Τέλεια τότε!!!
Η μηχανή θα παραμείνει και θα χρησιμοποιείται κανονικά όπως είναι με τις όμορφες ρυτίδες της ηλικίας της!!!
Gillette Slim adjustable
- Fotakas
- Εξειδίκευση

- 14
- Has thanked: 1364 times
- Been thanked: 4912 times
Σήμερα το πρωί παρέλαβα μια Gillette Slim Adjustable με τον κωδικό Ι2 (1963). Η μηχανή είναι σε σχεδόν άριστη κατάσταση. Πεντακάθαρη και γυαλισμένη, με το χρώμα των αριθμών ανέπαφο και έντονο ήχο σε κάθε ρύθμιση. Επίσης είχε την θήκη, το εγχειρίδιο και 6 λεπίδες Gillette(είχε και ένα πακετάκι Derby Extra, αλλά αυτό είναι άσχετο).

Μάλιστα, είναι σε τόσο καλή κατάσταση, που με προβληματίζει. Η θήκη παρουσιάζει κάποια φθορά, όπως είναι αναμενόμενο για αντικείμενο σχεδόν 50 χρόνων. Όμως η φθορά της θήκης δεν συνάδει με την πολύ καλή κατάσταση της μηχανής. Επίσης το εγχειρίδιο γράφει μέσα για λεπίδες Gillette Super Blue ενώ αυτές που ήταν μέσα είναι Gillette Stainless. Επίσης είχε σε διάφορα σημεία κάποιες μουτζούρες, σαν υπολείμματα μπογιάς, τα οποία έφυγαν με ελάχιστο τρίψιμο. Στις φωτογραφίες, ίσως διακρίνονται κάποιες ατέλειες, οι οποίες όμως με γυμνό μάτι δεν φαίνονται. Αυτά για αρχή. Τις προσεχείς ημέρες που θα δοκιμαστεί, θα έχω περισσότερα.
Συγγνώμη για τις φωτογραφίες, αλλά είναι με το κινητό και με δύσκολο φωτισμό.

Μάλιστα, είναι σε τόσο καλή κατάσταση, που με προβληματίζει. Η θήκη παρουσιάζει κάποια φθορά, όπως είναι αναμενόμενο για αντικείμενο σχεδόν 50 χρόνων. Όμως η φθορά της θήκης δεν συνάδει με την πολύ καλή κατάσταση της μηχανής. Επίσης το εγχειρίδιο γράφει μέσα για λεπίδες Gillette Super Blue ενώ αυτές που ήταν μέσα είναι Gillette Stainless. Επίσης είχε σε διάφορα σημεία κάποιες μουτζούρες, σαν υπολείμματα μπογιάς, τα οποία έφυγαν με ελάχιστο τρίψιμο. Στις φωτογραφίες, ίσως διακρίνονται κάποιες ατέλειες, οι οποίες όμως με γυμνό μάτι δεν φαίνονται. Αυτά για αρχή. Τις προσεχείς ημέρες που θα δοκιμαστεί, θα έχω περισσότερα.
Συγγνώμη για τις φωτογραφίες, αλλά είναι με το κινητό και με δύσκολο φωτισμό.
Όσο κι αν κανείς προσέχει, όσο κι αν το κυνηγά
Πάντα πάντα θα 'ναι αργά, δεύτερη ζωή δεν έχει.
(Ο.Ε.)
(Ο.Ε.)
- Antonis
- Διαχειριστής

- 14
- Has thanked: 30191 times
- Been thanked: 30631 times
Καλές ξούρες και περιμένουμε εντυπώσεις!
- Fotakas
- Εξειδίκευση

- 14
:thnx
Ευχαριστώ κύριοι.
Ευχαριστώ κύριοι.
(Ο.Ε.)
(Ο.Ε.)
- boltsis
- Εξειδίκευση

- 14
- Has thanked: 366 times
- Been thanked: 320 times
Μεγειά και απο φω φίλε μου!Είναι κουκλί η μηχανή σου και φαίνεται σε άριστη κατάσταση!
Dovo Silver Steel Prima, Joseph Allen & Sons Sheffield ,C.V Heljestrand Ringdove Νο55,Dubl Duck Satinedge,Thomas Turner & Co,Thiers-Issard Spartacus "dreadnought",Frederick Reynolds Sheffield
Mercur 34c, Merkur Futur Gold
Ηλίας
Mercur 34c, Merkur Futur Gold
Ηλίας
- iogi
- Δάσκαλος Ξυρίσματος

- 15
- Has thanked: 25415 times
- Been thanked: 7886 times
Με γειά κι από μένα!
ΥΓ. Δεν ξέρω αν έχει γραφτεί κάπου στο φόρουμ, αλλά όταν αλλάζουμε ρύθμιση καλό είναι η κεφαλή να είναι χαλαρή, αλλοιώς ζορίζεται και ίσως παρουσιάσει πρόβλημα...
ΥΓ. Δεν ξέρω αν έχει γραφτεί κάπου στο φόρουμ, αλλά όταν αλλάζουμε ρύθμιση καλό είναι η κεφαλή να είναι χαλαρή, αλλοιώς ζορίζεται και ίσως παρουσιάσει πρόβλημα...
Γιάννης
- Fotakas
- Εξειδίκευση

- 14
Ευχαριστώ Γιάννη.
Δεν το ήξερα αυτό για την ρύθμιση και την κεφαλή. Θα το έχω υπόψιν.
Δεν το ήξερα αυτό για την ρύθμιση και την κεφαλή. Θα το έχω υπόψιν.
(Ο.Ε.)
(Ο.Ε.)