Τι σαπούνι είναι αυτό θεέ μου!
Μονο το Tabac κατάφερε να το φτάσει. Ακόμη και το MWF που είναι top class, εχει τις ιδιοτροπίες του για να πετύχεις καλό αφρό.
Σαπούνι: KENT/MWF
Πινέλο: Semogue LE 2 Fine
Μηχανή: Gillette Aristocrat
Λεπίδα: Gillette 7 ο΄clock sharpe edge (κίτρινες - πρώτη εντύπωση καλή)
After shave: Speick ASL και Balm
-EJ 89 και ASP (#2)
-Omega 48
-SS: Cella
-ASL: Old Spice, White Water
Πρώτη φορά με το omega 48. Το πινέλο είναι απίστευτο. Όποιος λέει ότι το μέγεθος δεν μετράει και ότι έχει σημασία η τεχνική κλπ. Είναι δικαιολογία: Απλά έχει μικρό πινέλο. :megagrin
Somesrset oil
new forest finest
Proraso cream shandawood
Dovo Best quality
Tobs shandalwood
Αλλη μια μερα με το μαχαιρι μου και ο ενθουσιασμος μου ειναι μεγαλος. Αρχιζω και φοβαμαι ,μηπως σταματησω να φοβαμαι. Ο χρονος εχει φτασει σχεδον τον χρονο που χρειαζομαι στο De σχεδον λεω κανα δεκαλεπτο διαφορα.
Χαρη μην απογοητευεσε. Εκτος απο την γωνια εκεινο που νομιζω οτι αλλαξα σταδιακα ειναι η δυναμη που εφαρμοζω. Δηλαδη καμια. Δεν χρειαζετε. Εχουν περασει περιπου πεντε μηνες απο τοτε που το πηρα και μια το επιανα μια το αφηνα. Τωρα μου αποζημιωνει τις προσπαθειες και την επιμονη. Αξιζει.
Nikos
Robert Williams 8/8, Robert Williams "Purist",Koyei 13/16, C.Mayers & Son 13/16, Friodur 5/8, T.R.Cadman "Bengall", Dubl duck "Special No 1" 6/8, Kropp 13/16, Dovo Best Quality 5/8
pure badger(Hondos)
Gillette Tech
Derby(1)
LaToja stick
Old Spice Whitewater
Πολύ ωραίο ξύρισμα.Η μηχανή σταθερή και αξιόπιστη,η λεπίδα εμένα μου έκατσε πολύ καλά,το στικάκι στα πολύ ψηλά στάνταρ απόδοσης,το after shave πολύ δροσερό,ό,τι πρέπει για τον σημερινό ζεστό καιρό.
Καλημέρα.
Τα πάντα θα μπορούσαν να είναι εντελώς διαφορετικά.Αλλά,και πάλι,θα είχαν απολύτως την ίδια σημασία.
Πανο, αν και "νηπιο" στο φορουμ συλλεγω DEs, straight razors ,πινελα και ολα τα σχετικα αρκετα χρονια τωρα ετσι ωστε μπορω να πω οτι εχω σχεδον τα ¨απαραιτητα"... για ενα καλο ξυρισμα :megagrin