Κάποια "περίεργα"...

Αγγλιστί FAQ
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
andreas
Διαχειριστής
Διαχειριστής
16
Has thanked: 11641 times
Been thanked: 11819 times
Επικοινωνία:

Α μην το λες Μπάμπη, εμένα με πήρε 5 λεπτά μέχρι να διαπιστώσω ότι αρχικά μιλούσα σε AI στην τεχνική υποστήριξη.
Θα έπρεπε να χα μάθει, αφού χρησιμοποιώ στην κυριολεξία καθημερινά το chatgpt. Αλλά όχι, η κουφάλα με ξεγέλασε στην αρχή.
Οπότε ποτέ δεν ξέρεις!

Εικόνα
ἐξ ὄνυχος τὸν λέοντα
Άβαταρ μέλους
babkoug
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
9
Has thanked: 11188 times
Been thanked: 14884 times

Νομίζω πως είναι ανθρώπινο να πιστεύουμε πως το 2025 υπάρχει υπάλληλος τόσο ευγενής, καλοπροαίρετος, που να σου δίνει συνεχώς "σίγουρες" λύσεις κ απαντήσεις, άσχετα που δεν σου λύνουν το πρόβλημα κ εσύ έχεις πέσει πάνω σε αυτόν ακριβώς. Η τύχη μας κάνει να νιώθουμε πως είμαστε σε κοσμική αρμονία 😎. Αφού λύθηκε το πρόβλημα με ΑΙ είμαστε δίπλα τυχεροί.

Προστέθηκε μετά από 2 λεπτά 10 δευτερόλεπτα:
Υ.Γ. Σφαίρα πάει.
Υ.Γ. Τι το ήθελα το προηγούμενο. Site can't be reached. Τεσπά συνήθως πάει σφαίρα 😊
Μπάμπης
Άβαταρ μέλους
andreas
Διαχειριστής
Διαχειριστής
16
Επικοινωνία:

Βασικά το πήρα χαμπάρι όταν τον ρώτησα κάτι απλό.
Η απάντησή του ήταν του τύπου "καλή ερώτηση, μπλα μπλα μπλα...."
Εκεί κατάλαβα ότι έχω να κάνω με AI.
Αμέσως ζήτησα να μιλήσω με "αντιπρόσωπο, εκπρόσωπο, υποκριτή και ψεύτη...".
Κι αυτός δεν τα πήγαινε καλύτερα από το AI δυστυχώς. Να του εξηγώ ότι δεν έχω πειράξει κάτι στο φόρουμ και να μου λέει να μιλήσω με τον προγραμματιστή μου για τυχών bugs και βελτιώσεις στο "σκριπτ". Ήμουν έτοιμος να κοπανήσω το κεφάλι μου στην οθόνη του λάπτοπ μου!. :hb
Αυτουνού να έχει κολλήσει η βελόνα και εμένα η πίεση να ανεβαίνει γιαβάς γιαβάς! Τούρκο με είχε κάνει σε ένα σημείο.
Μετά μου λέει, με τόσες πολλές συνδέσεις έχετε ξεπεράσει το όριο. Εκεί μου ανάβει λαμπάκι :techie-idea:
Κοιτάω την καταγραφή τον επισκεπτών...
Νομίζω πως το γράφημα μιλάει από μόνο του...
Κρυφό περιεχόμενο
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
Ταΐζω τον "τεχνικό" :techie-eatcursor: έτοιμο φαγάκι, του λέω τι καλή δουλειά που έκανε τον ευχαριστώ ε τα υπόλοιπα τα ξέρετε πάνω κάτω.
ἐξ ὄνυχος τὸν λέοντα
Άβαταρ μέλους
babkoug
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
9
Has thanked: 11188 times
Been thanked: 14884 times

