"Το ρολόι είναι όντως αυτό που λες, και είναι στην κυριολεξία καταπληκτικό, καλοκαιρινό ρολόι αρκετά βάβαια, αλλά πολύ ωραίο και πάντα αποσπά πολύ καλά σχόλια. Το έχω αγοράσει από το duty free στο αεροδρόμιο της Σιγκαπούρης τον Σεπτέβριο του 2008. Αν δεν απατώμαι μου κόστισε κάπου 2,400 Ευρώ τότε."
Καταπληκτικό ρολόι, επιλογή που ταιριάζει με όλα, αναλόγως με το λουράκι ή μπρασελέ.
Από σπορ (με το καουτσούκ), στο κλασσικά σπορτίφ (με αλιγάτορα), έως ιδιαίτερο vintage (με το εργοστασιακό mesh), το οποίο μάλιστα το βρήκες και σε αρκετά καλή τιμή.
"Το αγόρασα στα γρήγορα γιατί είχα ένα Victorinox το οποίο μου έκλεψαν εκείνο τον ίδιο μήνα στη Βουδαπέστη (και την ιστορία του πώς μου το έκλεψαν πιστέψτε με δεν θέλετε να την ακούσετε, αρκεί που είμαι ζωντανός τώρα ή που έχω και τα 2 νεφρά μου...)"
Ελπίζω τώρα να είσαι καλά...
"Το Victorinox το'χα πάρει από το Hong Kong γύρω στα 1,100 Ευρώ (απορώ πώς πήγα τότε και τα'δωσα, αυτά παθαίνεις άμα δεν ψάχνεις, υπάρχουν πολύ καλύτερα ρολόγια μ'αυτά τα χρήματα, όχι ότι βέβαια αυτό ήταν κακό, μια χαρά ήταν, ευτυχώς όμως που τότε δεν φορούσα το Ρόλεξ μου...)"
Ίσως τα αδικείς λίγο (εκτός εάν αναφέρεσαι σε quartz). Αν και νέα εταιρεία έχει παρουσιάσει κάποια ενδιαφέροντα μοντέλα και νομίζω πως έχει μέλλον. Σαφώς και μπορείς να βρείς ακόμη καλύτερα ρολόγια στα χρήματα αυτά, αλλά από την άλλη μπορείς να βρείς και πολύ χειρότερα...
"Τέλος, για το Ωμέγα. Έβαλα σήμερα το 231.10.42.21.02.001. Το βρήκα σήμερα περίπου 3,800 Ευρώ. Όμως η τιμή δεν είναι duty free (άρα σίγουρα θα το βρω φθηνότερα - απλά το θέμα είναι που). Με εντυπωσίασε το Ωμέγα, αυτό το συγκεκριμένο (αν όντως αυτό που δοκίμασα ήταν το 231.10.42.21.02.001)"
Νόμιζα πως αναφερόσουν στο Planet Ocean γι'αυτό και αναφέρθηκα στα 42 mm ....
To Aqua Terra φυσικά και είναι κλασσική επιλογή και με ένα ωραίο δερμάτινο θα δείξει ακόμη περισσότερο !
"Καλά τα μοντέλα που κάνουν πάταγο αλλά το τι πάει στο χέρι του καθενός είναι το θέμα. Να φοράω το Big Pilot μόνο και μόνο επειδή είναι ρολογάρα (γιατί όπως και να το κάνουμε είναι) δε λέει τίποτα. Ας φοράω ένα που έχει τα μισά αλλά και μου πάει και έχω ψάξει ότι έχει ένα πολύ καλό μηχανισμό..."
+φωνώ
Απ'ότι κατάλαβα στα σοβαρά duty free (όχι σαν τα δικά μας...) βρίσκεις και διαφορές έως ~15% ή κάνω λάθος ?
Τι ρολοϊ εχετε?
Οι τιμές εδώ στα duty free είναι όντως καλές, όπως και στην Μ. Ανατολή φυσικά. Η Ασία και η Μ. Ανατολή είναι πολύ καλές περιοχές για τέτοιες αγορές. Το ποσοστό % φθηνότερα εξαρτάται από το πού είσαι, π.χ. Σιγκαπούρη θεωρείται σχετικά ακριβή, Ιαπωνία απλησίαστη (αλλά εκεί τα πράγματα που θα πάρεις είναι ΑΑΑ ποιότητα, κλπ.), όπως και από το exchange rate.donP έγραψε:Απ'ότι κατάλαβα στα σοβαρά duty free (όχι σαν τα δικά μας...) βρίσκεις και διαφορές έως ~15% ή κάνω λάθος ?
Eγώ για παράδειγμα καλλυντικά δεν ψωνίζω ποτέ από το Changi (Σιγκαπούρη), ούτε φυσικά ηλεκτρονικά. Στυλό, μανικετόκουμπα, κανένα δαχτυλίδι (Καρτιέ, ΜΒ, κλπ.) ναι, μπορεί. Καλλυντικά από Κορέα (duty free). Ηλεκτρονικά αποκλειστικά Χονγκ Κονγκ, έχω κάτι μαγαζιά πολύ καλά, και βέβαια Ιαπωνία αν θέλω πράγμα εγγυημένα καλό. Στην Ιαπωνία όλα τα ηλεκτρονικά (φωτ. μηχανές, κλπ.) που θα πάρεις από μεγάλα μαγαζιά είναι αυτά που έχουν περάσει το quality control της Canon, της Nikon, κλπ. με ΑΑΑ rating - δηλαδή είναι ό,τι καλύτερο.

