Σήμερα ο Ξένος μου έδινε την την futur σε χρυσό 85ε από 96ε!
Την progress γύρω στα 55ε (φυσιολογική τιμή).
Μικρά πράγματα της μέρας που μας τσατίσανε!
- Stefanos
- Καθηγητής Ξυρίσματος
- 15
- Has thanked: 212 times
- Been thanked: 1193 times
- Επικοινωνία:
Μια εκρηξη σε εναν υποσταθμο εχθες στις 7 το πρωι ειχε σαν αποτελεσμα να "τιναχτουν" 3 ασφαλειες και να μεινουμε στη δουλεια μια ωρα περιπου χωρις ρευμα.. Μαζι με εμας και περιπου το μισο Μοναχο αλλα και νοτιοδυτικα της πολης.. Για τη δε ζημια που προκληθηκε στην εταιρεια, λογω της μη σωστης λειτουργιας των κλιβανων (αυτοκαυστων) με την απωλεια του κενου αερος, και που φτανει σε μεγαλο εξαψηφιο νουμερο να μη μιλησω καν...
:dash
:dash

- Πάνος
- Λύκειο
- 13
- Has thanked: 157 times
- Been thanked: 426 times
Τράβηξα μια φωτό για να ποστάρω στο τι πήρα σήμερα και όταν συνέδεσα την φωτογραφική στο laptop να περάσω την φωτό , τα παιξε το memory stick και είναι λέει αφορμάριστο.
Κατέβασα recovery πρόγραμμα να σώσω τις φωτό που έχω μέσα.
Σημειώστε το memory stick είναι 16 GB και είναι σχεδόν τίγκα.
Κατέβασα recovery πρόγραμμα να σώσω τις φωτό που έχω μέσα.
Σημειώστε το memory stick είναι 16 GB και είναι σχεδόν τίγκα.
Ταπεινοφροσύνη είναι η ντροπή που νοιώθεις όταν λες στους άλλους πόσο υπέροχος είσαι.
- Harry
- Εξειδίκευση
- 12
- Has thanked: 5738 times
- Been thanked: 6984 times
Η χθεσινή καταιγίδα στην Αθήνα. Φυσούσε τόσο, που γέμισε η πιλοτή νερά και σκούπιζα ως τις 12 το βράδυ...
Χάρης
- Iasonas
- Εξειδίκευση
- 12
- Has thanked: 830 times
- Been thanked: 2604 times
Το οτι οτι δεν εχει ερθει ακομα η μηχανη μου και αναγκαζομαι να χρησιμοποιω τα blue II :!@#! :!@#! :!@#!
Το Ιασονας με Ο
- Antonis
- Διαχειριστής
- 13
- Has thanked: 29459 times
- Been thanked: 29635 times
Το Swatch Automatic Chronograph που κόλλησε το πάνω κουμπί του χρονογράφου και ήμουν να σκάσω. Το πήγα στην swatch και μπορώ να πω ότι ήταν εξυπηρετικότατοι. Για καλή μου τύχη το είχα αγοράσει 1/12/2010 οπότε είχε ακόμη εγγύηση. Με ικανοποίησε όμως και η αντιμετώπιση από την αντιπροσωπεία, όταν μου είπε και να μην ήταν θα το καλύπταμε. Δεν έχω πάρει και λίγα από αυτούς, μόνο αυτό κόστισε 300€!
- Stefanos
- Καθηγητής Ξυρίσματος
- 15
- Επικοινωνία:
Διαρροη αζωτου απο εναν κλιβανο στο εργοστασιο και εκκενωση για 40 λεπτα.. Με -3°C εξω.. Μη μαμησω! :dash

- Fotakas
- Εξειδίκευση
- 13
- Has thanked: 1363 times
- Been thanked: 4912 times
Τι ακριβώς κάνει ο κλίβανος με το άζωτο...?Διαρροη αζωτου απο εναν κλιβανο...
Τι άζωτο, υγρό ή αέριο?
Όσο κι αν κανείς προσέχει, όσο κι αν το κυνηγά
Πάντα πάντα θα 'ναι αργά, δεύτερη ζωή δεν έχει.
(Ο.Ε.)
Πάντα πάντα θα 'ναι αργά, δεύτερη ζωή δεν έχει.
(Ο.Ε.)
- Stefanos
- Καθηγητής Ξυρίσματος
- 15
- Επικοινωνία:
Εχουμε ειδικους κλιβανους για τα κομματια απο ανθρακονηματα που κατασκευαζουμε. Εκει δημιουργειται ενα κενο αερος (vacuum), και σε συνδυασμο με το κενο που δημιουργουμε επανω στα καλουπια (η διαδικασια ειναι καπως .. secret, οπως καταλαβαινεις) τα τμηματα ψηνονται στα χ00mbar (1bar ειναι η νορμαλ πιεση του αερα στο επιπεδο της θαλασσας). Το τι ακριβως χρησιμευει το αζωτο μπορω μονο να μαντεψω, μιας και ποτε δεν ειχα ενδιαφερθει. Ξερω οτι οι χχ0°C πετυχαινονται με θερμο αερα και οχι με αντιστασεις, ή καποιο αλλο τροπο. Εχω δει σωληνες που γραφουν ""Stickstoff" (αζωτο στα γερμανικα) και που οδηγουν μεσα στον κλιβανο. Υποθετω οτι διοχετευεται μεσα στον αερα για καποιο λογο, ισως για να μην υπαρξει τυχον αναφλεξη μεσα στον κλιβανο, κατι που θα τον εκανε μαλλον να εκραγει, με απροβλεπτα αποτελεσματα για τους εργαζομενους..
Ελπιζω να βοηθησα!
Φιλικα
Στεφος
Ελπιζω να βοηθησα!
Φιλικα
Στεφος