Palmolive for men crema da barba classica

Απάντηση
Alexis_3
Δημοτικό
Δημοτικό
13
Has thanked: 23 times
Been thanked: 9 times

όχι σαν ποσότητα ήατν εντάξει κάτι δεν μου έκατσε καλά στην υφή του δεν πολυγλυστρούσε η λεπίδα και τέτοια... Θα του αφήσω περιθώρια ακόμη όμως για 2-3 δοκιμές...
Άβαταρ μέλους
Δορυφέρων
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
14
Has thanked: 46 times
Been thanked: 148 times

Κανε καμια δοκιμη με αλλη λεπιδα
Ισως να "φταιει" αυτο.
«ΟΥΚ ΕΙΘΙΣΤΑΙ ΤΟΙΣ ΕΛΛΗΣΙ ΠΡΟΣΚΥΝΕΕΙΝ»

Blog: http://ksyrisma-shaving.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Άβαταρ μέλους
Stefanos
Καθηγητής Ξυρίσματος
Καθηγητής Ξυρίσματος
15
Has thanked: 212 times
Been thanked: 1193 times
Επικοινωνία:

Ή, για να γινει πιο "γλυστερη" η κρεμα (και να εχεις καλυτερη υφη στο δερμα κλπ κλπ κλπ - τα εχουμε αναφερει αυτα), μπορεις να χρησιμοποιησεις ελαχιστη γλυκερινη!.. :megagrin
Εικόνα
Alexis_3
Δημοτικό
Δημοτικό
13

Ναι όντως θα πρέπει να προμηθευτώ λίγη από κάποιο φαρμακείο... Για πείτε μου λίγο 4-5 σταγόνες την φορά είναι??

Δορυφέρων ίσως να φταίει αυτό αλλα ανυπομονώ να ανακαλύψω πώς θα αντιδράσουν όλες οι κρέμες που έχω μπροστά στην μεγαλειότητα ενός safety razor!! :hail :worthy :hail :worthy
Άβαταρ μέλους
Δορυφέρων
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
14
Has thanked: 46 times
Been thanked: 148 times

Alexis_3 έγραψε:Ναι όντως θα πρέπει να προμηθευτώ λίγη από κάποιο φαρμακείο... Για πείτε μου λίγο 4-5 σταγόνες την φορά είναι??
Δοκιμασε αρχικα με 2-3 αλλα κακα τα ψεμματα εαν η κρεμα-σαπουνι δεν ειναι απο μονα τους ενυδατικα μην περιμενεις ΤΗΝ μεταμορφωση
Απλα λιγη βελτιωση,κανε δοκιμη και πες μας
Το μπουκαλακι ειναι παμφθηνο,κανει και για αλλες χρησεις στο σπιτι.
«ΟΥΚ ΕΙΘΙΣΤΑΙ ΤΟΙΣ ΕΛΛΗΣΙ ΠΡΟΣΚΥΝΕΕΙΝ»

Blog: http://ksyrisma-shaving.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Alexis_3
Δημοτικό
Δημοτικό
13

Οκ έγινε... Μέσα στην επόμενη βδομάδα θα ξυριστώ και θα σας πώ τα αποτελέσματα...
Alexis_3
Δημοτικό
Δημοτικό
13

Πραγματικά σήμερα έκανα την καλύτερη κρέμα της ζωής μου! Πλούσια γυαλιστερή γλυστερή πωωωωωωωωωωω όλα τα καλά είχε πάνω της!! Δεν ξέρω αν ήταν οι 3 σταγόνες γλυκερίνης που πρόσθεσα αλλα έκανα έναν θεσπέσιο αφρό!!! :dance :dance :dance :dance :dance
Άβαταρ μέλους
Antonis
Διαχειριστής
Διαχειριστής
13
Has thanked: 29546 times
Been thanked: 29771 times

Να χαθήτε παλιοχαρακτήρες, αρχίζω και ψήνομαι και εγώ. Σε σχέση με άλλες κρέμες που βρίσκονται περίπου στα ίδια λεφτά, π.χ. nivea, πως θα την βαθμολογούσατε (άρωμα, ιδιότητες κλπ);
Άβαταρ μέλους
Stefanos
Καθηγητής Ξυρίσματος
Καθηγητής Ξυρίσματος
15
Has thanked: 212 times
Been thanked: 1193 times
Επικοινωνία:

Το αρωμα ειναι υποκειμενικη υποθεση. Τωρα.. Η Nivea εχει Dimethicone, σιλικονη δλδ. Σαν κρεμα δεν ειναι και ασχημη, αλλα το αν θελει κανεις να βαζει σιλικονες στη μουσουδα του ειναι και παλι προσωπικη επιλογη. Για budget κρεμα καλη. Για μονιμη χρηση, ΙΜΗΟ αχρηστη. Για χρηση με πινελο ασβου σαε διαρκεια, επισης αχρηστη. Βγαλε συμπερασμα, κατεληξε τι θες και εισαι μεσα! :megagrin
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Antonis
Διαχειριστής
Διαχειριστής
13
Has thanked: 29546 times
Been thanked: 29771 times

Στέφανε για την nivea το γνωρίζω και την έχω χρησιμοποιήσει. Ρωτάω να μάθω τις διαφορές μεταξύ nivea και palmolive, για να έχω ένα μέτρο σύγκρισης για την δεύτερη.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κρέμες και σαπούνια ξυρίσματος”