'Yodobashi Camera' electronics store, Fukuoka, Japan. Φθινόπωρο 2006.
Επτά όροφοι μόνο με ηλεκτρονικά - η μεγαλύτερη ποικιλία που έχω δει ποτέ μου από φωτογραφικά, ακουστικά στέρεο, ηλ. ξυριστικές μηχανές, κλπ.
Οι φωτ. μηχανές που φεύγουν (εξάγονται) και πάνε Χονγκ Κονγκ, Ελλάδα, κλπ. είναι δεύτερης διαλογής, είναι κομμάτια που εκεί υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα να σου σκάσει ελλατωματικό. Ειδικά αν ψωνίζεις από καταστήματα που κάνουν αυτό που λέμε 'grey import' (δηλ. ανεξάρτητες εισαγωγές), σε οποιαδήποτε χώρα κι όχι μόνο στην Ελλάδα, να ξέρεις πως αυτό το προιόν είναι από υποδεέστερο batch. Γι'αυτό άλλωστε και είναι πιό φθηνό αλλά και έχει άλλη εγγύηση, παρ'όλο που είναι γνήσιο.
Ό,τι έχω πάρει από Ιαπωνία (κι έχω πάρει πολλά πράγματα), εσώρουχα και κάλτσες Ralph Lauren, Nike σετ βαλίτσες ταξιδιού (σειρά 'Golf'), 2 dSLR, 2 compact digital cameras, 6-7 φακούς Canon σειράς L, κλπ. μου'χουν βγει όλα μα όλα άριστα και χωρίς κανένα πρόβλημα. Τα'χα πληρώσει ακριβά, αλλά τα έχω όλα ακόμη και δεν καταλαβαίνουν τίποτα. Αυτό δεν είναι τυχαίο.
Το Ελληνικό duty free (αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος) παρεπιπτώντος είναι πολύ καλό, έχει (και πάντα είχε) πολύ καλές τιμές αλλά δυστυχώς μόνο για αρώματα και όχι για άλλα πράγματα - η έλλειψη πολλών προιόντων και επιλογών το αδικεί. Για mainstream αρώματα πιστεύω είναι πολύ καλή επιλογή.
Λοιπόν, πήγα σήμερα πάλι στο Busan. Αφού έχω μπει σ'αυτό το παιχνίδι να δοκιμάσω μερικά ρολόγια ώστε να δω ποιό μου πάει στον καρπό, καλό είναι να τα δοκιμάσω όλα, ή τουλάχιστον όσα μπορώ. Για όλους όσους λοιπόν ενδιαφέρονται, μερικές στοιχειώδεις φωτό αλλά και (duty free) τιμές. Πάμε...
Rolex Milgauss, ατσάλινο 40mm, Eur 5,200.00 (με τη σημερινή ισοτιμία Ευρώ/Δολλαρίου πάντα - οι τιμές δίνονται σε Αμερικάνικα Δολλάρια):

Υπάρχει ίδιο και με μαύρο καντράν, αλλά και με πράσινο, το πράσινο είναι λίγο πιό ακριβό, δεν ξέρω γιατί, δεν ρώτησα (αυτό είναι κάτι που το βρίσκει κάποιος εύκολα σε ένα φόρουμ ή στην ιστοσελίδα της εταιρείας).
Rolex Datejust II, κανονικό ατσάλινο με μπλέ μεταλλικό χρώμα καντράν 41mm, Eur 5,915.00:

