Oι κρεμες και τα σαπουνια μου

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
modguru
Νήπιο
Νήπιο
13
Has thanked: 1 time
Been thanked: 7 times
Επικοινωνία:

προς το παρον εχω στην κατοχη μου ARCO STICK ( και πηρα και 12 αδα , παναθεμα με ) και μεχρι σημερα ξυριζομουν με νιβεα σωληναριο . δεν μπορω να πω οτι αξιζουν τον κοπο ουτε το ενα ουτε το αλο .
Άβαταρ μέλους
Antonis
Διαχειριστής
Διαχειριστής
13
Has thanked: 29604 times
Been thanked: 29866 times

Καλά για το nivea το καταλαβαίνω, λόγω σιλικόνης, αλλά με το arko τι πρόβλημα έχεις;
Άβαταρ μέλους
modguru
Νήπιο
Νήπιο
13
Has thanked: 1 time
Been thanked: 7 times
Επικοινωνία:

δεν έχω κάποιο πρόβλημα ( εκτός του ότι μου την δίνει που είναι τούρκικο ) απλά δεν έχει κάτι το εξερετικό είναι απλά ένα σαπούνι ούτε κανένα έντονο άρωμα ούτε τίποτα , βέβαια η εμπειρία μου με άλλα προϊόντα είναι μικρή έως ελάχιστη . οπότε δεν μπορώ να είμαι και απόλυτος .
Άβαταρ μέλους
Stefanos
Καθηγητής Ξυρίσματος
Καθηγητής Ξυρίσματος
15
Has thanked: 212 times
Been thanked: 1193 times
Επικοινωνία:

Κριτικες και επιβραβευσεις, παρακαλω στα αντιστοιχα νηματα των προϊοντων!

Φιλικα
Στεφος
Εικόνα
NavalArchitect

Ετοίμασα δύο βιντεάκια, ίδιας διάρκειας με το χθεσινό που έλεγα για τα πινέλα. Σαπούνια και κρέμες είναι τα σημερινά, όπως ζήτησε ο Απόστολος.

Να σημειώσω πως δεν τα βρέχω τα σαπούνια στο βίντεο, για να το κάνω αυτό θέλω πιό πολύ χρόνο ή και να μου πείτε ποιό σαπούνι θέλετε να δείτε και με ποιό πινέλο. Επίσης συγνώμη που είναι στο βίντεο το φως από πάνω και γυαλίζει με συνέπεια να μη φαίνεται καλά η υφή των σαπουνιών ή κρεμών στην επιφάνειά τους, είναι σημαντικό αυτό αλλά δυστυχώς μαθαίνω με τα λάθη που κάνω τραβώντας βίντεο.

Ξέχασα να πω στα βίντεο 2 πράγματα - πρώτο ότι η Τάμπουλα Ράσα είναι νούμερο 1 ή 2 στο πώς κάνει το πρόσωπό σου να νιώθει μετά το ξύρισμα, τόσο καλή, και δεύτερον ότι η 1805 κρέμα είναι καλοκαιρινή στη μυρωδιά της, μυρίζει ωκεανό. Υπάρχουν πολλά περισσότερα σαπούνια στη συλλογή, κάποια στιγμή ίσως να τα δείξουμε κι αυτά.

Μέχρι απόψε το βράδυ θα έχω ανεβάσει και τα δύο προαναφερθέντα βίντεο.
Άβαταρ μέλους
stelakis1914
Λύκειο
Λύκειο
14
Has thanked: 597 times
Been thanked: 496 times

Δώστε υλικό στους σπουδαστές που διψάνε για γνώση κύριε Πρύτανη!
NavalArchitect

" onclick="window.open(this.href);return false;
Άβαταρ μέλους
geobarou
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
13
Has thanked: 89 times
Been thanked: 70 times

Το διέγραψαν το video επειδή ήταν μεγάλο!!!

Καλά....πόσες έχεις;;;
Γιώργος
NavalArchitect

Χμμμμμ...

Να πάω στο vimeo τότε, τί να πώ?

Έχω και τα δύο βίντεο έτοιμα, το καθένα μου παίρνει 2 1/2 ώρες να το ανεβάσω, είναι 25 λεπτά, τώρα ανεβάζω το δεύτερο αλλά έτσι όπως το βλέπω θα το κόψουν κι αυτό.

Συνολικά έχουν περάσει από τα χέρια μου πάνω από 180-190 σαπούνια και κρέμες τα τελευταία 3 χρόνια, τώρα εδώ έχω καμμιά 40-αριά, και περίπου τα τριπλά στην Αθήνα... Πλέον δεν μετρώ, έχω χάσει τα νούμερα, κάποτε τά'γραφα αλλά αυτό σταμάτησε προ πολλού.
Άβαταρ μέλους
boltsis
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
14
Has thanked: 366 times
Been thanked: 320 times

Κωνσταντίνε και εμένα μου το έκανε αυτό, μου έκοβε το ανέβασμα ώσπου έκανα κάποια επανεκκίνηση και μετά το ανέβαζε!Εδώ έχω ανεβάσει πάνω απο 20 λεπτά βίντεο χωρίς κανένα πρόβλημα.
Dovo Silver Steel Prima, Joseph Allen & Sons Sheffield ,C.V Heljestrand Ringdove Νο55,Dubl Duck Satinedge,Thomas Turner & Co,Thiers-Issard Spartacus "dreadnought",Frederick Reynolds Sheffield
Mercur 34c, Merkur Futur Gold
Ηλίας
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κρέμες και σαπούνια ξυρίσματος”