@andreas Μιλάμε για την οθόνη του καινούργιου λαπτοπ;
Πολύ καλή φάση το chatgpt αν ξέρεις την απάντηση ή έχεις κάποια ειδίκευση σε κάποιον τομέα, αλλά θες κάτι εξειδικευμένο που όμως μπορείς να το κρίνεις με τις ευρύτερες γνώσεις σου στο αντικείμενο. Σε σοβαρά θέματα μου θυμίζει το βίντεο με τον τύπο που ακολουθούσε τις οδηγίες του gps και έφυγε από μια γέφυρα προ ημερών. Εδώ και καιρό έχω ένα πρόβλημα με τον 4g στο κινητό μου, οπότε λέω κάτσε να δούμε το ΑΙ. Μετά από μια πολύ γλυκιά συνομιλία και καμιά δεκαριά λογικότατες συμβουλές που όμως δεν έλυναν το πρόβλημα, μου λέει μου στέλνεις σκρινοτ τις ρυθμίσεις APN; Τις στέλνω. Ωραία το βρήκαμε το λάθος. Tο APN gint.b-online.gr που έχετ είναι το παλιό της Wind πριν γίνει Nova, μάλλον γιατί η κάρτα σας είναι παλιά. Το καινούργιο είναι internet.nova.gr, πάμε να το φτιάξουμε αλλά χωρίς να διαγράψουμε το παλιό . Λογικότατο μου φάνηκε λόγω ονόματος, αλλά όχι κ τελείως λογικο επειδή η κάρτα είναι ενός χρόνου. Μια δούλευε, μια δε δούλευε το 4g και αφού είδα και αποείδα με τις πιθανές λύσεις και τις εξηγήσεις του chatgpt, τηλεφωνώ στην Nova. Εκεί η κυρά Λένη μου λεει πως σωστό APN είναι αυτό που ήδη είχα και δεν φταίει αυτό. Γυρνάω στο chatgpt και του γράφω πως επικοινώνησα με NOVA και μου είπε πως το σωστό APN είναι αυτό που ήδη είχα και όχι αυτό που μου πρότεινε. ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Μπράβο πολύ καλη η σκέψη σου να επικοινωνήσεις με ΝΟVA. Πράγματι το internet.nova.gr είναι το παλιό APN και το καινούργιο είναι το gint.b-online.gr :lmao . Κάπου εκεί ένιωσα τυχερός που δεν οδηγούσα πάνω σε γέφυρα ακολουθώντας το GPS.
END OF STORY.
Μπάμπης
Άβαταρ μέλους
andreas
Διαχειριστής
Διαχειριστής
16
Επικοινωνία:

Οι ιστορίες μας με το chatgpt νομίζω πως πρέπει να έχουν δικιά τος κατηγορία.
Τρομαχτικές ιστορίες από το λυκόφως ή κάτι παρόμοιο.
Αυτά για μένα δυστυχώς είναι ψωμοτύρι πλέον. Εγώ έχω ανέβει επίπεδο. Αλλά απ ότι βλέπω έχω ακόμα πολύ για να το τερματίσω.
Εγώ πληρώνω και την συνδρομή, μόνο αυτό σου λέω.
Έχω γλυτώσει όμως και αρκετά λεφτά με αυτήν. Δεν έχω όμως ασχοληθεί με το πως να αρχίσω να βγάζω. Που θα μου πάει όμως θα το φτάσω και αυτό το επίπεδο.
ἐξ ὄνυχος τὸν λέοντα
Άβαταρ μέλους
qsplan
Λύκειο
Λύκειο
3
Has thanked: 9335 times
Been thanked: 7411 times

chatgpt...Όσο παραμένει chatgpt είμαστε καλά, αλλά όταν γίνεται chatgtp... :D :D :D
:ty .'. Κώστας .'. ένας vintage έφηβος :thankyou
Visita Interiora Terrae Rectificando Invenies Occultum Lapidem
Απάντηση

Επιστροφή στο “Οδηγίες και "Πρώτες Βοήθειες" για το φόρουμ”