Υπάρχει ίδιο και με γκρί σκούρο καντράν, αλλά και με άσπρο. Επίσης υπάρχει με διαμάντια γύρω-γύρω στη στεφάνη (δεν συγκράτησα την τιμή σε αυτό), αλλά και δίχρωμο χρυσό-ατσάλι, ολόχρυσο, ολόχρυσο με διαμάντια, κατά την προσφιλή τακτική της εταιρείας. Ελαφρύ, όχι παχύ, ωραίο μέγεθος κάσα (41 χιλ.), γενικά μιά κλασική και καλή επιλογή.
Rolex Datejust II, δίχρωμο ατσάλινο 41mm, Eur 7,493.00:

Καλά αλλά κάπως ακριβά για αυτό που σου δίνουν, είναι εμφανές από τις τιμές ότι μεγάλο κομμάτι της τιμής που πληρώνεις είναι και για το 'όνομα' της εταιρείας...
IWC Ingenieur Vintage, steel, automatic, 42.5mm, Eur 5,620.00:

Αυτό εμένα μου αρέσει πολύ, λίγο σκούρο βέβαια μέσα αλλά ωραίο δερμάτινο λουράκι.
IWC Portuguese Automatic, περίπου 44mm, Eur 9,464.00:

Δεν γνωρίζω και δεν κράτησα μοντέλο ακριβώς, ας με διορθώσει κάποιος φυσικά αν δει ότι έχω κάπου λάθος σε κάτι, απλά δοκίμαζα για να δω πρώτα το στυλ που μου πηγαίνει και μετά θα δούμε ποιό ακριβώς μοντέλο θα επιλεγεί. Αυτό είναι τόσο ακριβό είτε λόγω του ότι είναι Πορτογάλος και φορά καλό μηχανισμό, είτε λόγω του ότι είναι λευκόχρυσο, δεν θυμάμαι τώρα...
IWC Portofino Automatic, new model, 42mm, Eur 4,220.00:

Κλασικό και με λουράκι που υστερεί των άλλων IWC κατά την άποψή μου.
IWC Portuguese Yacht Club, gold, 45.4mm, rubber strap, Eur 18,929.00:

Ωραίο αλλά πολλά χρήματα για να παίρνεις ένα ρολόι με λαστιχένιο λουράκι...
IWC Big Pilot, white gold, 46mm, brown croco strap, Eur 22,028.00:

To ατσάλινο με το μαύρο λουράκι που είχα δοκιμάσει εκεί στο ίδιο σημείο ακριβώς μία εβδομάδα πριν δεν υπήρχε πιά, το είχαν αγοράσει. Τιμή για αυτό - 11,164.00 Ευρώ. Πρόβλεψη για το πότε θα μπορούσε να φέρει άλλο δεν μου έδωσε, ούτε μου είπε χρόνο παράδοσης αν παραγγείλω ένα.
IWC Pilot 'Top Gun', titanium, 46mm, Eur (δεν έγραψα την τιμή, ξεχάστηκα):

Σχετικά σπόρ έκδοση, όχι κάτι το ιδιαίτερο.
IWC Da Vinci chrono, Eur 10,715.00:

Μεγάλο και ωραίο. Το ίδιο σε χρυσό - 17,509.00 Ευρώ.
IWC Da Vinci chrono perpetual, Eur 16,933.00:

Υπήρχε και σε χρυσό, δεν χρειάστηκε να συγκρατήσω την τιμή...
IWC Big Pilot Edition Antoine de Saint Exupery, Eur 11,389.00:

Τί είναι δηλαδή αυτός ο Εξπερύ ρε παιδιά που θα πρέπει να πληρώσουμε 14 χιλιάδες δολλάρια για το επετειακό ρολόι? Τι να πω...
Rolex Milgauss, ατσάλινο 40mm, Eur 5,200.00 (με τη σημερινή ισοτιμία Ευρώ/Δολλαρίου πάντα - οι τιμές δίνονται σε Αμερικάνικα Δολλάρια):

Υπάρχει ίδιο και με μαύρο καντράν, αλλά και με πράσινο, το πράσινο είναι λίγο πιό ακριβό, δεν ξέρω γιατί, δεν ρώτησα (αυτό είναι κάτι που το βρίσκει κάποιος εύκολα σε ένα φόρουμ ή στην ιστοσελίδα της εταιρείας).
Rolex Datejust II, κανονικό ατσάλινο με μπλέ μεταλλικό χρώμα καντράν 41mm, Eur 5,915.00:

