Ποιο σαμπουάν;

Άβαταρ μέλους
boltsis
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
Δημοσιεύσεις: 2962
Εγγραφή: 19 Απρ 2011, 23:33
13
Τοποθεσία: Λάρισα
Has thanked: 366 times
Been thanked: 320 times

Καταρχήν για να ξεκαθαρίζουμε κάτι, conditioner βάζουμε μόνο και μόνο για να ξεμπερδέψουμε μακριά μαλλιά και το ονομάζουμε καθαρά ξεμπερδευτική κρέμα οπότε δε βλέπω λόγο να χρησιμοποιείτε conditioner, τέλος είναι απαγορευτικό να βάζουμε κρέμα στη ρίζα των μαλλιών μας!Aν θέλετε να "μαλακώσετε" , το σωστό είναι να ενυδατώσετε , πρέπει να πάρετε μια μάσκα ενυδατική και όχι να βάζετε conditioner γιατί ναι μεν εκείνη τη στιγμή το μαλακώνετε αλλά δίνετε συνάμα λιπαρότητα στο μαλλί και δε προσφέρετε τα απαραίτητα στοιχεία που χρειάζεται!Έτσι μια μάσκα-θεραπεία , προτείνω κάποια ελαφριά λόγω κοντού μήκου των μαλλιών μας και κάποια λεπτά δειάρκεια ώστε να απορροφήσει τα απαραίτητα στοιχεία της μάσκας.Αν κάποιος έχει μακριά μαλλιά , που δε νομίζω τις μέρες μας :bigsmilie , και βλέπει κατεστραμένη τη τρίχα του μπορεί να πάρει επανορθωτική μάσκα αντι για ενυδατική!

Φίλε Βαγγέλη μπορεί ο πατέρας σου να μην είχε τριχόπτωση αλλά μπορεί ο παππούς σου και αν όχι ο παππούς σου μπορεί να είχε ο εφτά φορές παππούς σου δεδομένου ότι η κληρονομιά μπορεί να μεταδωθεί μέχρι και εφτά γενεές λένε.Ωστόσο όταν λές ότι τραβάς τα μαλιά σου και μένουνε τρίχες στα χέρια σου έχει τριχόπτωση την οποία πρέπει να δεις απο που προέρχεται.Καλό είναι να δεις το σιδηρό σου και λοιπά στον οργανισμό σου μήπως και λείπει κάτι το οποίο να εύχεσαι να είναι αυτό διότι αυτό επανορθώνεται πιο εύκολα.Αν χρησιμοποιείς κάποια φαρμακευτική αγωγή για οποιαδήποτε λόγο μπορεί τα φάρμακα αυτά να προκαλούν κάποια τριχόπτωση.Τέλος πάμε κληρονιμική τριχόπτωση το οποίο με κάποια σειρά προιόντων μπορούμε να το περιορίσουμε σημαντικά!

Αυτά οτιδήποτε άλλλο θέλετε εδώ είναι ο ταπεινός κομμωτής σας..
Dovo Silver Steel Prima, Joseph Allen & Sons Sheffield ,C.V Heljestrand Ringdove Νο55,Dubl Duck Satinedge,Thomas Turner & Co,Thiers-Issard Spartacus "dreadnought",Frederick Reynolds Sheffield
Mercur 34c, Merkur Futur Gold
Ηλίας
vaggelisg22
Νήπιο
Νήπιο
Δημοσιεύσεις: 9
Εγγραφή: 22 Ιαν 2013, 06:48
11

Μην μου λές τώρα τέτοια για τριχόπτωσεις κ.τ.λ. και με αγχώνεις... :dash Ελπίζω να φταίει κάτι άλλο , γιατί και στο παρελθόν γύρω στα 15-16 θυμάμαι που για μια εβδομάδα χωρίς λόγο έβλεπα μαλλιά στο μαξιλάρι μου , λογικά έφταιγε ένας αφρός μαλλιών που είχα αρχίσει να βάζω και δεν λουζόμουν μετά και έπεφτα έτσι για ύπνο.
Η αλήθεια είναι ότι πρέπει να κάνω ένα τσεκ άπ , για να ελένξω τα πάντα.Ίσως να είναι το σίδηρο , γιατί έχω καταντήσει σαρκοφάγος λόγω βαρεμάρας να φτιάξω σαλάτες, λαχανικά κ.τ.λ.
Και κάτι άλλο που διαπιστώνω πως δεν μου συνέβαινε παλαιότερα.Μετά το λούσιμο νιώθω το δέρμα στο κεφάλι μου να με τραβάει , όπως όταν ξυρίζεσε και δεν βάζεις after shave , κάτι τέτοιο...Αυτό ειναι ξηροδερμία??
Για ενυδάτωση εννοείς κάτι τέτοιο? Men's Stock
Δεν ξέρω για το conditioner , άλλοι μου λένε πως κάνει καλό , άλλοι μου λένε πως είναι περιττό για τους άνδρες.Δεν ξέρω ποιόν να πιστέψω , λογικά θα πάρω ένα να δοκιμάσω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος andreas την 27 Ιαν 2013, 00:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Παρακαλώ να ενσωματώνεις του συνδέσμους.
Άβαταρ μέλους
boltsis
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
Δημοσιεύσεις: 2962
Εγγραφή: 19 Απρ 2011, 23:33
13
Τοποθεσία: Λάρισα
Has thanked: 366 times
Been thanked: 320 times

