Πέρασαν ήδη δυό μέρες που παρέλαβα τα πρώτα μου αξιοπρεπή σαπούνια και κρέμες.
Δυό μέρες !!!
Δεν συμφωνείτε μαζί μου πως είναι ώρα να προχωρήσω στην επόμενη μου αγορά? :drool
Σκεφτόμουν να χτύπαγα τώρα κάτι σε TOBS , και θα ήθελα τα φώτα σας σχετικά με τα αρώματα των σαπουνιών - κρεμών τους μιας και είναι τόσα πολλά.Ακούω καλά λόγια για τα Jermin St και St. James
Επίσης , αν σκέφτεστε κάποια αλλα σαπούνια η κρέμες που θα πρέπει ένας νέος wet shaver να δοκιμάσει, παρακαλώ μην διστάσετε να μου προτείνετε.
Σας θυμίζω πως δεν θέλω κάτι με tallow η σιλικόνη.
ΥΓ. Καταραμένη κατανάλωση !!! Ήμουν συγκρατημένος άνθρωπος αλλά με χαλάσατε εδώ μέσα. :megagrin
.
Πέρασαν δυό μέρες
- Giannis
- Εξειδίκευση
- 16
- Has thanked: 1038 times
- Been thanked: 1249 times
Πάνο, εγώ από ΤΟBS, χρησιμοποιώ την Eton College αλλά έχω διαβάσει καλά λόγια για την Avocado. Την sandalwood όταν την δοκίμασα δεν μου άρεσε. Μιλάμε όμως για πολύ προσωπικό γούστο γατί οι μυρωδιά είναι ιδιαίτερα χαρακτηριστική στην κάθε μια κρέμα.
Πάντως επειδή είσαι ακόμα στα αρχικά στάδια ξεκινάς καλά με TOBS. Το επόμενο στάδιο βέβαια να ξέρεις ότι θα είναι προς Truefitt and Hill 1805 shaving cream Bowl. Στο λέω για την περίπτωση που θέλεις να κερδίζεις χρόνο αφού προς τα εκεί θα καταλήξεις :bigsmilie
Πάντως επειδή είσαι ακόμα στα αρχικά στάδια ξεκινάς καλά με TOBS. Το επόμενο στάδιο βέβαια να ξέρεις ότι θα είναι προς Truefitt and Hill 1805 shaving cream Bowl. Στο λέω για την περίπτωση που θέλεις να κερδίζεις χρόνο αφού προς τα εκεί θα καταλήξεις :bigsmilie
if you have a great shave you have a great day
- Fotakas
- Εξειδίκευση
- 13
- Has thanked: 1363 times
- Been thanked: 4912 times
Πάνο για αυτό ο Στέφανος τους καλωσορίζει όλους στην κλινική. Η κατάσταση είναι "αρρώστια". Με την σειρά μου θα σου προτείνω την Mr Taylors. Την δοκίμασα εχθες και την ευχαριστήθηκα. Το άρωμα είναι υπέροχο καο η απόδοση επίσης. Βέβαια αυτά είναι υποκειμενικά, αλλα εδώ είμαστε και για ανταλλαγή απόψεων.
Πάντως αντιπάθησα το αμύγδαλο του. Έντονο άρωμα πικραμύγδαλου και λίγη δυσανεξία στο δέρμα.
Πάντως αντιπάθησα το αμύγδαλο του. Έντονο άρωμα πικραμύγδαλου και λίγη δυσανεξία στο δέρμα.
Όσο κι αν κανείς προσέχει, όσο κι αν το κυνηγά
Πάντα πάντα θα 'ναι αργά, δεύτερη ζωή δεν έχει.
(Ο.Ε.)
(Ο.Ε.)
- Πάνος
- Λύκειο
- 13
- Has thanked: 157 times
- Been thanked: 426 times
Φώτη περιέγραψε λίγο το άρωμα της Mr Taylor's
Και αν μπορείς γράψε και τα συστατικά της.
Η κρέμα του GFT είναι τίγκα στα paraben και αυτό με ξενέρωσε λιγάκι να σου πω την αλήθεια.
.
Και αν μπορείς γράψε και τα συστατικά της.
Η κρέμα του GFT είναι τίγκα στα paraben και αυτό με ξενέρωσε λιγάκι να σου πω την αλήθεια.
.
Ταπεινοφροσύνη είναι η ντροπή που νοιώθεις όταν λες στους άλλους πόσο υπέροχος είσαι.
- Fotakas
- Εξειδίκευση
- 13
Πάνο τα συστατικά δεν τα έχω ευκαιρα. Το άρωμα είναι κάπως ανοιξιάτικο και θυμίζει καρύδα και λεμόνι.
(Ο.Ε.)
(Ο.Ε.)
- Fotakas
- Εξειδίκευση
- 13
Mr Taylors, shaving cream.
Ingrdients: Aqua, Stearic Acid, Myrisitc Acid, Potassium Hydroxide, Coconut Acid, Glycerin, Triethinolamine, Parfum, Sodium Hydroxide, Eugenol, Coumarin, Alpha-Iomethilonone, Limonene, HexlCinnamal, Butylphenyl, Methylpropional, Citronellol, Linalool.
Αυτά γράφει επάνω η συσκευασία. Υπάρχει κάτι το μεμπτό?
Ingrdients: Aqua, Stearic Acid, Myrisitc Acid, Potassium Hydroxide, Coconut Acid, Glycerin, Triethinolamine, Parfum, Sodium Hydroxide, Eugenol, Coumarin, Alpha-Iomethilonone, Limonene, HexlCinnamal, Butylphenyl, Methylpropional, Citronellol, Linalool.
Αυτά γράφει επάνω η συσκευασία. Υπάρχει κάτι το μεμπτό?
(Ο.Ε.)
(Ο.Ε.)
- Δορυφέρων
- Εξειδίκευση
- 14
- Has thanked: 46 times
- Been thanked: 148 times
Κρεμες: http://forum.mens-only.gr/viewtopic.php?f=51&t=196" onclick="window.open(this.href);return false;
Σαπουνια: http://forum.mens-only.gr/viewtopic.php?f=51&t=201" onclick="window.open(this.href);return false;
Για ριξε μια ματια ειναι πολυ ενημερωτικα.
Σαπουνια: http://forum.mens-only.gr/viewtopic.php?f=51&t=201" onclick="window.open(this.href);return false;
Για ριξε μια ματια ειναι πολυ ενημερωτικα.
«ΟΥΚ ΕΙΘΙΣΤΑΙ ΤΟΙΣ ΕΛΛΗΣΙ ΠΡΟΣΚΥΝΕΕΙΝ»
Blog: http://ksyrisma-shaving.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Blog: http://ksyrisma-shaving.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;