Υπάρχει ίδιο και με γκρί σκούρο καντράν, αλλά και με άσπρο. Επίσης υπάρχει με διαμάντια γύρω-γύρω στη στεφάνη (δεν συγκράτησα την τιμή σε αυτό), αλλά και δίχρωμο χρυσό-ατσάλι, ολόχρυσο, ολόχρυσο με διαμάντια, κατά την προσφιλή τακτική της εταιρείας. Ελαφρύ, όχι παχύ, ωραίο μέγεθος κάσα (41 χιλ.), γενικά μιά κλασική και καλή επιλογή.
Rolex Datejust II, δίχρωμο ατσάλινο 41mm, Eur 7,493.00:

Καλά αλλά κάπως ακριβά για αυτό που σου δίνουν, είναι εμφανές από τις τιμές ότι μεγάλο κομμάτι της τιμής που πληρώνεις είναι και για το 'όνομα' της εταιρείας...
IWC Ingenieur Vintage, steel, automatic, 42.5mm, Eur 5,620.00:

Αυτό εμένα μου αρέσει πολύ, λίγο σκούρο βέβαια μέσα αλλά ωραίο δερμάτινο λουράκι.
IWC Portuguese Automatic, περίπου 44mm, Eur 9,464.00:

Δεν γνωρίζω και δεν κράτησα μοντέλο ακριβώς, ας με διορθώσει κάποιος φυσικά αν δει ότι έχω κάπου λάθος σε κάτι, απλά δοκίμαζα για να δω πρώτα το στυλ που μου πηγαίνει και μετά θα δούμε ποιό ακριβώς μοντέλο θα επιλεγεί. Αυτό είναι τόσο ακριβό είτε λόγω του ότι είναι Πορτογάλος και φορά καλό μηχανισμό, είτε λόγω του ότι είναι λευκόχρυσο, δεν θυμάμαι τώρα...
IWC Portofino Automatic, new model, 42mm, Eur 4,220.00:

Κλασικό και με λουράκι που υστερεί των άλλων IWC κατά την άποψή μου.
IWC Portuguese Yacht Club, gold, 45.4mm, rubber strap, Eur 18,929.00:

Ωραίο αλλά πολλά χρήματα για να παίρνεις ένα ρολόι με λαστιχένιο λουράκι...
IWC Big Pilot, white gold, 46mm, brown croco strap, Eur 22,028.00:

To ατσάλινο με το μαύρο λουράκι που είχα δοκιμάσει εκεί στο ίδιο σημείο ακριβώς μία εβδομάδα πριν δεν υπήρχε πιά, το είχαν αγοράσει. Τιμή για αυτό - 11,164.00 Ευρώ. Πρόβλεψη για το πότε θα μπορούσε να φέρει άλλο δεν μου έδωσε, ούτε μου είπε χρόνο παράδοσης αν παραγγείλω ένα.
IWC Pilot 'Top Gun', titanium, 46mm, Eur (δεν έγραψα την τιμή, ξεχάστηκα):

Σχετικά σπόρ έκδοση, όχι κάτι το ιδιαίτερο.
IWC Da Vinci chrono, Eur 10,715.00:

Μεγάλο και ωραίο. Το ίδιο σε χρυσό - 17,509.00 Ευρώ.
IWC Da Vinci chrono perpetual, Eur 16,933.00:

Υπήρχε και σε χρυσό, δεν χρειάστηκε να συγκρατήσω την τιμή...
IWC Big Pilot Edition Antoine de Saint Exupery, Eur 11,389.00:

