Εδω και μερικες ωρες και εγω... Το λατρευα αυτο το κινητο... 2 φορες το μηνα φορτισμα η μπαταρια, αντε 3, ΠΟΤΕ προβληματα..
Τωρα εχω βαλει κατι αλλο στο ματι.. Πρεπει οπως και δηποτε να οργανωσω κινητο, ειδικα αυτη την εβδομαδα που ειναι πολυ κρισιμη σε ο,τι αφορα εκπαιδευση και / ή δουλεια.. Γαμω την καταδικη μου...
:dash
Μικρά πράγματα της μέρας που μας τσατίσανε!
- Stefanos
- Καθηγητής Ξυρίσματος
- 15
- Has thanked: 212 times
- Been thanked: 1193 times
- Επικοινωνία:

- Apostolos
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 16
- Has thanked: 1394 times
- Been thanked: 653 times
- Επικοινωνία:
Στέφανε ρώτα στο service της Samsung μπορεί να μην είναι μεγάλο το κόστος...
Νow Τhat Υou Αre Α Μan, Shave Like One.
or
Grow A Beard
(growing a beard doesn't mean you have to be ungroomed)
or
Grow A Beard
(growing a beard doesn't mean you have to be ungroomed)
- Stefanos
- Καθηγητής Ξυρίσματος
- 15
- Επικοινωνία:
Ειναι εκτος εγγυησης μιας και το εχω απο το Δεκεμβριο του 2009. Οποτε ο,τι και να πουνε θα ειναι ακριβο..

- Πάνος
- Λύκειο
- 13
- Has thanked: 157 times
- Been thanked: 426 times
'Εχω το ίδιο κινητό Στέφανε
Αν θες το ανταλλάσω με τα σαπούνια σου :xp1
Για να σε εξυπηρετήσω εννοείται !!
Αν θες το ανταλλάσω με τα σαπούνια σου :xp1
Για να σε εξυπηρετήσω εννοείται !!
Ταπεινοφροσύνη είναι η ντροπή που νοιώθεις όταν λες στους άλλους πόσο υπέροχος είσαι.
- Stefanos
- Καθηγητής Ξυρίσματος
- 15
- Επικοινωνία:
:shocking
:gun
:beah2 :megagrin
edit: Για την ιστορια, μαλλον θα γυρισω στην αγαπημενη μου μαρκα, την Sony Ericsson, μπας και προλαβω τπτ της προκοπης πριν η sony τα μαμησει ολα...
:gun
:beah2 :megagrin
edit: Για την ιστορια, μαλλον θα γυρισω στην αγαπημενη μου μαρκα, την Sony Ericsson, μπας και προλαβω τπτ της προκοπης πριν η sony τα μαμησει ολα...

- stelakis1914
- Λύκειο
- 13
- Has thanked: 597 times
- Been thanked: 496 times
Θέλει αντικατάσταση το digitizer Στέφανε (η επιφάνεια που είναι πάνω από την οθόνη και αγγίζουν τα δάχτυλα σου). Πολύ φθηνό να αγοράσεις ένα (όχι γνήσιο) και να κάνεις την αντικατάσταση μόνος σου αν πιάνουν λίγο τα χέρια σου. Ακόμα κι αν το αφαιρέσεις και του ρίξεις ένα καθάρισμα από πίσω είναι πολύ πιθανό να το κάνεις λειτουργικό πάλι για κάποιο καιρό.
- stelakis1914
- Λύκειο
- 13
- Has thanked: 597 times
- Been thanked: 496 times
Κι ένα video εδώ:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- Stefanos
- Καθηγητής Ξυρίσματος
- 15
- Επικοινωνία:
Χα! Και στα γερμανικα! Γουσταρω.. Θα το δω απο περιεργια.. Το κινητο πλεον δεν υφισταται (καπως ετσι το ανοιξα και εγω για να δω πως ειναι απο μεσα του), εχει παραγγελθει ενας αντικατασταστης του (SE W910i ολοκαινουριο για 80€)! Αλλα μερσι! :megagrin
update
Σε μενα η παπαρια αυτη ηταν κολλημενη. Με αλλα λογια επρεπε να αλλαξω ολο το front cover. Μαζι με το γυαλι, 20 πουλακια συν εξοδα αποστολης. Συν την παπαρα να το αλλαξω (θα μπορουσα να το αλλαξω, απλα το ζορι για να μην κανω λαλακια την ωρα της αλλαγης και μετα δεν λειτουργει τπτ.. Priceless!
Απο εδω και ναι μεν μονο με τον φορτιστη και την μπαταρια, αλλα απο εδω πηρα για ενα ταληρο και κατι τα ακουστικα (μοντελο το οποιο οταν βγηκε εκανε πενηνταρικο και ειναι το κορυφαιο headset που εβγαλε η SE σε αυτη την μορφη), και στα 2 δεν πληρωνω εξοδα αποστολης, εχω 2 χρονια εγγυηση.. Το μονο που ειναι, ειναι οτι η συσκευη ηταν συσκευη βιτρινας. Με αλλα λογια φρεσκο πραγμα.
:megagrin
update
Σε μενα η παπαρια αυτη ηταν κολλημενη. Με αλλα λογια επρεπε να αλλαξω ολο το front cover. Μαζι με το γυαλι, 20 πουλακια συν εξοδα αποστολης. Συν την παπαρα να το αλλαξω (θα μπορουσα να το αλλαξω, απλα το ζορι για να μην κανω λαλακια την ωρα της αλλαγης και μετα δεν λειτουργει τπτ.. Priceless!
Απο εδω και ναι μεν μονο με τον φορτιστη και την μπαταρια, αλλα απο εδω πηρα για ενα ταληρο και κατι τα ακουστικα (μοντελο το οποιο οταν βγηκε εκανε πενηνταρικο και ειναι το κορυφαιο headset που εβγαλε η SE σε αυτη την μορφη), και στα 2 δεν πληρωνω εξοδα αποστολης, εχω 2 χρονια εγγυηση.. Το μονο που ειναι, ειναι οτι η συσκευη ηταν συσκευη βιτρινας. Με αλλα λογια φρεσκο πραγμα.
:megagrin

- Antonis
- Διαχειριστής
- 13
- Has thanked: 29463 times
- Been thanked: 29642 times
Πολύ καλή επιλογή Στέφο. Και επειδή έχω απέχθεια στα touch screen έχω το C905 και είμαι υπερευχαριστημένος. Είπαμε η Sony Ericsson είναι η αγαπημένη μου εταιρεία και εμένα!΄
Α και επειδή έρχεται καλοκαίρι, ένα βίντεο που μου έστειλε χθες ένας φίλος, μπορεί και να σας γλυτώσει σε κάποιες περιπτώσεις.
[youtube][/youtube]
Α και επειδή έρχεται καλοκαίρι, ένα βίντεο που μου έστειλε χθες ένας φίλος, μπορεί και να σας γλυτώσει σε κάποιες περιπτώσεις.
[youtube][/youtube]
- boltsis
- Εξειδίκευση
- 14
- Has thanked: 366 times
- Been thanked: 320 times
Άρε Αντώνη όλα τα καλα που πας και τα βρίσκεις :megagrin !
Dovo Silver Steel Prima, Joseph Allen & Sons Sheffield ,C.V Heljestrand Ringdove Νο55,Dubl Duck Satinedge,Thomas Turner & Co,Thiers-Issard Spartacus "dreadnought",Frederick Reynolds Sheffield
Mercur 34c, Merkur Futur Gold
Ηλίας
Mercur 34c, Merkur Futur Gold
Ηλίας