Ναι vanm66 και πολυ καλα μαλιστα μια δοκιμη θα σε πεισει πιστευω για του λογου το αληθες
αλλωστε μιας κ ειμαστε μεταξυ μας το αν ενα σαπουνι ειναι για τα ρουχα η για μπανιο η για ξυρισμα το καθοριζει ο παπας που θα το βαφτισει :megagrin .......ενταξει καποιοι θα πεσουν να με φανε για την βλασφημια αυτη αλλα ......φιλτατος Σωκρατης φιλτατος Πλατων φιλτατη ολων η αληθεια
παιδια τι λενε?perma sharp και polsilver ????????????????????
Το ξύρισμα της ημέρας: Σεπτέμβριος 2012
-
NavalArchitect
OΙ Perma-Sharp είναι καλές, κοφτερές. Δεν ξέρω αν συμφωνεί ο Δημήτρης. Polsilver δεν έχω πιάσει ακόμη.
- dimitris
- Εξειδίκευση

- 13
- Has thanked: 149 times
- Been thanked: 1807 times
Τις Permasharp τις βρίσκω πολύ καλές, κοφτερές.
Οι Polsilver απο όσο καταλαβαίνω είναι αδέλφια των Iridium οπότε επίσης πρέπει να ειναι καλές, αλλά δεν τις έχω δοκιμάσει.
Τις πρώτες τις βρίσκουμε, τις δεύτερες μου φαίνεται πιο δύσκολα.
Οι Polsilver απο όσο καταλαβαίνω είναι αδέλφια των Iridium οπότε επίσης πρέπει να ειναι καλές, αλλά δεν τις έχω δοκιμάσει.
Τις πρώτες τις βρίσκουμε, τις δεύτερες μου φαίνεται πιο δύσκολα.
Ερασιτέχνης σαπωνοποιός
Συχνές ερωτήσεις για το φόρουμ
-
NavalArchitect
Παρασκευή 28/9
Merkur 15C & Wilkinson (#1)
MWF
Omega No. 49 (black)
ToOBS Mr. Taylor's after shave lotion
Αργία από σήμερα το βράδυ εδώ και μέχρι την επόμενη Πέμπτη το πρωί, που θα επιστρέψουν όλοι στο γραφείο (εγώ θα είμαι εδώ από Δευτέρα, τα αναπάντητα emails έφτασαν τριψήφιο αριθμό όσο ήμουν Ελλάδα...)
Είναι η ετήσια δεύτερη μεγαλύτερη γιορτή τους τώρα, το Chuseok. Η μεγαλύτερη βέβαια είναι το Lunar New Year. Στo Chuseok γιορτάζεται η έναρξη του θερισμού (ρύζι, κλπ.)
Έπιασα τρία pucks MWF χθές βράδυ, τά'τριψα με τον τρίφτη και τά'βαλα στο μπωλ από κέλυφος γνήσιας καρύδας. Αυτό μου έχουν πει πως δεν σπάει αν πέσει κάτω, οπότε γι'αυτό το έκανα έτσι. Τα άλλα τα κεραμεικά (που έχω μέσα Cella, SMN, Valobra) είναι καλά αλλά από λίγο ως πολύ μεγάλα, κι αν μια μέρα μου φύγει κανένα από τα χέρια θα γίνει κομμάτια στο νιπτήρα.
Για το ξύρισμα τί να πώ... Μιάμιση μέρα αξύριστος, έβαλα το 15C με το 49 και το MWF, άριστα, πραγματικά άριστα.
Merkur 15C & Wilkinson (#1)
MWF
Omega No. 49 (black)
ToOBS Mr. Taylor's after shave lotion
Αργία από σήμερα το βράδυ εδώ και μέχρι την επόμενη Πέμπτη το πρωί, που θα επιστρέψουν όλοι στο γραφείο (εγώ θα είμαι εδώ από Δευτέρα, τα αναπάντητα emails έφτασαν τριψήφιο αριθμό όσο ήμουν Ελλάδα...)
Είναι η ετήσια δεύτερη μεγαλύτερη γιορτή τους τώρα, το Chuseok. Η μεγαλύτερη βέβαια είναι το Lunar New Year. Στo Chuseok γιορτάζεται η έναρξη του θερισμού (ρύζι, κλπ.)
Έπιασα τρία pucks MWF χθές βράδυ, τά'τριψα με τον τρίφτη και τά'βαλα στο μπωλ από κέλυφος γνήσιας καρύδας. Αυτό μου έχουν πει πως δεν σπάει αν πέσει κάτω, οπότε γι'αυτό το έκανα έτσι. Τα άλλα τα κεραμεικά (που έχω μέσα Cella, SMN, Valobra) είναι καλά αλλά από λίγο ως πολύ μεγάλα, κι αν μια μέρα μου φύγει κανένα από τα χέρια θα γίνει κομμάτια στο νιπτήρα.
Για το ξύρισμα τί να πώ... Μιάμιση μέρα αξύριστος, έβαλα το 15C με το 49 και το MWF, άριστα, πραγματικά άριστα.
ετσι διευρυνεται κ ο πνευματικος μας οριζοντας -thank u Κωνσταντινε
merkur 41c(1904)
omega
camay classic :megagrin
astor(1)
old spice whitewater
απο τα λεγομενα σας δηλαδη οι supermax κ polsilver χαιρουν μιας αλφα εκτιμησης-οκ!!2
merkur 41c(1904)
omega
camay classic :megagrin
astor(1)
old spice whitewater
απο τα λεγομενα σας δηλαδη οι supermax κ polsilver χαιρουν μιας αλφα εκτιμησης-οκ!!2
-
NavalArchitect
Για τον Γιάννη: σαπούνια (C&S) που πρέπει να έχεις στην συλλογή. Εκπληκτικά στο lathering και απόδοση φανταστική, tallow μέσα κλπ. Ιταλικά βέβαια, της Valobra, που τα φτιάχνει για την C&S. Το #88 είναι αρκετά 'σκοτεινό', αλλά και το O&C είναι βαριά λεβάντα. Ειδικά το #88 θα σου μείνει γραμμένη η μυρωδιά του στο μυαλό σου, βαρύ, dark τριαντάφυλλο, δύσκολα ξεχνιέται (σ'αρέσει δε σ'αρέσει, το γούστο είναι άλλο θέμα).dimitris έγραψε:Γιάννη έχεις δίκιο, το σαπούνι μόνο το πήρα 18 λίρες Αγγλίας.
Αλλά είναι το κάτι άλλο και από θέμα αρώματος και συμπεριφοράς.
- dimitris
- Εξειδίκευση

