Το ξύρισμα στον μπαρμπέρη!
- boltsis
- Εξειδίκευση
- 14
- Has thanked: 366 times
- Been thanked: 320 times
Μπράβο, ωραία περιγραφή μας έκανες!!Ήθελα να ξερα τι γένια είναι αυτά που έχεις :bigsmilie , δε μας βγάζεις μια φωτο να δούμε, έχω μεγάλη απορία ώστε να αλλάζουνε ξυραφάκι σε κάθε πέρασμα!
Dovo Silver Steel Prima, Joseph Allen & Sons Sheffield ,C.V Heljestrand Ringdove Νο55,Dubl Duck Satinedge,Thomas Turner & Co,Thiers-Issard Spartacus "dreadnought",Frederick Reynolds Sheffield
Mercur 34c, Merkur Futur Gold
Ηλίας
Mercur 34c, Merkur Futur Gold
Ηλίας
Εγώ πιστεύω πως σου ρχετε από εκεί που δεν το περιμένεις . Θέλω να πω, πως μπορεί να πας σε κάποιο κυριλέ (βλέπε Κολωνάκι) και να μην είσαι 100% ευχαριστημένος και να πας σε κάποιον που δεν σου γεμίσει το μάτι (βλέπε Πακιστάν Ν. Ιωνία ) και να πάθεις πλάκα . Είναι να σου κάτσει που λένε .
Πάντως αν είσαι κ λίγο ιδιότροπος δύσκολα θα βρεις αυτόν που πραγματικά θα σε ικανοποίηση 100%
Και φυσικά μην ξεχνάμε και τον παράγοντα ψυχολογία , παίζει σημαντικό ρόλο . :clap1
Πάντως αν είσαι κ λίγο ιδιότροπος δύσκολα θα βρεις αυτόν που πραγματικά θα σε ικανοποίηση 100%
Και φυσικά μην ξεχνάμε και τον παράγοντα ψυχολογία , παίζει σημαντικό ρόλο . :clap1
- coccolino
- Γυμνάσιο
- 13
- Has thanked: 246 times
- Been thanked: 206 times
Μήπως σκεφτόσουνα μη τυχόν και περάσεις τα ίδια που πέρασα κι εγώ στο Εδιμβούργο; Λες η δικιά μου εμπειρία να σου προκάλεσε ψυχολογικά προβλήματα; :hystericalbs1Δημήτρης έγραψε:Προχθές παραλίγο να πάω για ξύρισμα στο χωριό μου σε μπαρμπέρη αλλά τελικά το απέφυγα, κάτι με κράτησε!
Γιώργος
Dovo Best Quality 5/8", Frederick Reynolds 6/8", Frederick Reynolds 13/16", Merkur 15C, Vintage Gillette Eldorado Gold Tech '56
Dovo Best Quality 5/8", Frederick Reynolds 6/8", Frederick Reynolds 13/16", Merkur 15C, Vintage Gillette Eldorado Gold Tech '56
- νικος
- Λύκειο
- 12
- Has thanked: 42 times
- Been thanked: 241 times
Προσωπικα δεν εχω παει ποτε σε μπαρμπέρη θα ηθελα να δοκιμασω εστω μια φορα για την εμπειρια
Αν θες δωσε μας και μια διευθυνση να ξερουμε που στην Νεα Ιωνια ειναι
Αν θες δωσε μας και μια διευθυνση να ξερουμε που στην Νεα Ιωνια ειναι
Ολα ειναι δρομος
- Harry
- Εξειδίκευση
- 12
- Has thanked: 5738 times
- Been thanked: 6984 times
Η προετοιμασία που κάνουν οι μπαρμπεριδες δεν μπορεί να συγκριθεί με δική μας: ζεστο μπάνιο, pre shave (ειδικά αν ειναι και η coco method) και σαπουνια της κλάσης MWF.
Εδώ σε κάποιους τους έβαλαν τη ζέστη πετσέτα στο τέλος! :hystericalbs1
Εδώ σε κάποιους τους έβαλαν τη ζέστη πετσέτα στο τέλος! :hystericalbs1
Χάρης
- νικος
- Λύκειο
- 12
- Has thanked: 42 times
- Been thanked: 241 times
Tι ειναι η coco method?από Harry » Τρί Δεκ 11, 2012 11:31 pm
Η προετοιμασία που κάνουν οι μπαρμπεριδες δεν μπορεί να συγκριθεί με δική μας: ζεστο μπάνιο, pre shave (ειδικά αν ειναι και η coco method) και σαπουνια της κλάσης MWF.
Ολα ειναι δρομος
- Arisk
- Λύκειο
- 15
- Has thanked: 1273 times
- Been thanked: 790 times
Παρακαλώ ο αρμόδιος (cocolino) να απαντήσει στον φίλο μας.
Άρης
- aris22
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 13
- Has thanked: 4491 times
- Been thanked: 5445 times
Να απαντήσω εγω αντί του Γιώργου. :megagrin Λοιπόν η μέθοδος coco είναι αυτή!! :hellas
Άρης
Ζούν ανάμεσα μας........
Ζούν ανάμεσα μας........
- coccolino
- Γυμνάσιο
- 13
- Has thanked: 246 times
- Been thanked: 206 times
Μπράβο ρε παιδιά που λέτε και καμμιά πληροφορία στους νέους, αν περιμένανε από εμένα....
Το τελευταίο διάστημα είναι λίγο ψιλοχαμένη η επαφή μου με το φόρουμ λόγω άλλων θεμάτων.
Το τελευταίο διάστημα είναι λίγο ψιλοχαμένη η επαφή μου με το φόρουμ λόγω άλλων θεμάτων.
Γιώργος