Yaqi Cat's Whiskers synthetic 26mm
Wholly Kaw Fougere Boquet ss
Thingiverse 3d Gem
Accutec #1
Pitralion Classic asl
Καλησπέρα Κύριοι.
Ότι θα έπαιρνα τόσο καλό ξύρισμα από αυτήν την κατασκευή δεν το περίμενα. Άψογο αποτέλεσμα με 1wtg+1atg, μάλλον καλύτερο από τις gem shield που έχω. Σαν κατασκευή τώρα πάσχει λίγο στην βίδα. Είναι ξεχωριστό κομμάτι και μπορεί να χρειαστεί λίγο γιαλοχαρτάρισμα μετά την εκτύπωση για να περνά μέσα από την τρύπα της λεπίδας. Το δικό μου πάντως χρειάστηκε αρκετό. Έχει σπείρωμα μόνο στις δύο έδρες του, όποτε θέλει αρκετά προσοχή στο βιδωμα ξεβίδωμα αφού μιλάμε για μαλακό υλικό. Το κεφάλι του έχει ελάχιστο "ψωμί" για να κοντράρει στην εσοχή του τοπ καπ και με ελάχιστη φθορά θα περνά μέσα από την τρύπα όταν το βιδώνεις Νομίζω όμως ότι αυτό εύκολα διορθώνεται με μικρορύθμιση στην εκτύπωση ούτως ώστε να γίνει το κεφάλι λίγο πιο χοντρό. Επίσης δεν είμαι σίγουρος με ποιο base plate ξυρίστηκα καθώς όλα μου φαίνονταν ίδια κ διάλεξα ένα στην τύχη. Στο τέλος που την συρναρμολόγησα με το καθένα ξεχωριστά μάλλον ξυρίστηκα με το πιο ήπιο, αλλά δεν βάζω και το χέρι μου στη φωτιά. Το σαπούνι κορυφαίο και με πολύ ωραίο άρωμα.