La Toja Shaving Stick
- coccolino
- Γυμνάσιο
- 13
- Has thanked: 246 times
- Been thanked: 206 times
Είναι από τα κορυφαία, μετά από τόσους μήνες χρήσης πιστεύω ότι η προστασία του, η ενυδάτωση και η ευκολία στην δημιουργία αφρού είναι χαρακτηριστικά που δεν βρίσκεις μαζεμένα σε πολλά προϊόντα στην αγορά. Φυσικά να μην αγνοήσουμε και την τρομερή τιμή του για αυτά που προσφέρει.
Γιώργος
Dovo Best Quality 5/8", Frederick Reynolds 6/8", Frederick Reynolds 13/16", Merkur 15C, Vintage Gillette Eldorado Gold Tech '56
Dovo Best Quality 5/8", Frederick Reynolds 6/8", Frederick Reynolds 13/16", Merkur 15C, Vintage Gillette Eldorado Gold Tech '56
- Giannis
- Εξειδίκευση
- 16
- Has thanked: 1038 times
- Been thanked: 1249 times
Aπλά κορυφαίο!!!!!!! Λυπάμαι ακόμα και να το το τρίψω.
if you have a great shave you have a great day
- aris22
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 13
- Has thanked: 4491 times
- Been thanked: 5445 times
Γιάννη τρίψε το και θα με θυμηθείς...Τι έχανα τόσο καιρό που δεν το είχα τρίψει....Άλλο σαπούνι , άλλο φόρτωμα ,άλλος αφρός..... :megagrin
Άρης
Ζούν ανάμεσα μας........
Ζούν ανάμεσα μας........
-
- Νήπιο
- 13
- Been thanked: 35 times
Χθες το χρησιμοποίησα πρώτη φορά. Δε μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα. Στο πρόσωπο απευθείας η εφαρμογή και το lathering. Σίγουρα έκανε πλούσιο αφρό, απλά κάτι δε μου κόλησε.Η ενυδάτωση, το άρωμα, δεν ξέρω. Βέβαια για σύγκριση έχω μεγαθήρια (βλέπε tabac και ToOBS σανταλόξυλο). Σε προϊόν ίδιας τιμής έχω το De Vergulde Hand shaving stick το οποίο θεωρώ καλύτερο. Θα το ξαναδοκιμάσω από Δευτέρα και θα δώ. Έτσι κι αλλιώς από τα τρία που πήρα, το ένα θα κρατήσω. Τα άλλα δύο τα πήρα για χάρισμα.
Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Arisk για την αγορά και την οργάνωσή της, και τον Apostolos για την παραλαβή.
Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Arisk για την αγορά και την οργάνωσή της, και τον Apostolos για την παραλαβή.
- Antonis
- Διαχειριστής
- 13
- Has thanked: 29287 times
- Been thanked: 29399 times
Είστε ιερόσυλοι και θα πρέπει να κάνετε 100 μεγάλες μετάνοιες έκαστος για το βαρύ σας αμάρτημα. 

Κατά την γνώμη μου δεν υπάρχει πουθενά σύγκριση του Tabac (και του MWF) με το συγκεκριμένο. Το La Toja ναι, είναι ένα εξαιρετικό σαπούνι, τείνει να γίνει και εμένα ένα από τα αγαπημένα μου stick, αλλά δεν υπάρχει ούτε σκέψη σύγκρισης των δύο προϊόντων και ποιοτικά αλλά και ως κατηγορία.
Λάρυ δοκίμασέ το και άλλο, μόλις βρεις τα χούγια του θα αλλάξεις γνώμη.

Κατά την γνώμη μου δεν υπάρχει πουθενά σύγκριση του Tabac (και του MWF) με το συγκεκριμένο. Το La Toja ναι, είναι ένα εξαιρετικό σαπούνι, τείνει να γίνει και εμένα ένα από τα αγαπημένα μου stick, αλλά δεν υπάρχει ούτε σκέψη σύγκρισης των δύο προϊόντων και ποιοτικά αλλά και ως κατηγορία.
Λάρυ δοκίμασέ το και άλλο, μόλις βρεις τα χούγια του θα αλλάξεις γνώμη.
- aris22
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 13
- Has thanked: 4491 times
- Been thanked: 5445 times
Προσέχετε άλλη φορά αυτά που λέτε γιατί θα μπεί πιπέρι στο στόμα! :!@#! :megagrin
Άρης
Ζούν ανάμεσα μας........
Ζούν ανάμεσα μας........