Κωνσταντινε θα δοκιμασεις και κανενα vacheron constantin ?
Μου αρεσει λιγακιιιι αυτο το σπορ, αλλα δεν αρεσει η τσεπη μου σε αυτο. :bigsmilie
Τι ρολοϊ εχετε?
- JohnnyBlade
- Λύκειο
- 15
- Has thanked: 38 times
- Been thanked: 20 times
- Stefanos
- Καθηγητής Ξυρίσματος
- 15
- Has thanked: 212 times
- Been thanked: 1193 times
- Επικοινωνία:
Wow! Παιδες το ολο ειναι πλεον αρχικαραOFF!
Ανοιχτε σας παρακαλω νεο νημα για ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ για νεα ρολογια ή για ρολογια που θα θελαμε να εχουμε!
Και γω εχω βρει δυο ρολογια που το γουσταρω, το ενα με πετρωμα απο τη Σεληνη, και το αλλο ενα παραξενο μηχανισμο και limited στα 10 κομματια σε ολο τον κοσμο, και με εχουτν αρεσει τρελλα! Δεν μπορω να τα βαλω εδω, θα φαω καντηλια!
Ελπιζω να μην με παρανοησετε! :megagrin
Ανοιχτε σας παρακαλω νεο νημα για ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ για νεα ρολογια ή για ρολογια που θα θελαμε να εχουμε!
Και γω εχω βρει δυο ρολογια που το γουσταρω, το ενα με πετρωμα απο τη Σεληνη, και το αλλο ενα παραξενο μηχανισμο και limited στα 10 κομματια σε ολο τον κοσμο, και με εχουτν αρεσει τρελλα! Δεν μπορω να τα βαλω εδω, θα φαω καντηλια!
Ελπιζω να μην με παρανοησετε! :megagrin

Σωστό και κανένα πρόβλημα - θα συνεχίσω λοιπόν στο νήμα "Τα ρολόγια των ονείρων μας" αν και εφ'όσον ξαναδοκιμάσω τέτοια ακριβά ρολόγια.
- hero
- Γυμνάσιο
- 14
- Has thanked: 73 times
- Been thanked: 249 times
Το rolex Milgauss ειναι αντιμαγνητικό (στα 1000 Gauss) ειχε κατασκευαστει τοτε για συγκεκριμενη χρυση
και για αυτο εχει τον δεικτη δευτερολεπτων σε σχημα κεραυνου . Το ζαχαρωνα καποτε αλλα δεν μπορεσα
να το παρω τοτε ειχα αγορασει ενα seamaster coaxial .
Kωνσταντινε το explorel I ή ΙΙ παιζει στο εξωτερικο η προτιμουν το ποιο κλασικα rolex ? , μου αρεσει πολυ το Ι αλλα το οτι ειναι 39mm μου πεφτει λιγο μικρο στο χερι . Αλλοιως θα το αγοραζα σε λευκο μαλιστα :hystericalbs1 :lachtot
και για αυτο εχει τον δεικτη δευτερολεπτων σε σχημα κεραυνου . Το ζαχαρωνα καποτε αλλα δεν μπορεσα
να το παρω τοτε ειχα αγορασει ενα seamaster coaxial .
Kωνσταντινε το explorel I ή ΙΙ παιζει στο εξωτερικο η προτιμουν το ποιο κλασικα rolex ? , μου αρεσει πολυ το Ι αλλα το οτι ειναι 39mm μου πεφτει λιγο μικρο στο χερι . Αλλοιως θα το αγοραζα σε λευκο μαλιστα :hystericalbs1 :lachtot
Νίκος
"Αδύνατο να μάθεις τα φρονήματα, τη σκέψη, την ψυχή του κάθε ανθρώπου προτού πάρει στα χέρια του εξουσία." Σοφοκλης
"Αδύνατο να μάθεις τα φρονήματα, τη σκέψη, την ψυχή του κάθε ανθρώπου προτού πάρει στα χέρια του εξουσία." Σοφοκλης
- Arisk
- Λύκειο
- 15
- Has thanked: 1273 times
- Been thanked: 790 times
- Fotakas
- Εξειδίκευση
- 13
- Has thanked: 1363 times
- Been thanked: 4912 times
Ωραιότατο και δείχνει αρκετά προσιτό. Μεγειά.
Όσο κι αν κανείς προσέχει, όσο κι αν το κυνηγά
Πάντα πάντα θα 'ναι αργά, δεύτερη ζωή δεν έχει.
(Ο.Ε.)
Πάντα πάντα θα 'ναι αργά, δεύτερη ζωή δεν έχει.
(Ο.Ε.)
- boltsis
- Εξειδίκευση
- 14
- Has thanked: 366 times
- Been thanked: 320 times
Μεγειά, πολύ όμορφο ρολόι!
Dovo Silver Steel Prima, Joseph Allen & Sons Sheffield ,C.V Heljestrand Ringdove Νο55,Dubl Duck Satinedge,Thomas Turner & Co,Thiers-Issard Spartacus "dreadnought",Frederick Reynolds Sheffield
Mercur 34c, Merkur Futur Gold
Ηλίας
Mercur 34c, Merkur Futur Gold
Ηλίας
Είχα καταλήξει είτε στο Rolex Datejust II Ref. 116334 (με diamond dials και rhodium coloured εσωτερικό) είτε στο Calibre de Cartier two-tone. Στο τέλος όμως (και ευτυχώς) διάλεξα το IWC Da Vinci Laureus (#907 σε μία LE σειρά 1,000 κομματιών). Tax free και με 5% off, συν μια έξτρα έκπτωση 300 Ευρώ (μέσω εκπτωτικών κουπωνιών), το Da Vinci με πήγε πίσω περίπου $13,335.00 αν θυμάμαι καλά.
Τέλος πάντων, πέρασα όλη τη μέρα σήμερα στο νοσοκομείο, ποδάγρα λένε ότι έχω, θα γράψω κι άλλα όταν αδειάσω λίγο, πρώτη μέρα στο γραφείο μας εδώ στην Κίνα και αναποδιά ολόκληρη με το πόδι μου που πρήστηκε χτες βράδυ...

Τέλος πάντων, πέρασα όλη τη μέρα σήμερα στο νοσοκομείο, ποδάγρα λένε ότι έχω, θα γράψω κι άλλα όταν αδειάσω λίγο, πρώτη μέρα στο γραφείο μας εδώ στην Κίνα και αναποδιά ολόκληρη με το πόδι μου που πρήστηκε χτες βράδυ...