Φίλε Άρη εγώ στη θέση σου με 100 ευρώ θα έπαιρνα μια slim adjustable (25 ευρώ) , μια new open (25 ευρώ), μια red tip για αρχή(25 ευρώ) και θα μου μένανε κιόλας!Όπως είπε και ο Κωνσταντίνος η καλύτερη λύση είναι να γραφτείς στο Β&Β και να το παρακολουθείς καθημερινώς!Μετά απο ebay αλλά κυρίως να πουλιούνται 3-4 κομμάτια μαζί , με προσοχή όμως γιατί αυτά συνήθως θέλουν καλό καθάρισμα.Απο ebay θα τα πάρεις πιο ακριβά και πιο ακριβά ακόμη απο κάποια μαγαζιά-site αλλά απο τα site είναι περιποιημένα.Πάντως απο Β&Β θα κάνεις τις καλύτερες αγορές αρκεί να έχεις υπομονή.
Τώρα αν θες ένα και μοναδικό κομμάτι πάρε μια εριστοκρατία και είσαι εντάξει!
Βοήθεια για αγορά Vintage Gillette safety razor
- boltsis
- Εξειδίκευση

- 14
- Has thanked: 366 times
- Been thanked: 320 times
Dovo Silver Steel Prima, Joseph Allen & Sons Sheffield ,C.V Heljestrand Ringdove Νο55,Dubl Duck Satinedge,Thomas Turner & Co,Thiers-Issard Spartacus "dreadnought",Frederick Reynolds Sheffield
Mercur 34c, Merkur Futur Gold
Ηλίας
Ηλίας
- aris22
- Δάσκαλος Ξυρίσματος

- 13
- Has thanked: 4491 times
- Been thanked: 5445 times
Φίλε Ηλία δεν θέλω να πάρω ποσότητα (για αρχή), αλλά ποιότητα! Ναι μια aristocrat θα ηταν οτι πρέπει αλλα οι καλές ξεφεύγουν..Το θέμα είναι οτι μη έχοντας πείρα πέφτω στα "γυαλισμένα" του ebay και οι τιμές πάνε στον ουρανό...Απλά δεν ξέρω αν πάρω μια σε πιο μέτρια κατάσταση (και φθηνότερη)αν θα συμβιβαστώ με τις ατέλειες της η πόσο μπορώ να την συνεφέρω με το καθάρισμα αν έχει τα χάλια της.Αλήθεια όλες αυτές οι gillette δεν είναι απο ανοξείδωτο ατσάλι??Γιατί βλέπω σε μερικές απο πρασινίλες μέχρι και σκουριές...Μου φαίνεται ή όντως μπορεί να σκουριάσουν κιόλας??
Άρης
Ζούν ανάμεσα μας........
Ζούν ανάμεσα μας........
- boltsis
- Εξειδίκευση

- 14
- Has thanked: 366 times
- Been thanked: 320 times
Φίλε μου Άρη δε ξέρω για την ποιότητα της Aristocrat γιατι δεν έχω, αλλά οι τιμές διαφόρων μοντέλων της Gillette εξαρτάται και απο τη συλλεκτικότητα και τον αριθμό του κάθε μοντέλου!Θέλω να πω πως ότι είναι ακριβό δεν είναι και ποιοτικό σε αυτά τα είδη!Υπάρχουν απλές μηχανές της Gillette όπως πχ η double ring που είναι έρχεται πιο ακριβά απο μια Aristocrat.Eπίσης υπάρχουν διάφορες Aristocrat , άλλες πιο προσιτές και άλλες πιο ακριβές, άλλες πιο σπάνιες και άλλες όχι,έχεις δει κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο?
Dovo Silver Steel Prima, Joseph Allen & Sons Sheffield ,C.V Heljestrand Ringdove Νο55,Dubl Duck Satinedge,Thomas Turner & Co,Thiers-Issard Spartacus "dreadnought",Frederick Reynolds Sheffield
Ηλίας
Ηλίας
- aris22
- Δάσκαλος Ξυρίσματος

- 13
Ασε φίλε Ηλία, βλέπω μια τώρα στο B&B και μου έχει φύγει το καφάσι.....Φοβερό μηχανή, αλλά 250 δολλάρια... :cry :cry :cry
Άρης
Ζούν ανάμεσα μας........
Ζούν ανάμεσα μας........
- Πάνος
- Λύκειο

