Oι κρεμες και τα σαπουνια μου
- modguru
- Νήπιο
- 13
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 7 times
- Επικοινωνία:
προς το παρον εχω στην κατοχη μου ARCO STICK ( και πηρα και 12 αδα , παναθεμα με ) και μεχρι σημερα ξυριζομουν με νιβεα σωληναριο . δεν μπορω να πω οτι αξιζουν τον κοπο ουτε το ενα ουτε το αλο .
- Antonis
- Διαχειριστής
- 13
- Has thanked: 29604 times
- Been thanked: 29866 times
Καλά για το nivea το καταλαβαίνω, λόγω σιλικόνης, αλλά με το arko τι πρόβλημα έχεις;
- modguru
- Νήπιο
- 13
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 7 times
- Επικοινωνία:
δεν έχω κάποιο πρόβλημα ( εκτός του ότι μου την δίνει που είναι τούρκικο ) απλά δεν έχει κάτι το εξερετικό είναι απλά ένα σαπούνι ούτε κανένα έντονο άρωμα ούτε τίποτα , βέβαια η εμπειρία μου με άλλα προϊόντα είναι μικρή έως ελάχιστη . οπότε δεν μπορώ να είμαι και απόλυτος .
- Stefanos
- Καθηγητής Ξυρίσματος
- 15
- Has thanked: 212 times
- Been thanked: 1193 times
- Επικοινωνία:
Κριτικες και επιβραβευσεις, παρακαλω στα αντιστοιχα νηματα των προϊοντων!
Φιλικα
Στεφος
Φιλικα
Στεφος

Ετοίμασα δύο βιντεάκια, ίδιας διάρκειας με το χθεσινό που έλεγα για τα πινέλα. Σαπούνια και κρέμες είναι τα σημερινά, όπως ζήτησε ο Απόστολος.
Να σημειώσω πως δεν τα βρέχω τα σαπούνια στο βίντεο, για να το κάνω αυτό θέλω πιό πολύ χρόνο ή και να μου πείτε ποιό σαπούνι θέλετε να δείτε και με ποιό πινέλο. Επίσης συγνώμη που είναι στο βίντεο το φως από πάνω και γυαλίζει με συνέπεια να μη φαίνεται καλά η υφή των σαπουνιών ή κρεμών στην επιφάνειά τους, είναι σημαντικό αυτό αλλά δυστυχώς μαθαίνω με τα λάθη που κάνω τραβώντας βίντεο.
Ξέχασα να πω στα βίντεο 2 πράγματα - πρώτο ότι η Τάμπουλα Ράσα είναι νούμερο 1 ή 2 στο πώς κάνει το πρόσωπό σου να νιώθει μετά το ξύρισμα, τόσο καλή, και δεύτερον ότι η 1805 κρέμα είναι καλοκαιρινή στη μυρωδιά της, μυρίζει ωκεανό. Υπάρχουν πολλά περισσότερα σαπούνια στη συλλογή, κάποια στιγμή ίσως να τα δείξουμε κι αυτά.
Μέχρι απόψε το βράδυ θα έχω ανεβάσει και τα δύο προαναφερθέντα βίντεο.
Να σημειώσω πως δεν τα βρέχω τα σαπούνια στο βίντεο, για να το κάνω αυτό θέλω πιό πολύ χρόνο ή και να μου πείτε ποιό σαπούνι θέλετε να δείτε και με ποιό πινέλο. Επίσης συγνώμη που είναι στο βίντεο το φως από πάνω και γυαλίζει με συνέπεια να μη φαίνεται καλά η υφή των σαπουνιών ή κρεμών στην επιφάνειά τους, είναι σημαντικό αυτό αλλά δυστυχώς μαθαίνω με τα λάθη που κάνω τραβώντας βίντεο.
Ξέχασα να πω στα βίντεο 2 πράγματα - πρώτο ότι η Τάμπουλα Ράσα είναι νούμερο 1 ή 2 στο πώς κάνει το πρόσωπό σου να νιώθει μετά το ξύρισμα, τόσο καλή, και δεύτερον ότι η 1805 κρέμα είναι καλοκαιρινή στη μυρωδιά της, μυρίζει ωκεανό. Υπάρχουν πολλά περισσότερα σαπούνια στη συλλογή, κάποια στιγμή ίσως να τα δείξουμε κι αυτά.
Μέχρι απόψε το βράδυ θα έχω ανεβάσει και τα δύο προαναφερθέντα βίντεο.
- stelakis1914
- Λύκειο
- 14
- Has thanked: 597 times
- Been thanked: 496 times
Δώστε υλικό στους σπουδαστές που διψάνε για γνώση κύριε Πρύτανη!
Χμμμμμ...
Να πάω στο vimeo τότε, τί να πώ?
Έχω και τα δύο βίντεο έτοιμα, το καθένα μου παίρνει 2 1/2 ώρες να το ανεβάσω, είναι 25 λεπτά, τώρα ανεβάζω το δεύτερο αλλά έτσι όπως το βλέπω θα το κόψουν κι αυτό.
Συνολικά έχουν περάσει από τα χέρια μου πάνω από 180-190 σαπούνια και κρέμες τα τελευταία 3 χρόνια, τώρα εδώ έχω καμμιά 40-αριά, και περίπου τα τριπλά στην Αθήνα... Πλέον δεν μετρώ, έχω χάσει τα νούμερα, κάποτε τά'γραφα αλλά αυτό σταμάτησε προ πολλού.
Να πάω στο vimeo τότε, τί να πώ?
Έχω και τα δύο βίντεο έτοιμα, το καθένα μου παίρνει 2 1/2 ώρες να το ανεβάσω, είναι 25 λεπτά, τώρα ανεβάζω το δεύτερο αλλά έτσι όπως το βλέπω θα το κόψουν κι αυτό.
Συνολικά έχουν περάσει από τα χέρια μου πάνω από 180-190 σαπούνια και κρέμες τα τελευταία 3 χρόνια, τώρα εδώ έχω καμμιά 40-αριά, και περίπου τα τριπλά στην Αθήνα... Πλέον δεν μετρώ, έχω χάσει τα νούμερα, κάποτε τά'γραφα αλλά αυτό σταμάτησε προ πολλού.
- boltsis
- Εξειδίκευση
- 14
- Has thanked: 366 times
- Been thanked: 320 times
Κωνσταντίνε και εμένα μου το έκανε αυτό, μου έκοβε το ανέβασμα ώσπου έκανα κάποια επανεκκίνηση και μετά το ανέβαζε!Εδώ έχω ανεβάσει πάνω απο 20 λεπτά βίντεο χωρίς κανένα πρόβλημα.
Dovo Silver Steel Prima, Joseph Allen & Sons Sheffield ,C.V Heljestrand Ringdove Νο55,Dubl Duck Satinedge,Thomas Turner & Co,Thiers-Issard Spartacus "dreadnought",Frederick Reynolds Sheffield
Mercur 34c, Merkur Futur Gold
Ηλίας
Mercur 34c, Merkur Futur Gold
Ηλίας