Μικρά πινέλα ταξιδιού

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
zanxion
Δημοτικό
Δημοτικό
4
Has thanked: 2855 times
Been thanked: 3209 times

Εδώ και καιρό χρησιμοποιώ στα ταξίδια μου το mighty midget της Omega. Μικρό πινελάκι θαύμα, λατρευτό κι όμορφο, αλλά με ένα σοβαρό μειονέκτημα, με την φυσική του τρίχα να μην στεγνώνει γρήγορα, στην επιστροφή κι όντας ακόμη με υγρασία μυρίζει άσχημα. Έψαχνα καιρό μια ευκαιρία για κάποιο συνθετικό σε αυτές τις διαστάσεις, μέχρι που πέτυχα το πινελάκι Simpsons Highbury από τον φίλο μας τον @Nassiff11. O άνθρωπος μου το έστειλε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ το είχα στα χέρια μου:

Εικόνα

Μικρό, μαζί με τη θήκη του, και συνθετική τρίχα διαφορετική από αυτή των Trafalgar της εταιρείας. Η τρίχα δείχνει λεπτότερη και κρατακρατεί αρκετό νερό για τις διαστάσεις του. Στο ύψος είναι περίπου στα ίδια με το Mighty Midget της Omega (11047).

Εικόνα

Το δοκίμασα με κρέμα TOBS μια στα γρήγορα για να δω πως τα καταφέρνει και το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό για το μπόι του. Κάνει δουλειά γρήγορα, κρατά αρκετό αφρό (ο.κ. όχι όσο ένα full size πινέλο) και την παλάμη ανοίγει πανεύκολα:

Εικόνα

Το καθάρισμα του ήταν γρήγορο. Ένα καλό τίναγμα, μερικά περάσματα στην πετσέτα και το πινέλο ήταν σχεδόν στεγνό. Θα με συνοδεύει πλέον σε όλα μου τα ταξίδια μαζί με ένα σαπούνι όπως τα Haslinger ή τα Klar όπου με face lathering δεν έχει και πολύ σημασία πόσο σαπούνι κρατά.

Όμορφα και νοικοκυρεμένα πράματα.
"If anyone here believes in telekinesis, raise my hand"

Νίκος
Άβαταρ μέλους
nikos55
Δημοτικό
Δημοτικό
1
Has thanked: 3491 times
Been thanked: 4345 times

Καλορίζικο! Στα ταξίδια μου παίρνω το Simpson Trafalgar T2.
Βολικό στο μέγεθος και εξαιρετικό στο face lathering!
Άβαταρ μέλους
zanxion
Δημοτικό
Δημοτικό
4

Σ' ευχαριστώ Νίκο! Είχα δοκιμάσει με το Τ3 που έχω αλλά παραέχει backbone. Σκέφτηκα το Τ2 ή και το Τ1, αλλά έτυχε αυτό και θα πάει γάντι με τα ταξίδια.

Νίκος
Άβαταρ μέλους
Spyros Delta
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
1
Has thanked: 3616 times
Been thanked: 5353 times
Επικοινωνία:

Δεν ξέρω κατά πόσο σας εξυπηρετεί η εξοικονόμηση μερικών εκατοστών στις αποσκευές, αλλά εμένα δεν μου κάνει κάποια διαφορά να πάρω κανονικό πινέλο σε ταξίδι.
Σπύρος Δέλτα.
Άβαταρ μέλους
zanxion
Δημοτικό
Δημοτικό
4

Τα μεγάλα πινέλα δεν στεγνώνουν γρήγορα. Π.χ. Την τελευταία μέρα πρέπει να ξυριστώ το πρωί, να πάω γραφείο ή στον πελάτη, και αμέσως μετά στις 5-6 πτήση μέσω Ζυρίχης ή Αμβούργου για πίσω. Σπίτι, το αρκετά νοτισμένο μεγάλο μυρίζει περίεργα (χώρια που παίρνει χάλια φόρμα αν δεν είναι σε θήκη). Το μικρό στεγνώνει εύκολα και χωρά άνετα σ' ένα τσαντάκι μικρό μαζί με την μηχανή με τη λεπίδα μέσα, ένα μικρό σαπούνι, οδοντόπαστα, οδοντόβουρτσα. Δεν παίρνω κρέμες μαζί λόγω ατυχημάτων στο παρελθόν. Όλα αυτά σε μια μικρή βαλίτσα που στριμώχνω μέσα τα πάντα και που την παίρνω στην καμπίνα του αεροπλάνου. Αυτό συνήθως για 4ήμερα ταξίδια.
Τα ταξίδια αναψυχής είναι διαφορετική φάση. Εκεί πολλά τα φορτώνω ενίοτε και στην καστάνα.

Νίκος
Απάντηση

Επιστροφή στο “Το πινέλο”