Να πας να κάνεις εξετάσεις και μετά αν είναι καλές πήγαινε σε ένα δερματολόγο!Δε γνωρίζω τι είναι αυτό το τράβηγμα αλλά η ξηροδερμία εμφανίζεται στος κροτάφους συνήθως και στο στεφάνι μπροστά στο μέτωπο με διάφορους κνησμούς η σκάει γενικά το δέρμα βγάζοντας μικρά κομματάκια ξεραμένου δέρματος!

Το προιόν αυτό είναι λοσιόν και φαίνεται πολύ καλό θα έλεγα.Η μάσκα που ανέφερα είναι σε μορφή παχύρευστης κρέμας η ακόμη καλύτερα σε αφρό (πιο ελαφριές μάσκες) και είναι καθαρά για το μαλλί και όχι για το δέρμα του κεφαλιού μας!Τη λοσιόν μπορείς να το εφαρμόσεις και στο δέρμα και συνήθως δε χρειάζεται ξέβγαλμα ενώ η μάσκα θέλει καλό ξέβγαλμα γι 'αυτό ψάξτε να βρείτε αντρικής σειράς και γενικά να είναι ελαφριά!

Η μαλακτική είναι περιττή, είναι στιγμιαία χωρίς να έχεις θεραπευτικές ιδιότητες , είναι για να ξεμπερδεύουμε μακριά μαλλιά!!
Dovo Silver Steel Prima, Joseph Allen & Sons Sheffield ,C.V Heljestrand Ringdove Νο55,Dubl Duck Satinedge,Thomas Turner & Co,Thiers-Issard Spartacus "dreadnought",Frederick Reynolds Sheffield
Mercur 34c, Merkur Futur Gold
Ηλίας
vaggelisg22
Νήπιο
Νήπιο
Δημοσιεύσεις: 9
Εγγραφή: 22 Ιαν 2013, 06:48
11

Εμένα κομματάκια δεν βγάζει , αλλά με τραβάει μετά το λούσιμο για καμια ώρα...Λές να κάνει δουλειά η λοσιόν ?Θα την δοκιμάσω και αυτήν...Ποιός να μου το λεγε ότι θα έτρωγα τόσα λεφτά για τρίχες... :megagrin ...Θα το ψάξω τώρα μέχρι να βρώ κάτι που να μου ταιριάζει ..
dimitris7
Νήπιο
Νήπιο
Δημοσιεύσεις: 92
Εγγραφή: 26 Φεβ 2011, 02:16
13
Τοποθεσία: Ψυχικό
Has thanked: 18 times
Been thanked: 16 times

boltsis έγραψε:Να πας να κάνεις εξετάσεις και μετά αν είναι καλές πήγαινε σε ένα δερματολόγο!Δε γνωρίζω τι είναι αυτό το τράβηγμα αλλά η ξηροδερμία εμφανίζεται στος κροτάφους συνήθως και στο στεφάνι μπροστά στο μέτωπο με διάφορους κνησμούς η σκάει γενικά το δέρμα βγάζοντας μικρά κομματάκια ξεραμένου δέρματος!
Το χα πάθει μικρός αυτό... Ναι μεν ξηροδερμία και πυτιρίδα στο μαλλί (τι σκ@τ@ ήταν όλα αυτά) αλλά και κνησμό έντονη κοκκινίλα στους κρόταφους με ολόκληρα κομμάτια δέρματος σε εκείνα τα σημεία να ξεφλουδίζουν... Αποχαιρέτησα μαλλιά εκείνη τη χρονιά σε εκείνα μόνο τα σημεία στους κρόταφους ευτυχώς...
Σαν να μου έτρωγε την τρίχα ήταν... Το θυμάμαι και ανατριχιάζω!


Τώρα για ενυδατικές conditioner κτλπ εγώ μόνο μια λέξη θα σας πώ...
Ελαιόλαδο...
Ελαφρύ μασάζ με 3-4 κουταλιές ελαιόλαδο και το αφήνουμε για κάνα 2ωρο ή περισσότερο στα μαλλιά πριν το λούσιμο... Κόστος μικρό, αγνό και φυσικό λάδι με πολύτιμα συστατικά...
Μετά ούτε πιτυρίδα, σημαντικά μειωμένη τριχόπτωση και σημαντική τόνωση-ενδυνάμωση της τρίχας...
Μπορείτε να δοκιμάσετε και άλλα λάδια πχ αμυγδαλέλαιο...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Καθαριότητα και περιποίηση σώματος και μαλλιών”