- 14
- Has thanked: 157 times
- Been thanked: 426 times
΄Αρη φίλε μου, μην σε πιάνουν οι τσιγκουνιές.
Ακόμη δεν άλλαξες νοοτροπία απ'όταν μπήκες στο φόρουμ μας?
Είμαστε large εδώ μέσα. :beah2
Ταπεινοφροσύνη είναι η ντροπή που νοιώθεις όταν λες στους άλλους πόσο υπέροχος είσαι.
-
NavalArchitect
Εγώ το Aristocrat που είχα (χρυσό, cased, end '40s) το'χα πάρει απ'το Β&Β $65...
Το Red Tip $40 (αν θυμάμαι καλά) αλλά αυτό ήταν σε πάρα μα πάρα πολύ καλή κατάσταση, το πρόβλημα σε αυτά είναι το κόκκινο χρώμα του περιστρεφόμενου κομματιού της βάσης, το οποίο ξεφτίζει.
'40s SuperSpeed βρίσκεις πάρα πολύ εύκολα, με $15, από αυτά υπάρχουν πάρα πολλά.
Εγγυημένα, δεν θά'χεις πρόβλημα, πρόσθεσε τα μεταφορικά (απλό, $15) κι είσαι μιά χαρά. Ούτε να παιδεύεσαι με eBay, ούτε με τίποτε άλλο. Επίσκεψη στο Μοναστηράκι παίζει, αν βρεις κάτι το πολύ στα ίδια χρήματα χωρίς τα μεταφορικά και ούτε δραχμή παραπάνω (μιας κι όπως πολύ σωστά είπε ο Φώτης αυτός εκεί μας πιάνει τα οπίσθια) τότε έχει καλώς. Η άλλη λύση είναι TSR, Ευρώπη και μιά χαρά.
Το Red Tip $40 (αν θυμάμαι καλά) αλλά αυτό ήταν σε πάρα μα πάρα πολύ καλή κατάσταση, το πρόβλημα σε αυτά είναι το κόκκινο χρώμα του περιστρεφόμενου κομματιού της βάσης, το οποίο ξεφτίζει.
'40s SuperSpeed βρίσκεις πάρα πολύ εύκολα, με $15, από αυτά υπάρχουν πάρα πολλά.
Εγγυημένα, δεν θά'χεις πρόβλημα, πρόσθεσε τα μεταφορικά (απλό, $15) κι είσαι μιά χαρά. Ούτε να παιδεύεσαι με eBay, ούτε με τίποτε άλλο. Επίσκεψη στο Μοναστηράκι παίζει, αν βρεις κάτι το πολύ στα ίδια χρήματα χωρίς τα μεταφορικά και ούτε δραχμή παραπάνω (μιας κι όπως πολύ σωστά είπε ο Φώτης αυτός εκεί μας πιάνει τα οπίσθια) τότε έχει καλώς. Η άλλη λύση είναι TSR, Ευρώπη και μιά χαρά.
- aris22
- Δάσκαλος Ξυρίσματος

- 13
Πάνος έγραψε:΄Αρη φίλε μου, μην σε πιάνουν οι τσιγκουνιές.
Αχ Πάνο μου εγω είμαι large........αλλά EXTRA LARGE θα είναι και οι παντόφλες που θα πετάγονται στο σπίτι.... :hystericalbs1
Άρης
Ζούν ανάμεσα μας........
Ζούν ανάμεσα μας........
- Fotakas
- Εξειδίκευση

- 14
- Has thanked: 1364 times
- Been thanked: 4912 times
Επίσης, αυτή την στιγμή πωλούνται στο TSR κάμποσα vintage Gillette, σε πολύ καλή κατάσταση και σε τιμές για όλες τις τσέπες.
Όσο κι αν κανείς προσέχει, όσο κι αν το κυνηγά
Πάντα πάντα θα 'ναι αργά, δεύτερη ζωή δεν έχει.
(Ο.Ε.)
Πάντα πάντα θα 'ναι αργά, δεύτερη ζωή δεν έχει.
(Ο.Ε.)
- dimitris
- Εξειδίκευση

- 13
- Has thanked: 149 times
- Been thanked: 1807 times
Ακόμα και Fatboy σε καλή κατάσταση παίζει στο TSR!
Ερασιτέχνης σαπωνοποιός
Συχνές ερωτήσεις για το φόρουμ
Συχνές ερωτήσεις για το φόρουμ
-
NavalArchitect
Fotakas έγραψε:Επίσης, αυτή την στιγμή πωλούνται στο TSR κάμποσα vintage Gillette, σε πολύ καλή κατάσταση και σε τιμές για όλες τις τσέπες.
Έτσι... :winkcooldimitris έγραψε:Ακόμα και Fatboy σε καλή κατάσταση παίζει στο TSR!