Feather
- Apostolos
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 16
- Has thanked: 1394 times
- Been thanked: 653 times
- Επικοινωνία:
όχι ποτέ, και έχω χρησιμοποιήσει άπειρες feather.
Νow Τhat Υou Αre Α Μan, Shave Like One.
or
Grow A Beard
(growing a beard doesn't mean you have to be ungroomed)
or
Grow A Beard
(growing a beard doesn't mean you have to be ungroomed)
- zamc
- Γυμνάσιο
- 14
- Has thanked: 18 times
- Been thanked: 49 times
Κι εμένα εντύπωση μου κάνει. Ξόδεψα 3 πακετάκια (απ την ίδια παραλαβή!) και μόνο στο τελευταίο πακετάκι είχα 2-3 απο τις 10 με το ίδιο πρόβλημα :confused
OTI KAI NA KANEIΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ,
ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ.
M.GANDHI
ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ.
M.GANDHI
- Stefanos
- Καθηγητής Ξυρίσματος
- 15
- Has thanked: 212 times
- Been thanked: 1193 times
- Επικοινωνία:
Μετα απο ΠΟΛΥ καιρο τεντωσα ενα φτερο στην R106 αυτη την φορα, για πρωτη φορα μαλιστα. Το σημεριννο αποτελεσμα με εχει αφησει αναυδο! Ενα παιδικο πωπουδακι ειναι γυαλοχαρτο μπροστα στην υφη της μουσουδας μου.. Το φτερο το εχω βεβαια μαζι με το κεραμικο αστερι στην πρωτη θεση, αλλα ΤΕΤΟΙΟ ξυρισμα δε με εχει κανει ποτε... Για να δουμε τωρα ποσα ξυρισματα θα αντεξει, και πως θα ειναι η ποιοτητα σε αυτα..

- Aris
- Λύκειο
- 15
- Has thanked: 34 times
- Been thanked: 50 times
αν εισαι τεχνιτης τελικα....... :bigsmilie
My Ammo
Μηχανή: Edwin Jagger DE89L
Πινέλα: Boar Omega 10018, 10048, 2x10065, Edwin Jagger pure badger
Κρέμες: Body Shop Maca Root, Nivea
Σαπούνια: Valobra, Mama Bear Lavender
Λοσιόν: 4711, Floid Suave
Balm: Body Shop Maca Root
Μηχανή: Edwin Jagger DE89L
Πινέλα: Boar Omega 10018, 10048, 2x10065, Edwin Jagger pure badger
Κρέμες: Body Shop Maca Root, Nivea
Σαπούνια: Valobra, Mama Bear Lavender
Λοσιόν: 4711, Floid Suave
Balm: Body Shop Maca Root
- JohnnyBlade
- Λύκειο
- 15
- Has thanked: 38 times
- Been thanked: 20 times
με την ευκαιρια του ποστ του Στεφανου για τις 100 οικονομικες feather, θελω να ρωτησω παιζει να μας κατσει στραβη και να παρουμε λεπιδες μαϊμου?
- Stefanos
- Καθηγητής Ξυρίσματος
- 15
- Επικοινωνία:
Mε καθε λεπιδα μπορει να γινει αυτο! Γιαυτο τον λογο, οταν παραγγελνετε απο το λιμανι, να φροντιζετε οι πωλητες να εχουν πραγματικα υψηλη θετικη βαθμολογια, και να κανετε τσεκ τα στατιστικα τους για τον τελευταιο χρονο! Εαν ειναι μεχρι 99,5% (+- 0,2%) λεω, τοτε μην φοβαστε!