- 13
[Κωσταντίνε καλή συνέχεια στη δουλειά, ελπίζω να σε ξαναδούμε σύντομα]
Έχτές το βράδυ, 27/9 μετά απο ζεστό ντους:
Pre-shave: Aquagena soap stick
Soap: C&S Oxford and Cambridge
Brush: Muhle Synthetic
Razor: Gillette Slim Adjustable (9-5)
Blade: Gillette Sharp Edge
After shave: Body shop Kistna balm
Δυο μου έκαναν εντύπωση σε αυτό το ξύρισμα: Η λεπίδα ήταν πολύ κοφτερή (μου θύμισε Feather) και δεν την σεβάστηκα όσο έπρεπε. Μου χάρισε αρκετά μικρά κοψίματα λόγω της περισσότερης πίεσης που ασκούσα.
Το πινέλο ήταν σα δολοφόνος του σαπουνιού. Φόρτωσε πολύ σαπούνι και έκανε ποιοτικό αφρό σε πολύ λίγο χρόνο. Επίσης σε bowl lathering η μυρωδιά του σαπουνιού δεν μένει τόσο πολύ στο πρόσωπο όσο με face lathering.
Καλή σας μέρα!
Έχτές το βράδυ, 27/9 μετά απο ζεστό ντους:
Pre-shave: Aquagena soap stick
Soap: C&S Oxford and Cambridge
Brush: Muhle Synthetic
Razor: Gillette Slim Adjustable (9-5)
Blade: Gillette Sharp Edge
After shave: Body shop Kistna balm
Δυο μου έκαναν εντύπωση σε αυτό το ξύρισμα: Η λεπίδα ήταν πολύ κοφτερή (μου θύμισε Feather) και δεν την σεβάστηκα όσο έπρεπε. Μου χάρισε αρκετά μικρά κοψίματα λόγω της περισσότερης πίεσης που ασκούσα.
Το πινέλο ήταν σα δολοφόνος του σαπουνιού. Φόρτωσε πολύ σαπούνι και έκανε ποιοτικό αφρό σε πολύ λίγο χρόνο. Επίσης σε bowl lathering η μυρωδιά του σαπουνιού δεν μένει τόσο πολύ στο πρόσωπο όσο με face lathering.
Καλή σας μέρα!
Ερασιτέχνης σαπωνοποιός
- dimitris
- Εξειδίκευση

- 13
Έχε στο νου σου ότι άλλες λεπίδες οι Supermax και άλλες οι Polsilver. Οι δεύτερες είναι πολύ πιο δυσέυρετες και ακριβές. Τις πρώτες τις βρίσκουμε και φτηνά μάλιστα συνήθως.GIKARADI έγραψε: απο τα λεγομενα σας δηλαδη οι supermax κ polsilver χαιρουν μιας αλφα εκτιμησης-οκ!!2
Ερασιτέχνης σαπωνοποιός