Μια επίσκεψη στα παλαιοπωλεία σήμερα για αναζήτηση vintage μηχανών ξυρίσματος οδήγησε στην αγορά μιας gillette open comb μηχανής που μετά από ψάξιμο στο διαδίκτυο έμαθα ότι είναι αυτή. Κόστος 7€. Οι παλαιοπώλες με κοίταζαν απορημένοι κάτι που προξένησε ανάμικτα συναισθήματα. Υπάρχουν λίγα safety razors προς πώληση και τα περισσότερα είναι χαμηλής ποιότητας. Με ένα πρώτο καθάρισμα που έκανα σας δείχνω τις πρώτες εικόνες.
Δεν είμαι ειδικός στα vintage safety razors Στέφανε. Ψάχνοντας βρήκα ότι είναι αυτή:http://1954gillettez-2.blogspot.com/201 ... ocket.html και έβαλα τον τίτλο στο θέμα. Αν κάποιος ανακαλύψει ότι είναι άλλο μοντέλο ας αλλάξει ο τίτλος.
Πολύ καλή αγορά φίλε μου, μπράβο σου!Είχε και κουτί το ξυράφι αυτό?Να γνωρίζεις ,αν θες να συνεχίσεις, ξυράφι που είναι στο κουτί του παίρνει και άλλη σημαντική αξία πιστεύω!
Για να καταλάβεις το συγκεκριμένο ξυράφι με το κουτί του , σε καλή κατάσταση και τα δύο, ξεκινά τουλάχιστον απο 25-30 ευρώ θα έλεγα μιας και έτυχε να τα κοιτάω και πρόσφατα τα συγκεκριμένα!
Dovo Silver Steel Prima, Joseph Allen & Sons Sheffield ,C.V Heljestrand Ringdove Νο55,Dubl Duck Satinedge,Thomas Turner & Co,Thiers-Issard Spartacus "dreadnought",Frederick Reynolds Sheffield
Mercur 34c, Merkur Futur Gold
Ηλίας
Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια φίλε μου. Η μηχανή δεν είχε κουτί μου την έδωσε έτσι σκέτη. Δεν με ενδιαφέρει να την πουλήσω αλλά να την καθαρίσω και να την χρησιμοποιήσω εγώ κάποια στιγμή.