Wade & and Butcher

Κλειδωμένο
fofa73
Νήπιο
Νήπιο
13
Been thanked: 2 times

Τις τελευταίες μέρες κοιτάζω για διάφορα straight razors έχω βρει διάφορες και συγκεκριμένα έχω παραγγείλει και μια dovo αλλά έχω εκτασιαστει με τις Wade & and Butcher ξέρει κάποιος να δώσει πληροφορίες για αγορά εκτός βέβαια από eBay ευχαριστώ πολυ :thnx
Άβαταρ μέλους
boltsis
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
14
Has thanked: 366 times
Been thanked: 320 times

Είσαι και μαχαιράς, πολυ ωραία φίλε μου, να γραφτεί στα πρακτικά!Το Dovo σου είναι το πρώτο σου straight, έχεις κάποιες πέτρες , για πες μας δυο λογάκια να καταλάβω το επιπεδό σου.
Όντως είναι πολυ καλά ξυράφια , έχουνε πολλά χρόνια στη πλάτη τους , πολλές λεπίδες και για όλα τα γούστα.Προτείνω αν δεν έχεις άλλα ξυράφια εκτός απο το Dovo να βρείς κάποιο Wade & Butcher που να είναι Hollow η full Hollow ground και όχι wedge η near wedge (λεγόμενες σφήνες).Αυτό το λέω διότι είναι πολυ δύσκολα στο ακονισμά τους και στο φρεσκαρισμά τους και μπορεί αν δεν είναι σωστά ακονισμένο να σε απογοητεύσει στο ξυρισμά σου!
Ένας τρόπος είναι απο το ebay αλλά θα έλεγα να γραφτείς στο badgerandblade.com η στο straightrazorplace.com και στις αγγελίες τους παρακολούθωντας τες θα βρείς κάτι πολύ καλό, αξιόπιστα και σίγουρα πιο φτηνά πολλές φορές.
Αν δε καταλαβαίνεις κάτι απο τα παραπάνω πές μου να στο αναλύσω.
Dovo Silver Steel Prima, Joseph Allen & Sons Sheffield ,C.V Heljestrand Ringdove Νο55,Dubl Duck Satinedge,Thomas Turner & Co,Thiers-Issard Spartacus "dreadnought",Frederick Reynolds Sheffield
Mercur 34c, Merkur Futur Gold
Ηλίας
Άβαταρ μέλους
Apostolos
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
16
Has thanked: 1394 times
Been thanked: 653 times
Επικοινωνία:

Συζήτηση για την συγκεκριμένη μάρκαεδώ
Νow Τhat Υou Αre Α Μan, Shave Like One.
or
Grow A Beard
(growing a beard doesn't mean you have to be ungroomed)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Γενικά για τα straight razors”