
Εγκαινιαζω λοιπον τη νεα αυτη ενοτητα, με σκοπο να αναγραφουμε εδω τα πειραματα μας με το software που εχουμε, και εννοειται και τα αποτελεσματα! Λιγο πολυ ολοι μας εχουμε "παιξει" με αυτα. Κανω την αρχη λοιπον (για να καταλαβετε και τι εννοω...)
Φελλος
Τα ειπαμε για τον φελλο, επιγραμματικα για να μην ψαχνετε, μπορειτε να περασετε το ξυραφακι απο φελλο για να καθαρισετε τη γραμμη τομης απο τις μηχανικες ατελειες κατα την κατασκευη. Πρεπει να γινει και απο τις δυο πλευρες της γραμμης τομης
Γλυκερινη
Δε νομιζω να θελει συστασεις ουτε η ουσια, ουτε ο σκοπος και η χρηση, αλλωστε εχει αναλυθει αλλου. Το πειραμα ειναι πετυχημενο. Ειδικα με κρεμες.
Μελι
Την ιδεα την ειχα μολις πριν, και ηταν η ιδεα για την κατηγορια. Απο που με ηρθε? Εχθες πηρα ενα σαπουνι ξυρισματος απο ενα φιλο (βασικα κερασμενο ηταν!) με αρωμα μελιου. Σημερα εκανα ενα test whopping και ειδα οτι η κρεμα ειναι πηχτη μεν και ακομη και μετα απο μιαμιση ωρα ειναι ακομη ντουρα, αλλα κατι λειπει στην υφη. Ισως να εβαλα πολυ νερο γιατι στο φορτωμα του πινελου ο αφρος ηταν απιστευτα πυκνος (τον εκοβες σε κυβακια)! Σκοπος ειναι να τονιστει το αρωμα αλλα και να ενισχυθουν οι ιδιοτητες της. Θα χρησιμοποιησω τη λευκη Victoria μου, πολυ ζεστο νερο (πολυ ζεστο, οχι πολυ νερο!) και υπολογιζω για αρχη 1 με 2 σταγονες μελι! Με το ζεσταμενο setup (prewarmed scuttle, καυτο νερο στη λεκανη, πινελο στα ορια αντοχης ζεσταμενο) ελπιζω να λιωσει το μελι, αλλιως θα την κλαιω την Victoria... lol Αποτελεσματα θα σας μεταφερω αυριο ΕΔΩ!
STAY TUNED!
