ΠΡΟΙΟΝΤΑ eShave

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
GiorgosG
Νήπιο
Νήπιο
13
Has thanked: 5 times
Been thanked: 18 times

Καλησπέρα συνάδελφοι,θέλω να ρωτήσω για το εαν κάποιος έχει δοκιμάσει προιόντα απο την εταιρεία eShave.Tα φέρνουν και στην Ελλάδα σε καλές τιμές και με δωρεάν παράδοση...

http://www.eshave.com/" onclick="window.open(this.href);return false;

http://gr.strawberrynet.com/mens-skincare/eshave/" onclick="window.open(this.href);return false; Απο Ελλάδα...

Εγω εχω ψηθεί να δοκιμάσω κάποια κρέμμα...Οταν αποφασίσω ποιά θα πάρω θα γράψω εντυπώσεις...!
Άβαταρ μέλους
Apostolos
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
16
Has thanked: 1394 times
Been thanked: 653 times
Επικοινωνία:

Έχουν κάτι το ιδιαίτερο Γιώργο, έχεις ακούσει κάτι καλό;
Νow Τhat Υou Αre Α Μan, Shave Like One.
or
Grow A Beard
(growing a beard doesn't mean you have to be ungroomed)
Άβαταρ μέλους
Fotakas
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
13
Has thanked: 1363 times
Been thanked: 4912 times

Ομολογώ ότι δεν τα ήξερα αυτή την εταιρεία. Κοιτώντας όμως το site μου θυμίζει κάποια mainstream φίρμα (ονόματα δεν λέμε). Θέλω να πω ότι τα προϊόντα της, δεν αποπνέουν αυτή την φινέτσα και αριστοκρατικότητα που έχουν, λόγου χάρη, τα αγγλικά προϊόντα και την οποία θέλω στο ξύρισμά μου.
Διευκρινίζω και πάλι ότι δεν έχω δοκιμάσει κανένα προϊόν και ότι λέω, το λέω με βάση αυτά που βλέπω στην ιστοσελίδα.
Όσο κι αν κανείς προσέχει, όσο κι αν το κυνηγά
Πάντα πάντα θα 'ναι αργά, δεύτερη ζωή δεν έχει.

(Ο.Ε.)
Άβαταρ μέλους
GiorgosG
Νήπιο
Νήπιο
13
Has thanked: 5 times
Been thanked: 18 times

Αποστολε,δεν τα ξερω,τυχαια τα βρηκα...Θα γραψω οταν δοκιμασω,πιστευω οτι καποιος θα εχει δοκιμασει απο εδω,εκτος εαν ειναι πολυ νεα στον χωρο.
NavalArchitect

Έχω ακούσει καλά λόγια για τις κρέμες τους και μέτρια λόγια για το σαπούνι τους (αυτό με μανταρίνι). Ήταν κάποτε να τα δοκιμάσω (ήθελα να δοκιμάσω το καινούργιο σανδαλόξυλο) αλλά πού να βρεθεί χρόνος...

Αυτά είναι διαθέσιμα στο Exec Shaving (Σκωτία) αλλά αν έχεις πρόσβαση σε Αμερική και σκέπτεσαι να τα πάρεις από εκεί, δοκίμασε πρώτα μια άλλη μάρκα κρέμας ξυρίσματος που λέγεται "True Gentleman", έχω ακούσει πολύ καλά λόγια γι'αυτήν (από κάποιον ο οποίος έχει δοκιμάσει πολύ περισσότερα ξυράφια, πινέλα, σαπούνια και κρέμες από εμένα).
Alexis_3
Δημοτικό
Δημοτικό
13
Has thanked: 23 times
Been thanked: 9 times

Τα έχω δεί αυτά τα σαπούνια αλλά όντως και εγώ για το μανταρίνι τους δεν έχω ακούσει καλά λόγια... Πάντως υπάρχουν και στο traditionalshaving.co.uk

Όποιος ξέρει κάτι παραπάνω σίγουρα ας το γράψει εδώ...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κρέμες και σαπούνια ξυρίσματος”