Τί είναι δηλαδή αυτός ο Εξπερύ ρε παιδιά που θα πρέπει να πληρώσουμε 14 χιλιάδες δολλάρια για το επετειακό ρολόι? Τι να πω...
- Apostolos
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 16
- Has thanked: 1394 times
- Been thanked: 653 times
- Επικοινωνία:
Κωνσταντίνε όπως βλέπω το χέρι σου το 1ο και το 4ο μου αρέσουν πολύ. Άσχετο, τις φωτο κρυφά τις βγάζεις ή δεν έχουν τέτοια προβλήματα εκεί;
Νow Τhat Υou Αre Α Μan, Shave Like One.
or
Grow A Beard
(growing a beard doesn't mean you have to be ungroomed)
or
Grow A Beard
(growing a beard doesn't mean you have to be ungroomed)
Συνεχίζουμε, δεν τελειώσαμε ακόμη...
Τα γράφω λίγο γενικά αλλά θα τα δει και η αδελφή μου εδώ στο φόρουμ (μ'ένα σμπάρο δυό τρυγώνια) και φυσικά όπου έχω κάνει λάθη ή έχω ανακρίβειες ή οι τιμές δεν είναι εκεί που θα έπρεπε απλά διορθώστε με παρακαλώ.
Υπάρχει μια πιθανότητα να έχω μπερδέψει την τιμή του χρυσού IWC Da Vinci με τό ίδιο σε ατσάλι αλλά Perpetual, δηλαδή μπορεί να έχω δώσει τις τιμές ανάποδα, δεν είμαι σίγουρος τώρα... Δοκίμαζα ρολόγια, μου έλεγε την τιμή, τα τραβούσα στα γρήγορα φωτό με το τηλέφωνο και μετά έγραφα στο τλφ τις τιμές...
Λοιπόν, πάμε:
Omega Seamaster, δύο διαφορετικά μοντέλα, Eur 4,953.00 το καθένα (με τη σημερινή ισοτιμία Ευρώ/Δολλαρίου πάντα - οι τιμές εκεί στο συγκεκριμένο duty free δίνονται σε Αμερικάνικα Δολλάρια):

Τίποτε το ιδιαίτερο, κανένας λόγος για μένα να προτιμήσω αυτό αντί ενός οποιουδήποτε IWC.
Calibre de Cartier, καντράν 42mm:
- ατσάλινο με δερμάτινο λουράκι, Eur 5,005.00.
- two-tone gold/steel με δερμάτινο λουράκι, Eur 7,245.00.
- ολόχρυσο με δερμάτινο λουράκι, Eur 15,770.00.

Πολύ ωραία (είμαι fan της Cartier βέβαια, συνεπώς προκατειλημμένος) αλλά ένιωσα πως το λουράκι τους υστερεί με αυτό των IWC.
Cartier Santos 100, rubber strap:
- ατσάλινη κάσα, Eur 4,488.00.
- ολόχρυσο, Eur 15,660.00.

Ωραίο, αλλά αυτό το λαστιχένιο λουράκι είναι ένα θέμα, ειδικά με τη χρυσή κάσα...
Και ο τελευταίος των Μοικανών,
Chopard, chronograph, Eur 7,710.00:

Καλό, δεν έχω ιδέα τι μηχανισμό έχει, έδειχνε λίγο πιό 'ελαφρύ' από άλλα του ίδιου στυλ.
Αυτά λοιπόν ήταν τα ρολόγια που δοκίμασα, υπ'όψιν οι τιμές πέφτουν όσο ανεβαίνει το Ευρώ έναντι του Αμερ. Δολλαρίου.
Τα γράφω λίγο γενικά αλλά θα τα δει και η αδελφή μου εδώ στο φόρουμ (μ'ένα σμπάρο δυό τρυγώνια) και φυσικά όπου έχω κάνει λάθη ή έχω ανακρίβειες ή οι τιμές δεν είναι εκεί που θα έπρεπε απλά διορθώστε με παρακαλώ.
Υπάρχει μια πιθανότητα να έχω μπερδέψει την τιμή του χρυσού IWC Da Vinci με τό ίδιο σε ατσάλι αλλά Perpetual, δηλαδή μπορεί να έχω δώσει τις τιμές ανάποδα, δεν είμαι σίγουρος τώρα... Δοκίμαζα ρολόγια, μου έλεγε την τιμή, τα τραβούσα στα γρήγορα φωτό με το τηλέφωνο και μετά έγραφα στο τλφ τις τιμές...
Λοιπόν, πάμε:
Omega Seamaster, δύο διαφορετικά μοντέλα, Eur 4,953.00 το καθένα (με τη σημερινή ισοτιμία Ευρώ/Δολλαρίου πάντα - οι τιμές εκεί στο συγκεκριμένο duty free δίνονται σε Αμερικάνικα Δολλάρια):

Τίποτε το ιδιαίτερο, κανένας λόγος για μένα να προτιμήσω αυτό αντί ενός οποιουδήποτε IWC.
Calibre de Cartier, καντράν 42mm:
- ατσάλινο με δερμάτινο λουράκι, Eur 5,005.00.
- two-tone gold/steel με δερμάτινο λουράκι, Eur 7,245.00.
- ολόχρυσο με δερμάτινο λουράκι, Eur 15,770.00.

