Καλησπέρα συνάδελφοι,θέλω να ρωτήσω για το εαν κάποιος έχει δοκιμάσει προιόντα απο την εταιρεία eShave.Tα φέρνουν και στην Ελλάδα σε καλές τιμές και με δωρεάν παράδοση...
http://www.eshave.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://gr.strawberrynet.com/mens-skincare/eshave/" onclick="window.open(this.href);return false; Απο Ελλάδα...
Εγω εχω ψηθεί να δοκιμάσω κάποια κρέμμα...Οταν αποφασίσω ποιά θα πάρω θα γράψω εντυπώσεις...!
ΠΡΟΙΟΝΤΑ eShave
- Apostolos
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 16
- Has thanked: 1394 times
- Been thanked: 653 times
- Επικοινωνία:
Έχουν κάτι το ιδιαίτερο Γιώργο, έχεις ακούσει κάτι καλό;
Νow Τhat Υou Αre Α Μan, Shave Like One.
or
Grow A Beard
(growing a beard doesn't mean you have to be ungroomed)
or
Grow A Beard
(growing a beard doesn't mean you have to be ungroomed)
- Fotakas
- Εξειδίκευση
- 13
- Has thanked: 1363 times
- Been thanked: 4912 times
Ομολογώ ότι δεν τα ήξερα αυτή την εταιρεία. Κοιτώντας όμως το site μου θυμίζει κάποια mainstream φίρμα (ονόματα δεν λέμε). Θέλω να πω ότι τα προϊόντα της, δεν αποπνέουν αυτή την φινέτσα και αριστοκρατικότητα που έχουν, λόγου χάρη, τα αγγλικά προϊόντα και την οποία θέλω στο ξύρισμά μου.
Διευκρινίζω και πάλι ότι δεν έχω δοκιμάσει κανένα προϊόν και ότι λέω, το λέω με βάση αυτά που βλέπω στην ιστοσελίδα.
Διευκρινίζω και πάλι ότι δεν έχω δοκιμάσει κανένα προϊόν και ότι λέω, το λέω με βάση αυτά που βλέπω στην ιστοσελίδα.
Όσο κι αν κανείς προσέχει, όσο κι αν το κυνηγά
Πάντα πάντα θα 'ναι αργά, δεύτερη ζωή δεν έχει.
(Ο.Ε.)
Πάντα πάντα θα 'ναι αργά, δεύτερη ζωή δεν έχει.
(Ο.Ε.)
Έχω ακούσει καλά λόγια για τις κρέμες τους και μέτρια λόγια για το σαπούνι τους (αυτό με μανταρίνι). Ήταν κάποτε να τα δοκιμάσω (ήθελα να δοκιμάσω το καινούργιο σανδαλόξυλο) αλλά πού να βρεθεί χρόνος...
Αυτά είναι διαθέσιμα στο Exec Shaving (Σκωτία) αλλά αν έχεις πρόσβαση σε Αμερική και σκέπτεσαι να τα πάρεις από εκεί, δοκίμασε πρώτα μια άλλη μάρκα κρέμας ξυρίσματος που λέγεται "True Gentleman", έχω ακούσει πολύ καλά λόγια γι'αυτήν (από κάποιον ο οποίος έχει δοκιμάσει πολύ περισσότερα ξυράφια, πινέλα, σαπούνια και κρέμες από εμένα).
Αυτά είναι διαθέσιμα στο Exec Shaving (Σκωτία) αλλά αν έχεις πρόσβαση σε Αμερική και σκέπτεσαι να τα πάρεις από εκεί, δοκίμασε πρώτα μια άλλη μάρκα κρέμας ξυρίσματος που λέγεται "True Gentleman", έχω ακούσει πολύ καλά λόγια γι'αυτήν (από κάποιον ο οποίος έχει δοκιμάσει πολύ περισσότερα ξυράφια, πινέλα, σαπούνια και κρέμες από εμένα).
-
- Δημοτικό
- 13
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 9 times
Τα έχω δεί αυτά τα σαπούνια αλλά όντως και εγώ για το μανταρίνι τους δεν έχω ακούσει καλά λόγια... Πάντως υπάρχουν και στο traditionalshaving.co.uk
Όποιος ξέρει κάτι παραπάνω σίγουρα ας το γράψει εδώ...
Όποιος ξέρει κάτι παραπάνω σίγουρα ας το γράψει εδώ...