- Value
- Νήπιο
- 13
- Has thanked: 11 times
- Been thanked: 117 times
Σήμερα είπα να σμίξουν τα δυο θηρία. Αναφέρομαι στη Mercur Futur και τις λεπίδες Feather που είχα αγοράσει. Κάπως έτσι πρέπει να ένιωσε ο Βεσπούκι ανακαλύπτοντας την Αμερική (έστω κι αν δεν το ήξερε) :bigsmilie. Καιρό τώρα το ήθελα, αλλά έκανα υπομονή να εξοικειωθώ καλύτερα με το άθλημα. Ομολογώ πως είχα πάρει και τις λεπίδες λίγο από φόβο. Κακώς, πολύ κακώς!
Δύο θηρία λοιπόν, αλλά το αποτέλεσμα κάθε άλλο παρά θηριώδες. Αντίθετα, το ξύρισμα ήταν γλυκύτατο, απαλότατο και βαθύ έστω κι αν δεν ξυρίστηκα κόντρα. Η ρύθμιση της μηχανής ήταν στο 3. Κοψίματα μηδέν, ερεθισμοί το ίδιο. Μέχρι τώρα είχα χρησιμοποιήσει τις Persona Platinum και τις Astra Keramik Platinum. Οι Feather τις μασούν και τις φτύνουν βελόνες! Καμία σύγκριση, μακράν καλύτερες, τουλάχιστον πάνω στο δικό μου δέρμα.
Νομίζω πως βρήκα τις λεπίδες με τις οποίες θα ξυρίζομαι από εδώ και στο εξής. Θα ξαναδοκιμάσω από άλλη μια φορά τις Persona και τις Astra απλώς για επιβεβαίωση και αν έχω τα ίδια αποτελέσματα, το απόθεμά μου από αυτές θα πάει μάλλον προς πώληση.
Κατά τη γνώμη μου, σίγουρα αξίζουν δοκιμής από όλους όσους αποφασίζουν να ασχοληθούν με το παραδοσιακό ξύρισμα με DE μηχανές και σίγουρα αξίζουν τα λεφτά τους! :hellas
Δύο θηρία λοιπόν, αλλά το αποτέλεσμα κάθε άλλο παρά θηριώδες. Αντίθετα, το ξύρισμα ήταν γλυκύτατο, απαλότατο και βαθύ έστω κι αν δεν ξυρίστηκα κόντρα. Η ρύθμιση της μηχανής ήταν στο 3. Κοψίματα μηδέν, ερεθισμοί το ίδιο. Μέχρι τώρα είχα χρησιμοποιήσει τις Persona Platinum και τις Astra Keramik Platinum. Οι Feather τις μασούν και τις φτύνουν βελόνες! Καμία σύγκριση, μακράν καλύτερες, τουλάχιστον πάνω στο δικό μου δέρμα.
Νομίζω πως βρήκα τις λεπίδες με τις οποίες θα ξυρίζομαι από εδώ και στο εξής. Θα ξαναδοκιμάσω από άλλη μια φορά τις Persona και τις Astra απλώς για επιβεβαίωση και αν έχω τα ίδια αποτελέσματα, το απόθεμά μου από αυτές θα πάει μάλλον προς πώληση.
Κατά τη γνώμη μου, σίγουρα αξίζουν δοκιμής από όλους όσους αποφασίζουν να ασχοληθούν με το παραδοσιακό ξύρισμα με DE μηχανές και σίγουρα αξίζουν τα λεφτά τους! :hellas
Βαλάντης
- Stefanos
- Καθηγητής Ξυρίσματος
- 15
- Επικοινωνία:
Τις κεραμικές τις Astra τις αναλαμβάνω εγώ! :megagrin
Όπως ήδη πολύ ορθά είπες, είναι θέμα δέρματος. Την άποψή μου για τις ΑΚΡ την έχω εκφέρει ουκ ολίγες φορές εδώ στο φόρουμ. Όταν με μια λεπίδα έχω φτάσει 18 1Α ξυρίσματα (τις Feather τις αλλάζω το πολύ στα 6, μετά τραβάει άσχημα) και μέσο όρο με βγάζει 13-15 ξυρίσματα, την θεωρώ reference! Να τονίσω ότι μέχρι σήμερα δεν έχω βρει το ανώτατο όριο ξυρισμάτων με την AKP, μιας και τις λεπίδες τις αλλάζω νωρίτερα λόγω.. βαρεμάρας! :megagrin Αυτή την στιγμή στην 42ρα μου η ΑΚΡ έχει 12 ξυρίσματα αν θυμάμαι καλά (μπορεί κανείς το δει στο αντίστοιχο νήμα..)..
Όπως ήδη πολύ ορθά είπες, είναι θέμα δέρματος. Την άποψή μου για τις ΑΚΡ την έχω εκφέρει ουκ ολίγες φορές εδώ στο φόρουμ. Όταν με μια λεπίδα έχω φτάσει 18 1Α ξυρίσματα (τις Feather τις αλλάζω το πολύ στα 6, μετά τραβάει άσχημα) και μέσο όρο με βγάζει 13-15 ξυρίσματα, την θεωρώ reference! Να τονίσω ότι μέχρι σήμερα δεν έχω βρει το ανώτατο όριο ξυρισμάτων με την AKP, μιας και τις λεπίδες τις αλλάζω νωρίτερα λόγω.. βαρεμάρας! :megagrin Αυτή την στιγμή στην 42ρα μου η ΑΚΡ έχει 12 ξυρίσματα αν θυμάμαι καλά (μπορεί κανείς το δει στο αντίστοιχο νήμα..)..

- Value
- Νήπιο
- 13
- Has thanked: 11 times
- Been thanked: 117 times
Πραγματικά ζηλεύω!Stefanos έγραψε:Όταν με μια λεπίδα έχω φτάσει 18 1Α ξυρίσματα (τις Feather τις αλλάζω το πολύ στα 6, μετά τραβάει άσχημα) και μέσο όρο με βγάζει 13-15 ξυρίσματα, την θεωρώ reference!

Βαλάντης
Να ρωτησω, δεν εχω και μεγαλη πειρα ακομα με de κλπ.... απλα επειδη μερικες φορες δεν κοβουν τοσο καλα οι wilkinson ( ειχα δοκιμασει και αστορ ) και πιεζω για να κοψω καλυτερα , ειναι κακη ιδεα να δοκιμασω τις περιβοητες feather ? ( φοβο παντως δεν εχω και με κοφτερο κουζινομαχαιρο θα δοκιμαζα ) απλα σαν ιδεα τι λεει?