Ισραήλ.
- marinos79
- Γυμνάσιο
- 12
- Has thanked: 190 times
- Been thanked: 762 times
Σας ζητώ συγγνώμη αλλά από χαζομάρα μου έσβησα από το ImageShack τις φωτογραφίες των μηχανών τις ξανανεβάζω εδώ:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

- Stefanos
- Καθηγητής Ξυρίσματος
- 15
- Επικοινωνία:
[marquee]
HEAVY LOAD POST!
[/marquee]
Μετα απο πολλες απειλες και ακομη πιο πολλα καντηλια διοτι εχω να προσφερω εδω και αρκετο καιρο φωτογραφικο υλικο στην κοινοτητα, ειπα να το κανω σημερα! Βεβαιως λειπουνε 2 μηχανες οι οποιες ειναι καθ'οδον για μενα, οπως και η κεφαλη της Daymark (συνολικα 3 δλδ) η οποια απλα ειναι σε χρηση με μια αλλη λαβη! Να τονισω οτι ουτε η λαβη με την οποια ηρθε ηταν η "μαμισια" της.. Δεν πειραζει... Tο ξερω οτι η συλλογη μου δεν ειναι τπτ το ιδιαιτερο (ειδικα σε συγκριση με τις συλλογες καποιων αλλων, ονοματα δεν λεμε, δε ρουφιανεουμε ουτε τον Κωνσταντινο, ουτε τον Μαρινο, ουτε τον Βαγγελη, ουτε και καποιον αλλο! :xp1 ), ακομη και αν πολλοι εδω προσπαθουν να με πεισουν για το αντιθετο.. Σας ευχαριστω ολους!
Καποιες ειναι καπως "κουνημενες" παρα το φλας, διοτι απλα τις εβγαλα στο μπαλκονι για καλυτερο φωτισμο και ΕΧΟΥΜΕ ΨΩΦΟΚΡΥΟ! (ν' ακουσω αλλη φορα οτι δεν θυσιαζομαι για παρτη σας.. :beah2 :megagrin )
Να ξεκινησω? :megagrin

Αυτα τα λιγα... Οπως ειπα, λειπουν συνολικα 3 μηχανες. Θα τις βαλω οταν ερθει η ωρα τους... :megagrin
Ερωτησεις?

Μετα απο πολλες απειλες και ακομη πιο πολλα καντηλια διοτι εχω να προσφερω εδω και αρκετο καιρο φωτογραφικο υλικο στην κοινοτητα, ειπα να το κανω σημερα! Βεβαιως λειπουνε 2 μηχανες οι οποιες ειναι καθ'οδον για μενα, οπως και η κεφαλη της Daymark (συνολικα 3 δλδ) η οποια απλα ειναι σε χρηση με μια αλλη λαβη! Να τονισω οτι ουτε η λαβη με την οποια ηρθε ηταν η "μαμισια" της.. Δεν πειραζει... Tο ξερω οτι η συλλογη μου δεν ειναι τπτ το ιδιαιτερο (ειδικα σε συγκριση με τις συλλογες καποιων αλλων, ονοματα δεν λεμε, δε ρουφιανεουμε ουτε τον Κωνσταντινο, ουτε τον Μαρινο, ουτε τον Βαγγελη, ουτε και καποιον αλλο! :xp1 ), ακομη και αν πολλοι εδω προσπαθουν να με πεισουν για το αντιθετο.. Σας ευχαριστω ολους!
Καποιες ειναι καπως "κουνημενες" παρα το φλας, διοτι απλα τις εβγαλα στο μπαλκονι για καλυτερο φωτισμο και ΕΧΟΥΜΕ ΨΩΦΟΚΡΥΟ! (ν' ακουσω αλλη φορα οτι δεν θυσιαζομαι για παρτη σας.. :beah2 :megagrin )
Να ξεκινησω? :megagrin
Αυτα τα λιγα... Οπως ειπα, λειπουν συνολικα 3 μηχανες. Θα τις βαλω οταν ερθει η ωρα τους... :megagrin
Ερωτησεις?

- iogi
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 15
- Has thanked: 24815 times
- Been thanked: 7864 times
Ερωτήση: R101, R106, R41 δεν μπήκαν γιατί πολύ "νέες" ή πήραν πόδι?
ΥΓ. :thnx για τις φωτό!
ΥΓ. :thnx για τις φωτό!
Γιάννης