Δεν έχω ψωνίσει ποτέ από εκεί, οπότε δε γνωρίζω τα ταχυδρομικά.
Το Νο. 10 υπάρχει στο Executive Shaving, εκεί όμως τα μεταφορικά για Ευρώπη είναι σταθερά στις 9.50 λίρες (αν δεν απατώμαι) ανεξαρτήτου παραγγελίας.
Γενικά τα T&H δεν τα βρίσκει κανείς σε πολλούς vendors, απ'όσο θυμάμαι. Α, νομίζω τα έχει και το Traditional Shaving...
Truefitt and Hill No 10
- iogi
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 15
- Has thanked: 24913 times
- Been thanked: 7866 times
Ακριβώς...NavalArchitect έγραψε: ... στο Executive Shaving, εκεί όμως τα μεταφορικά για Ευρώπη είναι σταθερά στις 9.50 λίρες (αν δεν απατώμαι) ανεξαρτήτου παραγγελίας.
Γιάννης
- Πάνος
- Λύκειο
- 13
- Has thanked: 157 times
- Been thanked: 426 times
Αυτή τη φορά όπως βλέπω έβγαλαν τα paraben από την σύνθεση τους.
Μπράβο !!!
Water; stearic acid; myristic acid; potassium hydroxide; coconut acid; glycerin; triethanolamine; olea europaea (olive) fruit oil; prunus amygdalus dulcis (sweet almond) oil; borago officinalis seed oil; limnanthes alba (meadowfoam) seed oil; salix nigra (willow) bark extract; parfum; tetrasodium EDTA; sodium hydroxide; linalool; limonene; phenethyl alcohol; caprylyl glycol.
Μπράβο !!!
Water; stearic acid; myristic acid; potassium hydroxide; coconut acid; glycerin; triethanolamine; olea europaea (olive) fruit oil; prunus amygdalus dulcis (sweet almond) oil; borago officinalis seed oil; limnanthes alba (meadowfoam) seed oil; salix nigra (willow) bark extract; parfum; tetrasodium EDTA; sodium hydroxide; linalool; limonene; phenethyl alcohol; caprylyl glycol.
Ταπεινοφροσύνη είναι η ντροπή που νοιώθεις όταν λες στους άλλους πόσο υπέροχος είσαι.
- xristos_metal
- Δημοτικό
- 15
- Been thanked: 15 times
Η κρεμα ειναι διαμαντακι. Την εχω δυο εβδομαδες. Κανει εξαιρετικο αφρο ευκολα με ελαχιστη ποσοτητα και προσφερει προστασια στο ξυρισμα. Η μυρωδια ειναι ιδια με τη 4711 και speick after shave lotion. Θα μπορουσε ανετα να λεγεται T&H lemon. Σε σχεση με της αλλες T& H δεν εχει paraben, ενω παραλληλα εχει olive fruit oil και sweet almond oil, χωρις ωστοσο να γινονται αισθητα στο αρωμα. Επισης στην υφη ειναι πιο κρεμωδης σε σχεση με τη 1805 και trafalgar. Για τους λατρεις των λεμονατων και ειδικοτερα της speick και 4711 προτεινεται ανεπιφυλακτα. Η τιμη ειναι στις 8 λιρες και προσφερει τα ιδια, ισως και παραπανω με τις υπολοιπες της σειρας.
- Stefanos
- Καθηγητής Ξυρίσματος
- 15
- Has thanked: 212 times
- Been thanked: 1193 times
- Επικοινωνία:
Speick και λεμονι? Εμ... Μιλαμε για τη γνωστη Speick? Γιατι λεμονι δεν διακρινω ουτε στο σαπουνι, ουτε την κρεμα και σιγουρα ουτε στο ASL..
Για παρτη σου τα σνιφαρα εκ νεου, νομιζοντας οτι αρωματικα κατι με εχει διαφυγει! :megagrin
Για παρτη σου τα σνιφαρα εκ νεου, νομιζοντας οτι αρωματικα κατι με εχει διαφυγει! :megagrin

- y.v
- Δημοτικό
- 13
- Has thanked: 927 times
- Been thanked: 1832 times
Εγώ δεν βρίσκω σχέση με μυρωδιά από λεμόνι στην ΤΗ Νο10!
Εχει μια όμορφη απαλή μυρωδιά ανθέων εσπεριδοειδών (λεμονιας, πορτοκαλιάς)...
Κατα τα άλλα συμφωνώ κι εγώ ότι είναι μια πολύ καλή κρέμα.
Γιάννης B.
- xristos_metal
- Δημοτικό
- 15
- Been thanked: 15 times
Απο τη στιγμη που εχει μια απαλη μυρωδια λεμονιας πορτοκαλιας, πως γινεται να μην εχει σχεση με λεμονι.y.v έγραψε:Εγώ δεν βρίσκω σχέση με μυρωδιά από λεμόνι στην ΤΗ Νο10!
Στεφανος πως μυριζει η speick. Σχεδον ιδια με τη 4711 ειναι.
