Mühle 23mm Large Synthetic
Lather Mafia (LDA tallow base)
Rex Ambassador 4-3
Gillette Silver Blue #7
Pinaud Clubman Tequila Tease
Καλησπέρα Κύριοι.
Το σημερινό ξύρισμα ήταν με μια από τις τρεις βάσεις, που μου είχε δώσει να δοκιμάσω και να του πω τη γνώμη μου ο Αλέξανδρος από τα Lather Mafia. Οι δύο ήταν vegan, η τρίτη tallow. Είχα δεσμευτεί να μη γράψω κάτι πριν βγάλει τις αποφάσεις του. Προσωπικά και οι τρεις μου φάνηκαν πολύ καλές και με λίγες διαφορές. Η συγκεκριμένη τάλοου που δοκίμασα χθες επιβεβαίωσε αυτά που θυμόμουν από νωρίς το καλοκαίρι. Ικανοποιητικά σκληρό κροπ σαπούνι, που χρησιμοποιώντας 1.5γρ. με το συνθετικό της Mühle πήρα αφρό για 3-4 χέρια.. Πολύ εύκολο, χωρίς παραξενιές στη στη διαχείριση του νερού για τη δημιουργία σωστού αφρού, σχετικά χαμηλού, αλλά όχι ανύπαρκτου όγκου. Τον άφησα κανα τέταρτο στο μπολάκι να δω αν θα κάτσει όγκος του, αλλά μια χαρά στάθηκε ντούρο κ υγρό όπως ήταν αρχικά.

Άριστος σε μηχανικές ιδιότητες με ιδανικά ισορροπημένο post, τουλάχιστον για τα δικά μου γούστα. User friendly μυρωδιά από κάποιο γνωστό άρωμα. Δλδ le beau le parfum από Ζαν Πολ Γκοτιέ, όπως ενημερώθην. Τέλος να πω πως χάρηκα τη γνωριμία με τον Αλέξανδρο, κυρίως γιατί μου αρέσει να βλέπω ανθρώπους να κάνουν καλά και με αγάπη κάτι, χωρίς να πέφτουν στη λούμπα γραφικών εντάσεων. Αυτό είναι δικό μου πρόβλημα βέβαια, καθώς είμαι και κρυόκωλος αιγόκερως. Στα σύν του πώς είναι νέο παιδί, χωρίς να είναι μουσάτος.