Πολύ ωραία (είμαι fan της Cartier βέβαια, συνεπώς προκατειλημμένος) αλλά ένιωσα πως το λουράκι τους υστερεί με αυτό των IWC.
Cartier Santos 100, rubber strap:
- ατσάλινη κάσα, Eur 4,488.00.
- ολόχρυσο, Eur 15,660.00.

Ωραίο, αλλά αυτό το λαστιχένιο λουράκι είναι ένα θέμα, ειδικά με τη χρυσή κάσα...
Και ο τελευταίος των Μοικανών,
Chopard, chronograph, Eur 7,710.00:

Καλό, δεν έχω ιδέα τι μηχανισμό έχει, έδειχνε λίγο πιό 'ελαφρύ' από άλλα του ίδιου στυλ.
Αυτά λοιπόν ήταν τα ρολόγια που δοκίμασα, υπ'όψιν οι τιμές πέφτουν όσο ανεβαίνει το Ευρώ έναντι του Αμερ. Δολλαρίου.
Τις φωτό δεν τις έβγαλα κρυφά, ρώτησα και μου είπαν οκ. Απλά στο αριστερό χέρι φορούσα το κάθε ρολόι και στο δεξί είχα το iPhone 4 που έπρεπε με το ένα χέρι και να το κρατώ αλλά και να πατάω το touch-type button για να πέσει το κλείστρο...
Πολλά λεφτά ρε παιδιά, τώρα, ό,τι και να λέμε. Είκοσι χιλιάρικα να τα'χεις στον καρπό σου? ...
Πολλά λεφτά ρε παιδιά, τώρα, ό,τι και να λέμε. Είκοσι χιλιάρικα να τα'χεις στον καρπό σου? ...
Κωνσταντίνε τα ρολόγια με τετράγωνη κάσα (IWC DA VINCHI) βλέπω ότι σου πάνε καλύτερα στον καρπό(δική μου άποψη βέβαια) τα omega γενικά δεν τα γουστάρω.
-Το CARTIE SANTOS 100 φοβερό ρολόι τα λόγια είναι περιττά καθώς όπως θα ξέρεις το CARTIE SANTOS 100 με ατσάλι και το ROLEX SUM MARINER με ατσάλι έχουν χαρακτηριστεί τα πιο διαχρονικά ρολόγια.
-Το CARTIE SANTOS 100 φοβερό ρολόι τα λόγια είναι περιττά καθώς όπως θα ξέρεις το CARTIE SANTOS 100 με ατσάλι και το ROLEX SUM MARINER με ατσάλι έχουν χαρακτηριστεί τα πιο διαχρονικά ρολόγια.
EL_CAPITAN
Ευχαριστώ παιδιά για τις απόψεις, θα δούμε, ωραία τα τετράγωνα αλλά εγώ προτιμώ ένα στρογγυλό γύρω στα 42.5χιλ. (και η αδελφή μου στο Ντα Βίντσι επιμένει...)
Τέλος πάντων, συζήτηση να γίνεται, και ενημέρωση βέβαια.
Ξέχασα να πω ότι το δεύτερο Ντα Βίντσι που έχω στη φωτό είναι περιορισμένη έκδοση 3000 αντίτυπα, το είδα στο ίντερνετ απόψε... Αυτό το ατσάλινο, με το άσπρο καντράν.
Τέλος πάντων, συζήτηση να γίνεται, και ενημέρωση βέβαια.
Ξέχασα να πω ότι το δεύτερο Ντα Βίντσι που έχω στη φωτό είναι περιορισμένη έκδοση 3000 αντίτυπα, το είδα στο ίντερνετ απόψε... Αυτό το ατσάλινο, με το άσπρο καντράν.
- Arisk
- Λύκειο
- 15
- Has thanked: 1273 times
- Been thanked: 790 times
Εμένα πάνω στο χέρι σου το 1ο rolex μου αρεσε περισσοτερο.
Προσωπικά απο όλα αυτά θα διάλεγα το IWC Portofino :bigeek :bigeek :bigeek
Προσωπικά απο όλα αυτά θα διάλεγα το IWC Portofino :bigeek :bigeek :bigeek
Άρης