- Stefanos
- Καθηγητής Ξυρίσματος
- 15
- Has thanked: 212 times
- Been thanked: 1193 times
- Επικοινωνία:
Τα Speicκ αφηνουν κατι πιπερατο, το 4711 ειναι λεμονι. Μεταξυ τους δεν υπαρχει καμμια αρωματικη σχεση! (ξανασνιφαρα τα ASL μπας και θυμομουνα λαθος, αλλα μπαααααααααααα)

- y.v
- Δημοτικό
- 13
- Has thanked: 927 times
- Been thanked: 1832 times
xristos_metal έγραψε:Απο τη στιγμη που εχει μια απαλη μυρωδια λεμονιας πορτοκαλιας, πως γινεται να μην εχει σχεση με λεμονι.y.v έγραψε:Εγώ δεν βρίσκω σχέση με μυρωδιά από λεμόνι στην ΤΗ Νο10!
Ανθέων είπα, Άνθη (στην λαική γλώσσα Λουλούδια, λελούδια, λέλουδα κλπ)
Αναρωτιέμαι αν έχεις μυρίσει ποτε ανθη πορτοκαλιας και λεμονιας... τι σχέση έχουν με το λεμόνι για να λές ότι η κρέμα θα μπορούσε να λέγεται ΤΗ lemon ή ότι κάνει για τους λάτρεις των λεμονάτων.
Γιάννης B.
- marinos79
- Γυμνάσιο
- 12
- Has thanked: 190 times
- Been thanked: 762 times
Σήμερα ήταν ημέρα αφιερωμένη στην Αγγλία, αφού η Edwin Jagger φορτωμένη με Wilkinson δούλεψε με την Truefitt and Hill No 10. Η κρέμα, δώρο του Γιάννη.
Με το που ανοίγεις το βαζάκι, αναδίδει μιά υπέροχη μυρωδιά, που μου θύμισε νυκτερινή ανοιξιάτικη βόλτα στο ανθισμένο λεμονοδάσος του Πόρου.
Η σαπουάδα έγινε σε μπώλ. Η ποσότητα κρέμας που χρησιμοποίησα ήταν στο μέγεθος φουντουκιού. Πινέλο χρησιμοποίησα το Liojuny Silvertip, αφού προηγουμένως το είχα σε ζεστό νερό γιά δύο περίπου λεπτά.
Έβγαλα το πινέλο από το νερό και το άφησα να βγάλη το νερό που περίσσευε, χωρίς όμως να το τινάξω. Η σπουνάδα έγινε αμέσως και σε μεγάλη ποσότητα, αρκετή γιά τέσσερα περάσματα.
Στο πρόσωπο η σαπουνάδα απλώθηκε άνετα, έκανε παχύ στρώμα, χωρίς να τρέξη πουθενά και χωρίς φουσκάλες. Αυτό που μου άρεσε ήταν ότι η σαπουνάδα γυάλιζε, δίνοντάς της αριστοκρατική υφή. Ένιωσα λόρδος.
Η λάμα γλύστραγε άνετα σ' όλη την διάρκεια του ξυρίσματος.
Στο τέλος δεν υπήρχε πουθενά ερεθισμός ή ενόχληση και η ενυδάτωσή της ήταν πολύ καλή. Δέκα ώρες τώρα μετά το ξύρισμα και το δέρμα μου το αισθάνομαι νεανικό. Πιστεύω ότι αυτό οφείλεται στην φλούδα ιτιάς που περιέχει, βασικό συστατικό του Ακετυλοσαλικυλικού οξέως (Ασπιρίνη), salix = ιτιά (λατινικά).
Προϊόν που σε παραπέμπει απευθείας στο Αγγλικό αριστοκρατικό ύφος.
Με το που ανοίγεις το βαζάκι, αναδίδει μιά υπέροχη μυρωδιά, που μου θύμισε νυκτερινή ανοιξιάτικη βόλτα στο ανθισμένο λεμονοδάσος του Πόρου.
Η σαπουάδα έγινε σε μπώλ. Η ποσότητα κρέμας που χρησιμοποίησα ήταν στο μέγεθος φουντουκιού. Πινέλο χρησιμοποίησα το Liojuny Silvertip, αφού προηγουμένως το είχα σε ζεστό νερό γιά δύο περίπου λεπτά.
Έβγαλα το πινέλο από το νερό και το άφησα να βγάλη το νερό που περίσσευε, χωρίς όμως να το τινάξω. Η σπουνάδα έγινε αμέσως και σε μεγάλη ποσότητα, αρκετή γιά τέσσερα περάσματα.
Στο πρόσωπο η σαπουνάδα απλώθηκε άνετα, έκανε παχύ στρώμα, χωρίς να τρέξη πουθενά και χωρίς φουσκάλες. Αυτό που μου άρεσε ήταν ότι η σαπουνάδα γυάλιζε, δίνοντάς της αριστοκρατική υφή. Ένιωσα λόρδος.
Η λάμα γλύστραγε άνετα σ' όλη την διάρκεια του ξυρίσματος.
Στο τέλος δεν υπήρχε πουθενά ερεθισμός ή ενόχληση και η ενυδάτωσή της ήταν πολύ καλή. Δέκα ώρες τώρα μετά το ξύρισμα και το δέρμα μου το αισθάνομαι νεανικό. Πιστεύω ότι αυτό οφείλεται στην φλούδα ιτιάς που περιέχει, βασικό συστατικό του Ακετυλοσαλικυλικού οξέως (Ασπιρίνη), salix = ιτιά (λατινικά).
Προϊόν που σε παραπέμπει απευθείας στο Αγγλικό αριστοκρατικό ύφος.