Άγιος Βασίλης 2012

Άβαταρ μέλους
JohnnyBlade
Λύκειο
Λύκειο
15
Has thanked: 38 times
Been thanked: 20 times

να τολμησω να σου πω να ζητησεις το parker nine herbs? ασε που ειναι και οικονομικο και μπορει να στο φερει.
kir
Νήπιο
Νήπιο
14
Been thanked: 6 times

Εγω μαλλον θα παω για κανενα καινουργιο ρολογακι (εχω τρελα με τα ρολογια), γιατι για σαπουνια κτλ δεν το βλεπω αφου ακομα καλα καλα δεν εχω παρει αυτα που παρηγγειλα πριν μερες.
Άβαταρ μέλους
JohnnyBlade
Λύκειο
Λύκειο
15
Has thanked: 38 times
Been thanked: 20 times

εχουμε θεμα για ρολογια αν θες πες μας για την τρελα σου εκει γιατι μαλλον θα μας αρεσει το θεμα.
NavalArchitect

Εδώ η κατάσταση -όπως ίσως να γνωρίζετε πλέον- είναι όπως του slur κι ακόμη 'χειρότερα', οπότε τουλάχιστον εγώ δεν θα στείλω γράμμα στον Άι Βασίλη για ξυριστικά κλπ.

Βέβαια σε θεωρητικό επίπεδο αν (λεω αν) ήθελα κάτι, μόνο και μόνο από περιέργεια να δω ότι όντως είναι τόσο καλό όσο λένε, θα κοιτούσα για ένα λουρί Kanayama...

Εδώ

Θέμα χρόνου είναι κι αυτό βέβαια, πρώτα ο Θεός, μιας και σε λιγότερο από ένα μήνα αναχωρώ για Νότιο Κορέα σε μόνιμη βάση, οπότε ένα-δυό ταξίδια στην διπλανή Ιαπωνία και συνάντηση με τον JimR (αυτό είναι το ψευδώνυμό του στο SRP) που έχει το παραπάνω web shop είναι ήδη στο πλάνο του 2012...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Stefanos την 07 Νοέμ 2011, 19:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Διορθωση του λινκ. Στεφανος
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διάφορα”